gal kas patars ,kur galima susirasti opeliukui kuro siurbli?
Vokiska ...na gerai butu Bosha:ax:

QUOTE(kemppinele @ 2010 02 11, 16:54)
gal kas patars ,kur galima susirasti opeliukui kuro siurbli?
Vokiska ...na gerai butu Bosha:ax:

Kuro siurblių BOSCH parduotuvėje.

QUOTE(Kontaktas @ 2010 02 11, 17:14)
Kuro siurblių BOSCH parduotuvėje.

nu neblogai cia .....
pirma ka tipo nezinai?
...poto ,matyt jau sazine uzgrauze... (tai jau surasyk ...)

Ką jūs????? Nesityčiojau aš...
na gal truputį....na taip vos vos....
Norėjau kad patikslintum - naujo nori, dėvėto ar restauruoto....
Jei naujo (kaip matau esi vilnietė) - Šeškinėj yra tokia maža nežymi parduotuvėlė OPEL dalys... ...Kur turgus, IKI, ir dar daug kas, ...kur apgriuvo pernai ten kažkas. Ten nuvažiuok ir manau gausi. Ir pigiau nei didžiuosiuose servisuose....
Tik mašinos duomenis turėk.

Norėjau kad patikslintum - naujo nori, dėvėto ar restauruoto....
Jei naujo (kaip matau esi vilnietė) - Šeškinėj yra tokia maža nežymi parduotuvėlė OPEL dalys... ...Kur turgus, IKI, ir dar daug kas, ...kur apgriuvo pernai ten kažkas. Ten nuvažiuok ir manau gausi. Ir pigiau nei didžiuosiuose servisuose....
Tik mašinos duomenis turėk.
nu va kaip fainai,kai galima sutarti 
uz tai jums balionciku
Aciu

uz tai jums balionciku

Aciu

sveiki, jungiuosi ir as prie opel myletoju. Mano pirmoji masina buvo opel vectra, o dabar vairuoju opel astra kupe.
Labai gera masina. Tik ji jau ne seimai, nes tik 4 sedimos vietos.

sveiki, jungiuosi prie jusu, vazinejau su opel astra, paskui vectra. Db vel nauja pirksiu,
ir vis mane glaudziai priglaudzia MERIVA. jau ta masinyte man tikras saldainiukas. bet vat iskilo klausimas kaip ji kaip masina, nes velnias 1.7 variklis didziausias, ir ar nera lb jau dydele. Nes mes 2 dvieju asmenu seima

QUOTE(koti @ 2010 03 08, 16:57)
Parduodu ir aš ją, bet čia nesiskelbiu, nes tema - ne skelbimų lenta. O minusų Opel Tigra tai turi, oi turi

QUOTE(Mazas angelas @ 2010 03 04, 15:38)
sveiki, jungiuosi prie jusu, vazinejau su opel astra, paskui vectra. Db vel nauja pirksiu,
ir vis mane glaudziai priglaudzia MERIVA. jau ta masinyte man tikras saldainiukas. bet vat iskilo klausimas kaip ji kaip masina, nes velnias 1.7 variklis didziausias, ir ar nera lb jau dydele. Nes mes 2 dvieju asmenu seima 

sveikute na nezinau kokias tau patinka vairuot masinas dideles mazas,. as turiu corsa opel 2001 1,7 dti avariklis tai geras nesiskundziu patinka man su tokia o vazinejam irgi dviese kartais vyras dar buna bet puikei sekas..
QUOTE(koti @ 2010 03 08, 16:57)
... beveik naujos universalios padangos (nusidevejimas 98%)...
beveik naujos ir nusidėvėjimas tik 98proc.?????? dar klausimėlis - o kaip padangų nusidėvėjimą apskaičiuoti?
QUOTE(DaliaS @ 2010 03 09, 16:25)
beveik naujos ir nusidėvėjimas tik 98proc.?????? dar klausimėlis - o kaip padangų nusidėvėjimą apskaičiuoti?
Na spėju šiuo atveju procentai parašyti negalvojant, iš kurio galo...

Apskaičiuoti paprasta: Reikia žinoti naujos padangos protektoriaus gylį, pasimatuoti saviškės, ir pora aritmetinių veiksmų pagalba turim nusidėvėjimą procentais....
Bet kadangi retai kas tiksliai žino savo padangos protektoriaus gylį tuo metu kai ji buvo nauja....tai procentus rašo ...iš PALUBINSKO žinyno...