Įkraunama...
Įkraunama...

Chanel

man irgi patiNKA, kaip oda po vitalumiere pudros atrodo, anksciua naudojau tik mineralines pudras, irgi bijojau kad si bus kaip kauke,bet ne, labai gerai dengiasi,dazniausiai tepu sumaisius su kremu, nes jei ne tai per geltona siek tiek... tik pastebeju kad po keliu dienu is eiles naudojimo spuogu pridygsta, nzn ar cia sutapimas, bet ne karta taip, tai vel perbegau ant mineralines blush2.gif mano oda misri, dehidratuota, linkusi kistis.
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2011 09 05, 22:11)
man irgi patiNKA, kaip oda po vitalumiere pudros atrodo, anksciua naudojau tik mineralines pudras, irgi bijojau kad si bus kaip kauke,bet ne, labai gerai dengiasi,dazniausiai tepu sumaisius su kremu, nes jei ne tai per geltona siek tiek... tik pastebeju kad po keliu dienu is eiles naudojimo spuogu  pridygsta, nzn ar cia sutapimas, bet ne karta taip, tai vel perbegau ant mineralines blush2.gif mano oda misri, dehidratuota, linkusi kistis.

Man priesingai, nuo mineraliniu berdavo doh.gif kai tuo tarpu turejo pagerinti odos bukle, o vat nuo CHANEL pudru niekad, oda lygut lygutele, tiesiog kiekviena pudra reikalauja kruopstaus nuvalymo. Zinoma gi ir odos tipai visu musu skiriasi, nereikia noreti, kad tos pacios priemones visas veiktu vienodai smile.gif
Atsakyti
Labai domintu atsiliepimai apie sias priemones wub.gif
Odos riebumą reguliuojantis valomasis losjonas
user posted image
Chanel Precision Purete Ideale Matifying Fluid
user posted image
Intensyviai veikiantis dailinamasis serumas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 09 19, 15:14)

Naudoju ir man patinka... Naudoju kartu su drėkinančiu kremuku, tai nusiskundimų dėl sausinimo neturiu ax.gif Mano oda mišri blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 19 rugsėjo 2011 - 19:56

Turėjau pirmas dvi priemones:
* tonikas nelabai sužavėjo kažkodėl, likdavo ant veido lyg lipnumas, baisiai norėdavosi vandeniu persiplaut, tartum nusiplaut tą nemalonų pojūtį (po kurio laiko taip ir darydavau doh.gif )
* kremukas (fluidas) tai liuks, be priekaištų drinks_cheers.gif
Atsakyti
butinai teks fluida isigyti,bet ir noretusi toniko geresnio riebiai odai,gal galit koki rekomenduoti?
Atsakyti
Bet gal jums visai tas tonikas ir tiks, gal čia tik man taip neįtiko... 4u.gif Tiesiog išbandykit, gal norėsit dar ir pakartot mirksiukas.gif
Atsakyti
va va smile.gif galima išklausyt krūvą nuomonių... bet ar asmeniškai tinka tai nesužinosi žmogus nepabandęs... smile.gif Nes man tas tonikas visai tinka smile.gif Nepirmąkrt jau susiduriu, kad daug kad ne visos giriamos prekės man asmeniškai tinka... Bet visgi kol nepabandai nesužinai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2011 09 19, 14:14)
user posted image

sitas tikrai labai geras thumbup.gif
Atsakyti
O kaip sis serumas?
user posted image
Atsakyti
ar dar kur Lietuvoj imanoma rasti pro lumiere skystu pudru ?
Atsakyti
user posted image
user posted image

kazkada turejau abu smile.gif tonikas ispudzio nepaliko, pradejus naudoti antra buteliuka pradejo erzinti bei sausinti, o stai fluidas liuxiskas thumbup.gif lengvas, pakankamai dregmes buvo mano misriai, dar tuomet i riebuma odai, maloniai kvepejo, poru nekimso smile.gif pamenu neblogai sulaikydavo sebuma T zonoje
Atsakyti