Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

Sveiki, jungiuosi ir as su Vectra i jusu buri. Svajoniu masina gal butu ir ne opelis, bet siuo metu visai tenkina ir sita masinyte. O jei dar neturetu siokiu tokiu problemu, tai isvis butu dziaugsmas vazinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 01 19, 07:30)
Apie CORĄ...turbūt. 4u.gif

oj corsa : lotuliukas.gif na ka cia papasakojus neseniai pradejau vairuot tik rugsejo men issilaikiau teises tai man ir mano masiniukei pirmi metai
tai kolkas jokiu problemu neraaa smile.gif
Atsakyti
Ar niekas nesusiduret su apsuku sokinejimu? Jau pries kuri laika pradejo labai gazuotis masina nei is sio nei is to. Pvz. ant laisvo apsukos sokineja net iki 2000, masina pati gazuojasi blink.gif Taip pat ir vaziuojant ant zemesniu pavaru. Vienas servisas visa diena prasikniso ir grazino, taip ir nerado gedimo. Kitas servisas per tris kartus beveik uz 1000 Lt visko prikeite ir jokiu rezultatu. Atiduoda masina, lyg ir gerai viskas, po dienos vel gazuojasi doh.gif Gal sakau cia kokia vectru silpna vieta? Gal jau esat susidure kas su tokia problema?
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 01 22, 12:55)
Ar niekas nesusiduret su apsuku sokinejimu? Jau pries kuri laika pradejo labai gazuotis masina nei is sio nei is to. Pvz. ant laisvo apsukos sokineja net iki 2000, masina pati gazuojasi blink.gif  Taip pat ir vaziuojant ant zemesniu pavaru. Vienas servisas visa diena prasikniso ir grazino, taip ir nerado gedimo. Kitas servisas per tris kartus beveik uz 1000 Lt visko prikeite ir jokiu rezultatu. Atiduoda masina, lyg ir gerai viskas, po dienos vel gazuojasi doh.gif  Gal sakau cia kokia vectru silpna vieta? Gal jau esat susidure kas su tokia problema?

Tai ECOTEK serijos variklių silpna vieta.Bet kadangi nepasivarginai parašyt KOKS tavo vėtroj variklis, tai nesiplėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 01 22, 13:09)
Tai ECOTEK serijos variklių silpna vieta.Bet kadangi nepasivarginai parašyt KOKS tavo vėtroj variklis, tai nesiplėsiu.

1,8 benzinas. Daugiau nieko negaliu pasakyt biggrin.gif Na ir metai jau keturiolikti eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 01 22, 14:09)
Tai ECOTEK serijos variklių silpna vieta.

ale ir pas mane panaši bėda šiandien išlindo. irgi savarankiškai gazuotis nori, tik apsukos mažiau pakyla. toks vaizdelis, kad koks bildukas ant gazo pedalo spaudinėja... Mašinytė Astra, 1998 m., variklis Ecotek 1,6 benzinas, APD. Gal čia nuo šalčio?
Atsakyti
turiu trylikamete vetra 1.6 irgi tokios apsuku bedos. dazniausiai nuo stovejimo ant laisvo begio buna smile.gif

issprendziu labai paprastai - pagazuoju iki kokiu 6000 ir tada normaliai nusoka smile.gif

siaip mintis tai butu gal gazo trosiuka reikia pakeisti smile.gif tai tas gal bludija smile.gif

kitas sprendimas - pradet vaziuot nenaudojant gazo smile.gif (t.y. lengvai atleidineti sankaba ir be gazo paspaudimo vaziuoti smile.gif po kurio laiko gal nusoks)

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evid @ 2009 12 12, 18:19)
Dairomes ir mes Merivos, tik norisi daugiau info is jau turinciu siuos masiniukus 4u.gif

OOO Meriva mano svajoniu masina siuo metu, bet per brangi. Dabar turiu Astra. Irgi nebloga masinyte.
Atsakyti
sveikutes, na kaip saltukus atlaike jusu masiniukai? sniego kelius?
mano tai sunkokai,.apacia truputi paplesta o viduje nebera termometro nutraukiau,nes per zema mano ta masinele...
Atsakyti
sveikos visos opeliu myletojos, mes renkames is dvieju modeliu astros ir zefyro, ir niekaip nesutariam su vyruas unsure.gif as noriu zefyro man ji grazesne bet kuri geresne g.gif ? Kalba eina apie dyzeli.
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2010 02 09, 14:59)
sveikos visos opeliu myletojos, mes renkames is dvieju modeliu astros ir zefyro, ir niekaip nesutariam su vyruas unsure.gif as noriu zefyro man ji grazesne bet kuri geresne g.gif ? Kalba eina apie dyzeli.

Mes turim Astra, benzina. Kai ieskojom, pazystamas mechanikas sake, tik astros dyzelio nepirkit. Net nepaklausiau kodel, jei sako, kad blogai, reiskia blogai.
Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2010 02 09, 14:02)
Mes turim Astra, benzina. Kai ieskojom, pazystamas mechanikas sake, tik astros dyzelio nepirkit. Net nepaklausiau kodel, jei sako, kad blogai, reiskia blogai.

važinėju su 2000 m Astra dyzeliu ir vargo nematau smile.gif vyras su naujesne Astra, irgi dyzeliu, važinėja, taip pat nesiskundžia. mano netgi ekonomiškesnė.

na, Zefira didesnė, aišku, talpesnė, bet kuro sunaudos daugiau.
Atsakyti