Įkraunama...
Įkraunama...

Opeliukų myletojos :):):)

Laba 4u.gif Įsirašau į opeliukienes ax.gif Įsėdau į Merivą, kol kas viskas thumbup.gif Gal kas kur žinot, matėt, kur galėčiau įsigyti bagažinės uždangalą Merivukei unsure.gif ??
Atsakyti
Laba diena, dalyvauju konkurse ir man yra labai svarbus kiekvienas Jūsų balsas. Gal atsirastų žmogučių, kuriems patiktų oranžinis Opeliukas ir rastų laisvą minutėlę už jį prabalsuoti 3 kartus? wub.gif http://auto.plius.lt...pis=7#top_photo Ačiū ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissDoll: 23 birželio 2010 - 10:44
QUOTE(MissDoll @ 2010 06 23, 11:32)
Laba diena, dalyvauju konkurse ir man yra labai svarbus kiekvienas Jūsų balsas. Gal atsirastų žmogučių, kuriems patiktų oranžinis Opeliukas ir rastų laisvą minutėlę už jį prabalsuoti 3 kartus?   wub.gif   http://auto.plius.lt...pis=7#top_photo Ačiū  ax.gif

Nu va, norėjau pabalsuoti, ogi žiūriu, kad jau ir prizininkė biggrin.gif Sveikinu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meriva*: 25 birželio 2010 - 20:46
gal kas galite parekomenduoti kur Kaune užsipilti freono į mašinos kondicionierių? ir kiek tai gali kainuoti?
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2010 07 08, 12:49)
gal kas galite parekomenduoti kur Kaune užsipilti freono į mašinos kondicionierių? ir kiek tai gali kainuoti?

na ką, pati paklausiau, pati ir atsakysiu: pildymo kaina nuo 80 (kažkoks garažas) iki 170 Lt (opel servisas). Bet kadangi dar pasirodo ir radiatorius kiauras, tai nusikenksminsiu normaliai (470 radiatorius + 80 už sumontavimą). Šiluma kaulų gal ir nelaužo, bet jau kaip kerta per piniginę, tai gražu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Merivų turėtojos SOS 4u.gif gal kuri važinėjat sumerivuke dyzeliuke 1,7 74kw? kiek kuro realiai valgo? nes mano abžoriukė kažkaip manęs visai šiuo klausimu nelepina unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
O gal kuri su Zafyra dyzeline 2 l. vazinejat? Kaip masiniuke? Daug kuro ryja?
4u.gif
Atsakyti
sveikos, nezinau kur kreiptis tai rasau cia: reiktu vectros pavaru dezes gal atsiras zinanciu?
Atsakyti
sveikos 4u.gif ieskau pirkti maza pigu masiniuka. Kazkas panasaus i polo, tigra.. tik butinai su dujom arba dyzeliu.. gali buti kazkiek idauzta ar minimaliai parudijusi, svarbu vaziuojanti ir tvarkinga.. mokeciau 2500-4000 t. Lauksiu az
Atsakyti
QUOTE(-JPG- @ 2010 07 13, 10:03)
Merivų turėtojos SOS  4u.gif gal kuri važinėjat sumerivuke dyzeliuke 1,7 74kw? kiek kuro realiai valgo? nes mano abžoriukė kažkaip manęs visai šiuo klausimu nelepina  unsure.gif
Sveikute, vidurkis 100 km yra 6.2 litro dyzelio, o i kitu Merivu kuro sunaudojimo rodiklius gali pasiziureti cia - Opel Meriva 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(IevaZ @ 2010 08 14, 19:46)
Sveikos smile.gif
O gal kuri su Zafyra dyzeline 2 l. vazinejat? Kaip masiniuke? Daug kuro ryja?
4u.gif
Zafira pasiima vidutiniskai 7,1 l dyzelio 100 km -Opel Zafira 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi prie jusu su savo masiniuku ax.gif Turim mes Opel Tigra... Norejau tokio klausimo paklausti.. GAl zinot kur mazdaug yra kuro filtras sioj masinytej?..

Jau gal kur ir raset, bet ad nelabai turiu laiko skaityti.. blush2.gif
Atsakyti
kuro filtras turetu buti prie benzino siurbliuko
Atsakyti