QUOTE(nealiona @ 2011 10 11, 15:13)
Sveikos, internete radau nauja Chanel kremine pudra - Perfection Lumiere. Pagal aprasyma ji tiesiog puikiai atitinka mano idealios ziemines pudros kriterijus, tai norejau paklausti, ar ji jau yra pas mus Lietuvoje? Kazkaip neatkreipiau demesio, kai paskutini karta buvau parduotuveje.
As megineli turejau Perfection Lumiere, tai toks lengvas fluidas labai greitai ir graziai susigeria i oda. Jei siekiate naturalumo, tai pudra siam rezultatui isgauti yra tobula

QUOTE(Monki @ 2011 10 12, 08:59)
As megineli turejau Perfection Lumiere, tai toks lengvas fluidas labai greitai ir graziai susigeria i oda. Jei siekiate naturalumo, tai pudra siam rezultatui isgauti yra tobula 

sakykit, ar ji nelabai sausina? ir koki atspalvi turejote?
QUOTE(Monki @ 2011 10 12, 08:59)

gal galit plačiau apie pudra ??? kokiam odos tipui ? kaip maskavimas ?

QUOTE(SaiMita @ 2011 10 17, 20:01)
Cia gi ta kur sakiau, kad buvus pro lumiere

QUOTE(amber123 @ 2011 10 17, 20:24)
Bet tai ir ta pro lumiere toliau pardavinejama, tai vadinas kazkuom skirias

QUOTE(SaiMita @ 2011 10 17, 22:28)
Gal tada mane neteisingai informavo, arba dar neispardave lietuvoj pro lumiere

QUOTE(amber123 @ 2011 10 17, 22:30)
As ne apie Lietuva kalbu, o internetines USA parduotuves

QUOTE(dzestina @ 2011 10 01, 12:07)
Vakar Kristianoje pasiemiau pasibandymui Chanel Precision Purete Ideale
Matifying Fluid,tad pasibandysiu ,paziuresiu kaip odytei ar tiks ,Iir laikys matiskuma bent siek tiek ilgiau
beje konsultantes labai gyre "Caritos "priemones riebiai odai,sake labai yra giriamos,ir be to jau eina kaip ir priesraukslinis,bet neturejo testerio,nei meginuku,tad pabandymui reiks ieskot kitoj "Kristianoje"
Matifying Fluid,tad pasibandysiu ,paziuresiu kaip odytei ar tiks ,Iir laikys matiskuma bent siek tiek ilgiau

beje konsultantes labai gyre "Caritos "priemones riebiai odai,sake labai yra giriamos,ir be to jau eina kaip ir priesraukslinis,bet neturejo testerio,nei meginuku,tad pabandymui reiks ieskot kitoj "Kristianoje"

Žinoma ne į temą

QUOTE(Saharienne @ 2011 10 18, 06:45)
Žinoma ne į temą
Bet vasarą naudojau, tai Caritos priemonės tikrai neblogos pasirodė...
(dabar naudoju Chanel drėkinantį)
Tai lygint kaip ir negaliu, nes paskirtis skirtinga 

Chanel visiskai nelaike matiskumo,tas pats kaip nieko

gal per mazai laiko panaudojau gera savaitele,bet manau jau turejau matyti bent koki efekta

Tad dabar bandausi Lancome seruma sutraukianti poras ir Shiseido fluid

Dabar dar uzsisakiau si seruma,konsultantes labai gyre kad akivaizdziai greit sutraukia poras ir laiko matiskums,nu ziuresim kaip cia bus,jau kosmetika virsta is lentynu

http://www.profesion...Y-ESSENCEID530/
QUOTE(dzestina @ 2011 10 18, 12:54)
Chanel visiskai nelaike matiskumo,tas pats kaip nieko
gal per mazai laiko panaudojau gera savaitele,bet manau jau turejau matyti bent koki efekta
O cia visiskai nieko
Nu jau ta mano oda super riebi,kazi vargu ar yra kokia priemone kuri nugales tas mano problemas
Dabar dar uzsisakiau si seruma,konsultantes labai gyre kad akivaizdziai greit sutraukia poras ir laiko matiskums,nu ziuresim kaip cia bus,jau kosmetika virsta is lentynu

oi kokia girdeta situacija