Sveikutes, turiu opeliuka, kuris labai man patinka ir esu juo patenkinta, kai zmones sako, kad opeliai blogi, tai tik pasijuokiu is ju. Maniskis 2.5 benzas ir vaziuoju tikrai kaip su vejeliu.

As ir opel corsa turiu ir jau jos nebemyliu
vakar ji man numirojo, pakeiciau akuma, uzsikure kaip bitute, jau dziaugiausi, kad viskas gerai, bet snd reikejo vaziuot, uzsikure ji man, min padirbo ir uzgeso
ka nebandem ir trauke mane iki degalines ir nieko, jau nebezinau kas pasidare,ant kaledu man dovana padare.

Pirmą kartą per 4 metus mane mano mylimas Žopeliukas apvylė žiemą. Viskas prasidėjo nuo to, kad labai labai sunkiai įsijungia 1 ir 2 pavaros, kai tik atšalo orai. Galvojau, kad sankaba, bet ji keista prieš 2 metus. Kai orai grįžo prie ~ 0, vėl viskas gerai. Pažįstamas pasakė, kad problema g.b. tame, kad užšąlą pavarų dėžės tepalai. Dapyliau kažkokio transmisinio, bet padėtis nepagerėjo Kartais būna viskas normaliai, o kartais, būtinai kai stoviu kamštyje paima ir įsijungia duok dieve iš 3 karto, ir tai sunkiai ritasi. Vakar jau pajutau supusio kiaušinio kvapą, kol ritausi į kalną, galvojau visai sudirbsiu sankabą
Ar yra kokia nors išeitis žiemą, ar vienintelė būtų tik varyti mašiną į šildomą garažą ir laukti, kol atitirps ten viskas ir pakeisti tepalus

sveikos,o mano opeliukas leidzia antifryza kazkur
,pirmai leido per vandens pompa ,o dabar velnei zino kur bega,labai nervina....tai dabar nebevazineju su savo mazyle....gal kas susidure su tokia pacia beda?

QUOTE(Sonija145 @ 2010 12 23, 23:00)
sveikos,o mano opeliukas leidzia antifryza kazkur
,pirmai leido per vandens pompa ,o dabar velnei zino kur bega,labai nervina....tai dabar nebevazineju su savo mazyle....gal kas susidure su tokia pacia beda?

o tau lasa kurnors ar siaip amtifryzo mazeja..... nes man jis irgi vis kazkur nuteka - vis reikia dapilineti....

QUOTE(yolitux @ 2010 12 23, 22:04)
o tau lasa kurnors ar siaip amtifryzo mazeja..... nes man jis irgi vis kazkur nuteka - vis reikia dapilineti.... 

kazkur nuteka,pirmai bego per vandens pompa o dbr kazkur nuteka ir reik prisipildyti is naujo...
QUOTE(Smiltele82 @ 2010 12 17, 16:42)
Pirmą kartą per 4 metus mane mano mylimas Žopeliukas apvylė žiemą. Viskas prasidėjo nuo to, kad labai labai sunkiai įsijungia 1 ir 2 pavaros, kai tik atšalo orai. Galvojau, kad sankaba, bet ji keista prieš 2 metus. Kai orai grįžo prie ~ 0, vėl viskas gerai. Pažįstamas pasakė, kad problema g.b. tame, kad užšąlą pavarų dėžės tepalai. Dapyliau kažkokio transmisinio, bet padėtis nepagerėjo Kartais būna viskas normaliai, o kartais, būtinai kai stoviu kamštyje paima ir įsijungia duok dieve iš 3 karto, ir tai sunkiai ritasi. Vakar jau pajutau supusio kiaušinio kvapą, kol ritausi į kalną, galvojau visai sudirbsiu sankabą
Ar yra kokia nors išeitis žiemą, ar vienintelė būtų tik varyti mašiną į šildomą garažą ir laukti, kol atitirps ten viskas ir pakeisti tepalus 

Na nelabai įsivaizduoju kur Tu dapylei transmisinio tepalo, tikiuosi ne į variklį. Siūlau keistis greičių dėžės tepaliukus. Sutilpsi į 100Lt manau drąsiai.
QUOTE(apwaliukas @ 2010 12 28, 15:12)
Na nelabai įsivaizduoju kur Tu dapylei transmisinio tepalo, tikiuosi ne į variklį. Siūlau keistis greičių dėžės tepaliukus. Sutilpsi į 100Lt manau drąsiai.
Nea, i greiciu deze. Bet dabar jau problema issisprende, aciu

Papildyta:
QUOTE(Sonija145 @ 2010 12 23, 23:11)
kazkur nuteka,pirmai bego per vandens pompa o dbr kazkur nuteka ir reik prisipildyti is naujo...
Turejau as sia problema... Ir ilgokai ja sprendziau

1. Jei imanoma, pabandyk sekti, antifrizas dingsta kai yra spaudimas, t.y. masina vaziuoja, ar kai variklis saltas, t.y. masina stovi ir po ja balute.
2. Jei yra "chamutai", patikrink, ar nebega per juos ir aplamai gali apciupineti visus antifrizo sistemos vamzdukus.
3. Man dar yra zinomi keli variantai
a) patenka i variklio tepalus (atidaryk tepalu bakeli ar nera balksvu nuosedu)

c) prateka pro variklio galvutes tarpine.
...Jei kartais Jums ar Jūsų pažįstamiems prisireiktų automobilio OPEL OMEGA - kreipkitės...Gal ir senas - 1995m bet be jokių problemų.
Sedanas tamsiai žalias, benzas dujos. du litrai.Automatas.
Pats važinėjau pats tvarkiau. Turiu sasiuvinuką, kur viskas surašyta - kada kas kodėl ir kaip daryta. Variklis po rimto kap remonto nuvažiavo apie 70000 km - praktiškai naujas.
Neparduočiau opeliuko nei už ką, bet esu priverstas. Jame patapo mūsų šeimynai per mažai sėdimų vietų....Taisome lietuvos demografinę padėtį tsakant.

P.S. Draugų nepardavineju.... pigiai.

QUOTE(Smiltele82 @ 2010 12 29, 23:26)
Turejau as sia problema... Ir ilgokai ja sprendziau

1. Jei imanoma, pabandyk sekti, antifrizas dingsta kai yra spaudimas, t.y. masina vaziuoja, ar kai variklis saltas, t.y. masina stovi ir po ja balute.
2. Jei yra "chamutai", patikrink, ar nebega per juos ir aplamai gali apciupineti visus antifrizo sistemos vamzdukus.
3. Man dar yra zinomi keli variantai
a) patenka i variklio tepalus (atidaryk tepalu bakeli ar nera balksvu nuosedu)

c) prateka pro variklio galvutes tarpine.
Mano zefyriuke ziema pradejo kazkur antifriza pradanginti, du servisai tikrino visas isvardintas problemas - nieko nerado, po masina svaru ir sausa buna. Taigi vazineju toliau

QUOTE(ruta_zalia @ 2011 02 10, 14:02)
Mano zefyriuke ziema pradejo kazkur antifriza pradanginti, du servisai tikrino visas isvardintas problemas - nieko nerado, po masina svaru ir sausa buna. Taigi vazineju toliau 

pas mane irgi nerasta kur nuteka - vazineju jau 2 metu vis dasipildama antifreezo...