Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

Sveikos 4u.gif ir sveiki 4u.gif

Norėčiau jūsų atsiliepimų apie Opel Tigra 4u.gif Domina kuro sąnaudos doh.gif Iš anksto ačiū už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaitiene @ 2010 04 17, 18:06)
Sveikos 4u.gif  ir sveiki  4u.gif 
Norėčiau jūsų atsiliepimų apie Opel Tigra 4u.gif  Domina kuro sąnaudos doh.gif Iš anksto ačiū už info smile.gif

Atsiverskite 40-41psl, ten nemažai aš aprašiusi apie savo mašiniuką rolleyes.gif Tigros tikrai nėra ekonomiškos auto, kalbu ne tik iš savo, bet ir kitų patirties.
Atsakyti
Nugis vairuoju opelius pastoviai kokius 7metus tai tikrai. Is pradziu dyzeline Astra, po to nauja benzinine, dabar Vectra. Nu tikrai neturiu nieko pries Opelius, bet jei kas leistu rinktis jauciu imciau japoniska kokia, nes ju vairas ir sedynes patogesnes. biggrin.gif
Atsakyti
Siuo metu turiu corsyte, nu siaip esu patenkinta ir kuro sanaudom ir autoserviso kainom, maniske benziukas, mazai kas genda mirksiukas.gif bet is kitos puses ji tokia mazyte doh.gif noriu didesnes jau smile.gif
Atsakyti
Sveikučiai bigsmile.gif
Važinėjau sau su vėjeliu.... thumbup.gif kol vieną gražią dieną...mano tigriukas parodė 'nagelius' verysad.gif
Taigis...prisiminiau ir temulką...
Ką tik parsivariau iš serviso savo juočkę...paglosčiau ir prižadėjo ji man daugiau negest biggrin.gif Nes piniginei skausmingai atsiėjo (1800lt) gavau keisti varikliuką (taip kiek pigiau nei tvarkyt tą patį), nes išėjo šaibom cilindras ir dar kažkas (kaip keiksmažodžiai man tie pavadinimai, tai nepamenu) lotuliukas.gif
Žodžiu trys metai su vėjeliu ir vienas tik diržiukas keistas už 150lt tebuvo per tą laiką...ale kai dabar susirgo-tai konkrečiai unsure.gif Muset atsijamė už visus tuos ramius metelius biggrin.gif

Kaip jums sekasi važinėt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitukas @ 2010 06 06, 23:27)
Siuo metu turiu corsyte, nu siaip esu patenkinta ir kuro sanaudom ir autoserviso kainom, maniske benziukas, mazai kas genda mirksiukas.gif  bet is kitos puses ji tokia mazyte doh.gif noriu didesnes jau smile.gif

as ir turiu corsyte, maza ji maza,bet kaip miela vazinet mieste kaip ji visur telpa smile.gif miela tokia masinyte smile.gif
Atsakyti
Oho Capriau kaip tave nuskausmino blink.gif Na bet paguosiu - viena pazystamas irgi va kaip tik varikli keicia, tai jam tas malonumas 10000 sukainuos doh.gif Ar palengvejo? biggrin.gif
Maniske irgi servise, niekaip nesugeba laisvos eigos sokinejanciu apsuku numust doh.gif Turbut teks skirtis.
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 06 16, 20:11)
Kaip jums sekasi važinėt? bigsmile.gif

Ralinėju ir aš vis dar su savo Tigruke, buvo nemažai kartų man pakakojusi, bet atleidau, teko susitaikyt irnesakyk.gif hihihi.gif vienu metu bandėm parduot, bet niekas nepirko, tai vadinas dar man lemta su ja ilgai važinėt biggrin.gif man taip pat eina 3 metai, kai su ja šturmuoju gatves, bet šiaip norėčiau jau keist į kitą, galingesnį, ekonomiškesnį ir didesnį auto.

Įdomu kiek ji jums ima mieste ir už jo ribų mastau.gif nes maniškė nepasotinama, pilk nepylus (vienas iš didžiausių minusų šiuo metu) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2010 06 17, 16:28)
Oho Capriau kaip tave nuskausmino blink.gif  Na bet paguosiu - viena pazystamas irgi va kaip tik varikli keicia, tai jam tas malonumas 10000 sukainuos doh.gif  Ar palengvejo? biggrin.gif
Maniske irgi servise, niekaip nesugeba laisvos eigos sokinejanciu apsuku numust doh.gif  Turbut teks skirtis.

o, sveika braške, pasiroda ir tu opelinskienė biggrin.gif
nu būč tikra lietuvė (muset netikra), tai nepalengvėjo smile.gif baisumas juodas, muset tas mašiniukas kokis šikarnas, kad taip daug užsiprašė pinigo g.gif
o daugiau, nu jin man tokia gerulė: telpu kur noriu, važiuoju kur noriu smile.gif

QUOTE(Kibekė @ 2010 06 17, 16:29)
Įdomu kiek ji jums ima mieste ir už jo ribų  mastau.gif nes maniškė nepasotinama, pilk nepylus (vienas iš didžiausių minusų šiuo metu)  unsure.gif

Buvo planų ir man keisti ją, šiaip dėl metelių jaunesnių ir truputį į galingesnį varikliuką...ale nu bet tačiau supliusavau, kad dar koleikas neišlaidausiu smile.gif

kuro sunaudojimas labai normalus sakyč pas mane - užmiestyje 100km/6ltr mirksiukas.gif gal kažką reik pažiūrėt meistriška akele, kodėl ji tau ryja...o kiek ji valgo?
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 06 17, 16:36)
kuro sunaudojimas labai normalus sakyč pas mane - užmiestyje 100km/6ltr mirksiukas.gif gal kažką reik pažiūrėt meistriška akele, kodėl ji tau ryja...o kiek ji valgo?

Na, nemažai nemažai. Mieste, tai daug (nors ir negazuoju ant 5 apsukų biggrin.gif ) - MB paskaičiavimais apie 10ltr/100km, užmiesty mažiau - 7ltr.
Tai reikia pas tą meistrelį nulėkt, ale, kad vis neprisiruošiu, o ir man jau taaaip nesinori į ją daugiau kišt pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Kibekė @ 2010 06 17, 16:59)
Na, nemažai nemažai. Mieste, tai daug (nors ir negazuoju ant 5 apsukų biggrin.gif ) - MB paskaičiavimais apie 10ltr/100km, užmiesty mažiau - 7ltr.
Tai reikia pas tą meistrelį nulėkt, ale, kad vis neprisiruošiu, o ir man jau taaaip nesinori į ją daugiau kišt pinigus.

daugoka, o varikliukas 1,4?
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 06 17, 17:02)
daugoka, o varikliukas 1,4?

Aha, tas pats. Negalinga mašinytė, bet pavalgyt mėgsta smile.gif
Atsakyti