Įkraunama...
Įkraunama...

Veido grožis: kiek jis kainuoja?

QUOTE(Pikų dama @ 2011 03 29, 18:36)
o kur Duac dar įmanoma nusipirkti?

vaistineje. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gretabac @ 2011 03 29, 21:52)
Merginos ar bandete vitamino C preparatus (gryna ampulytese) veidui? kokie atsiliepimai ? kokios firmos naudojote?

as naudojau gryno vitamino C ir retonolio kapsules. man labai patiko, po retinolio oda buvo labai svelni. palepinu ja karts nuo karto. pirkau vienos italu firmos, nemanau, kad ju yra lietuvoje verysad.gif
Papildyta:
tereza aciu uz issamu idomu aprasyma. fainai, kad tavo oda lygi neturi rauskliu. man 31m. rauksliu neturiu bet per pms kankina spuogai.
noriu isbandyti rugstini veido valyma
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2011 03 22, 17:32)
jei konkrečiai apie kainas - ne daugiau 20 lt/mėn. oda mano graži, veido bružai ryškūs, dažausi labai minimalai. masažą darausi tik kaklui, pati. iš populiariųjų liaudies priemonių naudoju tik kavos tirščius šveitimui.
----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]

smagu. kai kurios turi grazia oda minimaliom pastangom, o kitos turi ideti daug pastangu!!! rolleyes.gif beja o kiek jums metu...nes dazniausiai su metais odai reikia vis daugiau schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(ritulia.v @ 2011 03 29, 08:37)
Mergaitės, SOS!!!
Reikia patarimo. Ir labai skubiai. Anądien vaikai žaidė su fotiku ir aš pakliuvau į kadrą. Buvo savaitgalis, o tai reiškia - be makiažo. Pamačiau savo atvaizdėlį ir likau šokiruota. Kad atrodau nelabai jaunai (man 46 m.), tą rodė veidrodis, bet nuotrauka tai parodė kur kas skausmingiau: oda gelsva, net papilkėjus; vokai užkritę ant akių; žandai nukarę... Žodžiu, vaizdelis nekoks. Patarkite, kokios imtis skubios pagalbos bent kiek atgaivinti, pajautinti, pastangrinti odą, o ypač nukarusius žandus). Ačiū smile.gif Labai lauksiu patarimų  4u.gif

maciau per palydovine televizija kad oda labai atjaunina lazariu, arba visokiomis proceduromis (dermoabrazija, vitaminines kaukes). zinoma, viskas priklauso nuo kisenes, bet manau, kad efektyviu priemoniu yra ir be operaciju.
as per palydovine TV paziuriu anglu laida "10 metu jaunesne" tai ten idomiai rodo, kad varzosi 2 moterys- viena atjaunina operacijom, o kita visokiom kitokiom priemonem. aisku, ten daug reiksmes turi drabuziai, sukuosena, bet kas liecia veida tai rodo visokiu proceduru kurios labai atjaunina veida ir be operaciju. beja ne visada labiausiai atjaunina ta kuriai daro plastines operacijas!!!
kas supranta angliskai gali pasiziureti, bent jau man labai idomu!!!! bigsmile.gif
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZBITKA: 26 balandžio 2011 - 17:26
Gal tikrai kartais pernelyg daug investuojame į savo išvaizdą - tiek finansiniu, tiek laiko požiūriu.
Vienu metu turėjau problemą dėl acnes ant smakro. Vienam interneto puslapėlyje, kurio nereklamuosiu, nuskaičiau, kad labai gerai odą tepti aliejum su karotinu (na, tuo, kuris raudonas), ir šiaip tą patį aliejų maistui vartoti. Nusipirkau eilinėje didelėje parduotuvėje "raudono aliejaus", jo įsipyliau į mažesnį indelį, įlašinau porą lašiukų eterinio aliejaus (neatsimenu, levandų, rozmarinų ar žaliosios arbatos - įvairių turiu, tai kartais pamixuoju). Viskas. Kremų naudoti nebereikia. Tiesa, kai kam gali nepatikti, kad vedas turi blizgesio - na, tada gal galima kokiom popierinėm servetėlėm nusausinti arba tepti vakarais. Aš tepdama aliejum vos pirštus sudrėkinu. Problema mažėjo, išnyko, jau aliejum ir nebetepu. Kartais naudoju aliejų su karotinu salotoms ar kepimui.
Veidą prausiu tiesiog vandeniu. Porą kartų per savaitę ar net vienąkart, kai jaučiu, kad jau reikia, nusišveičiu veidą su šveitikliu ir/arba panaudoju molio kaukes (kad mažiau būtų vazonės, patogiau tūtelėse - nereikia su vandeniu maišyti) - eilines, iš bet kurios parduotuvės.
Ilgą laiką buvo plaukų priežiūros manija. Pirkdavau kirpyklinius šampūnus, kondicionierius, mėgindavau įvairias kaukes - vis kirpjėjams niežėjo nagus kas mėnesį po kokius 7-10 cm nukirpti "suskilinėjusius galiukus". Finale man atsibodo ir kirpyklos, kai paskutinįkart nudažė visai ne taip, kaip sakė, ir ne iškarpė, o pusę plaukų atkėlusi viršutinį sluoksnį nukirpo, apatinį paliko kaip yra bei suplojau vos ne perpus daugiau negu visada. Žodžiu, metodas toks: šampūnai (man patinka Dove, Garnier, ypač mielas Elvital) iš Maximos, plius vietoje balzamo naudoju kondicionierius (Garnier ar panašius, "vaisinius") arba kaukes, kurias naudoju kaip balzamus - t.y. kiekvienąkart trinkdama plaukus ištepu ir iškart nuplaunu, nei kiek nelaikiusi. Kaukės tinka įvairios, pvz., su taukmedžio sviestu arba "vaisinės". Plaukai lygūs, žvilgantys. Galiukų nekirpau jau beveik metus, nes kai pasižiūriu galus, iš visų plaukų maximum 5 plaukai būna išsišakoję. Auga sparčiai. Atsiauginau - visi žavisi, klausinėja, ką naudoju. Dažyti pradėjau irgi pati arba su draugių pagalba - jei jau nusidažau ne taip, kaip norėjau, tai kainuoja mažai ir kaltinti galiu tik save. Po kokios savaitės galima dažyti dar kartą ir pakoreguoti. Tiesa, paskutinįkart ne visai to atspalvio dažus pataikiau nusipirkti, bet šią klaidą greitai ištaisysim smile.gif
Kadangi mama ir aš esame per laiką gavusios daug visokių kūno kremų / sviestų / losjonų dovanų, o aš turiu strijų, tai kai būna nuotaika - panaudoju. Vos po kelių kartų pajutau Rasa stangrinamojo kūno kremo efektą pilvo odai - patiko smile.gif
Po keleto metų savo draugių ir savęs stebėjimo supratau vieną tiesą: žmogus gražiausias tada, kai pats tiki tuo, kad yra gražus. Atkreipkite dėmesį - kai gerai jaučiatės savimi, susižavėję atsisuka ne tik vyrai, bet ir moterys smile.gif
O kad susitvarkytų oda, plaukai, figūra ir t.t. dar svarbu mityba - gink Dieve, ne dietos, o mityba - prieš einant valgyti, t.y. dar nepamačius maisto, paklausti savęs "O ko aš dabar noriu?" ir valgyti būtent tai, o ne bet ką kita, kas "sveikiau, liesiau ir t.t.". Be to - kategoriškai draudžiama save graužti ir kaltinti už kokio nors gardesnio kąsnelio ar net ir didelio kiekio suvalgymą - nes neigiamos mintys užstabdo medžiagų apykaitą bei gadina nuotaiką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monja: 10 gegužės 2012 - 11:02
Aš ir daug nenaudoju priemonių, matyt, todėl kad galimybės studentiškos ir amžius priešraukšlinis, bet atrodo, kad visko reik ypač masažų, norėčiau pasidaryti Kobido masažą odai stangrint, kad atitolint tą raukšlių susidarymą, veido masažiuko temelėj merginos labai išgyrė. 4u.gif Šiaip kiekvieną dieną naudoju ekologišką rožių kremą, rožių vandenį kaip toniką, pienelį demakiažui, ricinos aliejų blakstienoms, du kartus į savaitę darausi kaukę ekologišką iš rožinio molio, prieš tai pagarinus veidą su ramunėlių nuoviru... Rožių vanduo tai stebuklas ax.gif kremukas irgi super odai atitiko..
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 03 25, 01:49)
mane labai bere kai nustojau gerti Kontr. naudojau Duac. tik jis vienas padejo thumbup.gif

Geras antibiotikas smile.gif , taciau jei problema pastovi ir spuogai atsiranda tai ji reiks naudoti visa gyvenima blink.gif Naudoju jau 1,5 metu ir manau daugiau nepirksiu verysad.gif , nes jis bedu neissprendzia. Siaip jis receptinis vaistas, bet jei pazysti vaistininke parduos.
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 05 11, 15:54)
Šiaip kiekvieną dieną naudoju ekologišką rožių kremą, rožių vandenį kaip toniką <...> Rožių vanduo tai stebuklas

Kur perki rožių toniką ir kremą; ar pati gamini?
Atsakyti
Geriausias odos draugas - gėlių vanduo, ypač jei jis pagamintas namie iš ekologiškų, švarių žaliavų, nenaudojant jokių cheminių priedų. Būtent tokį aš ir pasigaminu, o ir kainuoja nedaug thumbup.gif
Atsakyti
Merginos o kokias vitamino c kapsules naudojate veidui? 4u.gif
Atsakyti
Visos moterys yra gražios ir nereikia čia tų visų makiažų vidurį dienos naudoti. Aišku paauglystėje buvau susidūrusi su keletu odos problemų, tai visokiausi spuogeliai kildavo, tai dar kas prisikabindavo ant to veido. Bet dabar, kai pragyvenau tą amžių labai džiaugiuosi, kad niekuomet nenaudojau jokių kosmetinių priemonių. Patariu ir Jums merginos!
Atsakyti
Sveikos merginos! smile.gif

Prisidet meginsiu ir as prie jusu diskusiju. Iki nestumo kaip ir neturejau kuo skustis, nebent PMS spuogais.
Bet dabar, nezinau kas cia pasidare, siaip sako besilaukianciu moteru oda pagrazeja, dingsta spuogai, o man atvirksciai, visas smakras, ir siaip veido kaikuriose vietose pilna spuogu sad.gif Kiti tokie kaip guzai vos ne uzauga, kol as juos nugydau doh.gif gal kokiu patarimu turit?
Siaip pradejau naudot po kiekvieno veido prausimo purskiama vitamina D, tai atrodo tam kartui oda skaistesne lieka, iki vakarop.

Be to is patarimu kiek esu girdejus, tai reikia per diena isgert minimum 2L vandens, man nelabai iseina :/ Ir sako gera kremuka, kuo naturalesni naudot kas dien, cia kosmetologe man taip aiskino, bet kazkaip nelabai man veikia, gal vis del to per mazai vandens.

Papildyta:
QUOTE(natūratė @ 2013 08 10, 15:53)
Geriausias odos draugas - gėlių vanduo, ypač jei jis pagamintas namie iš ekologiškų, švarių žaliavų, nenaudojant jokių cheminių priedų. Būtent tokį aš ir pasigaminu, o ir kainuoja nedaug  thumbup.gif

Pati gamini? Gal receptuka? ax.gif
Atsakyti
Veidui isleidziu vis daugiau, turiu gana problemine oda, todel kosmetika tenka rinktis atsargiai ir nusivylimu daug buna. Pradejau naudoti ir papildomas proceduras veido masazai, mezoterapija ir dziaugiuosi atsigaunancia oda. Tos kurios sako va niekada nenaudojau veido ar paakiu kremo ir kokia grazi esu, nezinau, kokioj kreivu veidrodziu karalysteje gyvena, bet ir matosi, kad nenaudoja ir nematau, kuo cia didziuotis. Ne jaunyn einam saule, vejas, stresas, gyvenimo iprociai alina oda ir ja reikia pradeti rupintis gana anksti. Neuzmirskim mielosios moterys saves myleti ir kartais pazvelgti is sono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 08 17, 15:18)
Veidui isleidziu vis daugiau, turiu gana problemine oda, todel kosmetika tenka rinktis atsargiai ir nusivylimu daug buna. Pradejau naudoti ir papildomas proceduras veido masazai, mezoterapija ir dziaugiuosi atsigaunancia oda. Tos kurios sako va niekada nenaudojau veido ar paakiu kremo ir kokia grazi esu, nezinau, kokioj kreivu veidrodziu karalysteje gyvena, bet ir matosi, kad nenaudoja ir nematau, kuo cia didziuotis. Ne jaunyn einam saule, vejas, stresas, gyvenimo iprociai alina oda ir ja reikia pradeti rupintis gana anksti. Neuzmirskim mielosios moterys saves myleti ir kartais pazvelgti is sono 4u.gif

tik jau nereikia doh.gif is tikruju yra moteru ,kurios gali pasigirti grazia oda nors ideda minimaliai pastangu mirksiukas.gif taip kaip ir plaukai, pas vienas veslus , o pas kitas penki ir nors kalna geriausiu priemoniu tepk ant ju, netaps niekada tokie veslus ,grazus kaip pas tas ,kurios apdovanotos is prigimties bigsmile.gif
tiesiog oda reikia drekinti, valyti ,saugoti nuo saules,o ne paskui reklama iskisus liezuvi vaikscioti ir deti tai ka reklamuoja .
as pvz pati oda tik aliejum tepu jau metai laiko ir is tikro oda atsigavo thumbup.gif anksciau ir kremu ivairiu isbandziau- ir ekologisku, ir pigesniu ,ir brangesniu ,na tiesiog niekas netiko. mano oda misri , skruostai issausedavo, ,parausdavo . ir atradau argano alieju tai thumbup.gif bandziau dar kelis ,bet netiko . o va argano nuostabus - oda iskart pasidare lygi , sudrekinta . beje, toki pati efekta dave ir linu semenu aliejus . tai kuriam velniui man dabar ieskoti kremu kazkokiu ,jei as ju simtus isbandzius ir ne vienas netiko . pinigu metymas ir tiek - geriau ,kaip jus sakot, gyvensiu kreivu veidrodziu karalystej lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 08 17, 14:18)

as visiskai susitvarkiau veida rugstinem procedurom zinok unsure.gif
Atsakyti