ir as senai turejau chemini, mano plaukas storas,nepaslankus, tarsi arklio uodega

tuo metu chemini darydavo ant plonu, mediniu suktuku, sededavau po gaubtu ir be jo ilgai ,procedura uztrukdavo apie 2 val.gal ir ilgiau.Garbaneles gaudavosi smulkios,laikydavo ilgai,kol nuaugdavo plaukas, jeigu su putom,tuo metu didesnis pasirinkimas budavo zele,nepadengdavau, tai plaukai issipusdavo. Antra karta dariau pas jauna kirpeja,kuriai nepavyko man sudeti cheminio is pirmo karto,teko pakartoti,rezultatas,sugadinti plaukai,ypac galai nusiure,bangeles greitai issileido, be to suko tais paciais mediniais, smulkiais suktukais. plaukai greitai ataugo,turejau lengva laipteliu kirpima. siuo metu vel mastau apie chemini ,atsibodo besikartojantis kirpimas, grazu man banguoti plaukai,tik si karta smulkiu suktuku atsisakau, bandysiu pati pasidaryti, tai kur kas pigiau ir sirdeles neskaudes jeigu ne taip gausis, esu nusiziurejus suktukus,priemones,labai daug info youtubeje,kaip namu salygomis galima pasidaryti chemini susukavima,tai tikrai nera sunku.Noreciau stambesniu lengvai krentanciu bangu, aveles tipas man nebeidomus
jeigu kuri bande pati pasidaryti chemini namu salygom,parasykite man