QUOTE(m-sirdele @ 2010 04 29, 10:12)
reiks nuvaziuoti i vaistine,nes jau trecia diena kaip nepraeina,geriau brontex bet nieko nepadejo. o pertusina ir galima naudoti? girdejau kad ciobreliu arbatos negalima.o as jau jos prigerusi i valias,tikiuosi nieko blogo
Papildyta:
o tas "GELOMIRTOL' kapsules ar sirupukas.
Gelomyrtol gėriau kapsules. Pertusiną man leido naudoti mano šeimos gydytoja (sergant bronchitu man ji ir biliotenį buvo išrašiusi). Geriausia, žinoma, pasitark su savo gydytoja, nes kiekvienam gi individualu.
O dėl čiobrelių arbatos - tai atsargiai. Gėriau ir aš čiobrelių arbatą litrais. Vyras atsikeldavo ryte, pataisydavo čiobrelių arba "Bronchos" arbatos į 2 litrų talpos termosą, dar medaus pridėdavo, o aš visą dieną lovoje gulėdama iš to termoso arbatą gurkšnodavau
Finalas toks, kad atsidūriau nėštumo patologijos skyriuje, nes prasidėjo stiprūs parengiamieji sąrėmiai (o buvo tik 24 nėštumo savaitė). Klaipėdos GN Nėštumo patologijos skyriaus vedėjas gyd. Vytautas Rauba sakė, kad man gimdos susitraukimus galėjo paskatino stiprus kosulys ir gal (...GAL...) kažkiek tai prie to viso prisidėjo ir čiobrelių arbata

Ačiū Dievui viskas gerai baigėsi.
Atsargiai su tuo kosuliu, aš lygiai mėnesį laiko prasikankinau, niekaip nėjo pasveikti. Prisimenu tą laiką kaip kokį košmarą