Įkraunama...
Įkraunama...

Galimi/negalimi vaistai

QUOTE(*bella* @ 2010 01 27, 18:02)
Sveikos,gal zinot koki poveiki gali tureti xanax 0,25mg tabletytes vaisiui? Dabar butu apie 4sav.nestumui,o isgeriau viso 2 tabletytes,nes nezinojau.

Manau, kad nieko nepakenkė.
Aš irgi nėštumo pradžioje, kai dar nežinojau, sučiulpiau Lexotanilio keletą kartų. Bet žinoma tai pasakiau gydytojai, nes irgi buvo neramu. Be to ėjau pas genetikus
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 04 08, 18:56)
sveikos esu 14 su puse sav. ar galima vartot matronidazolio zvakutes, nes jaučiu kad mane vėl BV užpuolė?  unsure.gif bakterinė vaginozė. tikką pažiūrėjau medicine.lt kur poarašyta kad metronidazolis absorbuojamas minimaliai ir jį galima skirti. juk moterys serga grybeliu ir bv tai negi negydyti infekcijos...toks nemalonus beje kvapelis darosi...

jei kas gydėsi nuo BV, gal kitokių vaistų jums buvo pasiūlę gyd???

man buvo skyre Macrmiror Complex 500 ovules i maksti. Tikrai padejo bet kelnaites tepe tuo vašku ištirpusiu žiauriai. Man irgi buvo rade grybelio užuomazgu bet bekvapio tiesiog pakitusi terpė į blogaja pusę.
Atsakyti
Gal kas zinote, kokius vaistus galima gerti nuo galvos skausmo?
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 04 29, 09:31)

Sweika, čia forumuose ne kartą skaičiau, kad nėštukės nuo galvos skausmo gerdavo "Spigelon" ar kt. homeopatinius vaistus, tačiau jie man visiškai nepadėdavo. Galvos skausmos būdavo toks, nors nusišauk gun_bandana.gif

Nuo galvos skausmo aš išgerdavau paracetomolio tabletę, skausmas praeidavo 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS. GAL ZINOTE KOKIUS VAISTUS GALIMA GERTI NUO KOSULIO,NES TAIP DRASKO KRUTINE KAI KOSIJU? BUSIU LABAI DEKINGA?

O NUO GALVOS TAI GALI PARACETAMOLI ISGERTI
Atsakyti
QUOTE(m-sirdele @ 2010 04 29, 09:38)
SVEIKOS. GAL ZINOTE KOKIUS VAISTUS GALIMA GERTI NUO KOSULIO,NES TAIP DRASKO KRUTINE KAI KOSIJU? BUSIU LABAI DEKINGA?

O NUO GALVOS TAI GALI PARACETAMOLI ISGERTI

Oi, turėjau aš su bronchitu reikalų visą 6 nėštumo mėnesį doh.gif doh.gif doh.gif
Gydytojo nurodymu gėriau šiuos vaistus: "Gelomyrtol" (lyg tai 3 kartus per dieną), homeopatines mikstūras ir įvairias arbatas. Paskui dar pertusiną su Gelomyrtol gėriau - tai, mano manymu, pertusinas realiausiai nuo to kosulio ir padėjo 4u.gif

Linkiu pasveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 04 29, 10:45)
Oi, turėjau aš su bronchitu reikalų visą 6 nėštumo mėnesį  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Gydytojo nurodymu gėriau šiuos vaistus: "Gelomyrtol" (lyg tai 3 kartus per dieną), homeopatines mikstūras ir įvairias arbatas. Paskui dar pertusiną su Gelomyrtol gėriau - tai, mano manymu, pertusinas realiausiai nuo to kosulio ir padėjo  4u.gif

Linkiu pasveikti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

reiks nuvaziuoti i vaistine,nes jau trecia diena kaip nepraeina,geriau brontex bet nieko nepadejo. o pertusina ir galima naudoti? girdejau kad ciobreliu arbatos negalima.o as jau jos prigerusi i valias,tikiuosi nieko blogo unsure.gif
Papildyta:
o tas "GELOMIRTOL' kapsules ar sirupukas.
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 04 29, 10:31)

Man tik paracetamolis padėdavo kai skaudėdavo galvą blink.gif bet labai juo piknaudžiauti irgi negalima nestuke.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif . Man nuo kosulio gine antram menesi leido gerti Pertusina. Tai juo ir gydziausi.
Atsakyti
QUOTE(m-sirdele @ 2010 04 29, 10:12)
reiks nuvaziuoti i vaistine,nes jau trecia diena kaip nepraeina,geriau brontex bet nieko nepadejo. o pertusina ir galima naudoti? girdejau kad ciobreliu arbatos negalima.o as jau jos prigerusi i valias,tikiuosi nieko blogo unsure.gif
Papildyta:
o tas "GELOMIRTOL' kapsules ar sirupukas.

Gelomyrtol gėriau kapsules. Pertusiną man leido naudoti mano šeimos gydytoja (sergant bronchitu man ji ir biliotenį buvo išrašiusi). Geriausia, žinoma, pasitark su savo gydytoja, nes kiekvienam gi individualu.
O dėl čiobrelių arbatos - tai atsargiai. Gėriau ir aš čiobrelių arbatą litrais. Vyras atsikeldavo ryte, pataisydavo čiobrelių arba "Bronchos" arbatos į 2 litrų talpos termosą, dar medaus pridėdavo, o aš visą dieną lovoje gulėdama iš to termoso arbatą gurkšnodavau blink.gif
Finalas toks, kad atsidūriau nėštumo patologijos skyriuje, nes prasidėjo stiprūs parengiamieji sąrėmiai (o buvo tik 24 nėštumo savaitė). Klaipėdos GN Nėštumo patologijos skyriaus vedėjas gyd. Vytautas Rauba sakė, kad man gimdos susitraukimus galėjo paskatino stiprus kosulys ir gal (...GAL...) kažkiek tai prie to viso prisidėjo ir čiobrelių arbata unsure.gif Ačiū Dievui viskas gerai baigėsi.
Atsargiai su tuo kosuliu, aš lygiai mėnesį laiko prasikankinau, niekaip nėjo pasveikti. Prisimenu tą laiką kaip kokį košmarą doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Elemire @ 2009 01 24, 17:34)
Dėl čiobrelio ir kitų panašaus poveikio žolių tai jų negalima dėl to kad jie atpalaiduojantys - dėl tos pačios priežasties ir visokių laisvinamųjų negalima. Praktiškai tai vien su žolėm persileidimo nesukelsi, gali tik paspartinti jau bevykstantį procesą, bet paprastai ir pats peršalimas jau savo padaro.

O ir dėl vaistų didžiausia bėda dažniausiai būna tai kad vaisius įgyja imunitetą penicilinui ir kitiems antibiotikams - savaime tai nekenkia, bet jau gimus jeigu kokios problemos tada gydyti nėra kaip, nereaguoja į vaistus.

reaguoja į tą peniciliną.Su keturiais vaikasi nėščiai teko vartoti antibus, o vėliau gimus vaikams, būna kad rekia pavartoti, tai reaguoja.
Atsakyti
Patarkit ar nuo pykinimo ta imbiera kokio pavidalo nusipirkti.ar koki dziovinta,ar zalia.kokiu tai sausainiuku ar saldainiuku su imbieru tai nezinau ar galesiu valgyti ,nes negaliu i saldumynus ziureti verysad.gif .O pykina tai nuolat,kaip su tuo kovoti doh.gif
Atsakyti