QUOTE(Pikų dama @ 2011 03 29, 18:36)
o kur Duac dar įmanoma nusipirkti?
vaistineje.

Papildyta:
QUOTE(Gretabac @ 2011 03 29, 21:52)
Merginos ar bandete vitamino C preparatus (gryna ampulytese) veidui? kokie atsiliepimai ? kokios firmos naudojote?
as naudojau gryno vitamino C ir retonolio kapsules. man labai patiko, po retinolio oda buvo labai svelni. palepinu ja karts nuo karto. pirkau vienos italu firmos, nemanau, kad ju yra lietuvoje

Papildyta:
tereza aciu uz issamu idomu aprasyma. fainai, kad tavo oda lygi neturi rauskliu. man 31m. rauksliu neturiu bet per pms kankina spuogai.
noriu isbandyti rugstini veido valyma
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2011 03 22, 17:32)
jei konkrečiai apie kainas - ne daugiau 20 lt/mėn. oda mano graži, veido bružai ryškūs, dažausi labai minimalai. masažą darausi tik kaklui, pati. iš populiariųjų liaudies priemonių naudoju tik kavos tirščius šveitimui.
----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]
----------------------------------------------------------------------------------------
fotokonkursas [anonimiškumas kaip matote nebūtinas, galima dėti atpažįstamus vaikus ir darbus ir po to meluoti kad balsai gauti ir parašai kuriuose tiesa akis bado dingsta ne dėlto]
smagu. kai kurios turi grazia oda minimaliom pastangom, o kitos turi ideti daug pastangu!!!

Papildyta:
QUOTE(ritulia.v @ 2011 03 29, 08:37)
Mergaitės, SOS!!!
Reikia patarimo. Ir labai skubiai. Anądien vaikai žaidė su fotiku ir aš pakliuvau į kadrą. Buvo savaitgalis, o tai reiškia - be makiažo. Pamačiau savo atvaizdėlį ir likau šokiruota. Kad atrodau nelabai jaunai (man 46 m.), tą rodė veidrodis, bet nuotrauka tai parodė kur kas skausmingiau: oda gelsva, net papilkėjus; vokai užkritę ant akių; žandai nukarę... Žodžiu, vaizdelis nekoks. Patarkite, kokios imtis skubios pagalbos bent kiek atgaivinti, pajautinti, pastangrinti odą, o ypač nukarusius žandus). Ačiū
Labai lauksiu patarimų 
Reikia patarimo. Ir labai skubiai. Anądien vaikai žaidė su fotiku ir aš pakliuvau į kadrą. Buvo savaitgalis, o tai reiškia - be makiažo. Pamačiau savo atvaizdėlį ir likau šokiruota. Kad atrodau nelabai jaunai (man 46 m.), tą rodė veidrodis, bet nuotrauka tai parodė kur kas skausmingiau: oda gelsva, net papilkėjus; vokai užkritę ant akių; žandai nukarę... Žodžiu, vaizdelis nekoks. Patarkite, kokios imtis skubios pagalbos bent kiek atgaivinti, pajautinti, pastangrinti odą, o ypač nukarusius žandus). Ačiū

maciau per palydovine televizija kad oda labai atjaunina lazariu, arba visokiomis proceduromis (dermoabrazija, vitaminines kaukes). zinoma, viskas priklauso nuo kisenes, bet manau, kad efektyviu priemoniu yra ir be operaciju.
as per palydovine TV paziuriu anglu laida "10 metu jaunesne" tai ten idomiai rodo, kad varzosi 2 moterys- viena atjaunina operacijom, o kita visokiom kitokiom priemonem. aisku, ten daug reiksmes turi drabuziai, sukuosena, bet kas liecia veida tai rodo visokiu proceduru kurios labai atjaunina veida ir be operaciju. beja ne visada labiausiai atjaunina ta kuriai daro plastines operacijas!!!
kas supranta angliskai gali pasiziureti, bent jau man labai idomu!!!!

My Webpage