Įkraunama...
Įkraunama...

Galimi/negalimi vaistai

QUOTE(kastonai @ 2010 01 11, 16:42)
Sveikos merginos, esu naujoke, ir dar nelabai igudusi supermama forume smile.gif tikiuosi atleisite, jeigu kartosiuosi su klausimu  blush2.gif man bando herpis ant lupos issokti, bet vat beda, tiek visko prisiklausiau, kad net bijau paprastus kadaise vartotus tepaliukus naudoti (acic ir pan.) unsure.gif ir dabar net nezinau jau ka galima, ko ne, kas gali pakenkti kas ne...

belandziodama visagaliame internete radau straipsniuka: http://www.sveikaszm...r...=6&ligid=99

bet nezinau, labai Jusu nuomone noreciau isgirsti ypatingai tu, kurios patyrusios smile.gif
aciu labai uz pagalba  rolleyes.gif

perskaiciau straipsni ir pasimeciau- mano gydytoja neleido Acikloviro tepaliuko lupom naudoti del to, kad jis greitai patenka i kraujotaka...
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kas paaiskinttu placiau kas tas gestacinis diabetas g.gif as ir forume ir nestukiu reikaliukuose naujoke,tai tikiuosi supratimo ir pagalbos ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2010 01 11, 20:28)
perskaiciau straipsni ir pasimeciau- mano gydytoja neleido Acikloviro tepaliuko lupom naudoti del to, kad jis greitai patenka i kraujotaka...

oj, dabar jau ir as pasimeciau g.gif
Atsakyti
man tai pat daktarė neleido naudoti acik tepaliuko schmoll.gif
draugė nėštumo metu naudojo tokį Carbosan 2% gelį, jai buvo išrašius jos daktarė, tai aš paklausiau savosios ar galima jį naudoti, tai leido, jis nekenksmingas ir tikrai veiksmingas thumbup.gif
beto jis yra permatomo gelio pavidalu, todėl nesimato mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal esate susidūrusios, kokius vaistus nuo alergijos galima naudoti nėštumo metu (nuo dilgėlinės); viena gyd man sakė, kad 1 trimestrą jokių, kita sakė, kad galima claritine, jis labiausia ištirtas.
Atsakyti
net nežinau, kai pasiskaitau visos skirtingai rašo..ir visoms daktarės skirtingai sako kokie vaistai geresni o kokie ne schmoll.gif
Atsakyti
Man ginė liepė gerti bruknių lapų arbatą, parsinešusi namo pamačiau ant pakuotės rašo "Nevartoti neštumo metu" blink.gif Ar esate kas nors vartoję ir ar iš tikro ji nekenkia ?
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2010 01 27, 09:32)
Man ginė liepė gerti bruknių lapų arbatą, parsinešusi namo pamačiau ant pakuotės rašo "Nevartoti neštumo metu" blink.gif  Ar esate kas nors vartoję ir ar iš tikro ji nekenkia ?

idomiai g.gif daktarė liepia, o iš tikrųjų negalima unsure.gif
aš tai stengiuosi vengti visokiu žiedlapių arbatų unsure.gif manau, kad gal ir tu nerizikuok..kartais daktarai sako vieną, o yra visai kitaip schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,gal zinot koki poveiki gali tureti xanax 0,25mg tabletytes vaisiui? Dabar butu apie 4sav.nestumui,o isgeriau viso 2 tabletytes,nes nezinojau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Mano drauge zaidzia su vibriku,o yra nescia lotuliukas.gif jos vyras isvykes,o jei uzsinori... gal kas zino ar jis kenkia,nes jei klausimas iskilo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2010 01 27, 08:32)
Man ginė liepė gerti bruknių lapų arbatą, parsinešusi namo pamačiau ant pakuotės rašo "Nevartoti neštumo metu" blink.gif  Ar esate kas nors vartoję ir ar iš tikro ji nekenkia ?

aš geriu bruknes, inkstažoles ir takažolę pakaitom smile.gif ginius ir šeimos gydytoja leido smile.gif
Atsakyti
Man irgi buvo brukniu liepe gert nestumo pradzioj, na tiksliau sulaukus triju menesiu. Nerekomenduojama, bet esant reikalui tikrai galima. Bet geriau po 12sav.. Nes gali nutikt taip, kad po to negeriant reiks rimtesniu vaistu. Aisku ziurint kokia problema, bet gydyt reikia. Ir kol galima, vaistazolem 4u.gif
Atsakyti