Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis sušukavimas

as ir noreciau cheminio,ypac ispydingai man atrodo slapias wub.gif rodos taip jis vadinas g.gif visa problema kad plaukus su dazymais pagadinau ir kirpeja atsisake chemini daryt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2010 03 18, 13:15)
4u.gif Sveiki, pries kokius 7-8 metus kai dar gyvenau ir mokiausi Kaune buvau pirma karta susidejusi chemini - buvau juo abai patenkinta - nes garbanos buvo tokios naturalios - dideles  - kaip naturaliai banguoti plaukai(kas pamatydavo nesuprasdavo,kad tai cheminis)Chemini susukavima dariausi laisves alejoj buvusioj kirpykloj - dabar ten tos kirpyklos, o ir kirpejos nebera - tokia inga dare - dabar ji berods amerikoj. PO to pirmo karto kai issileido cheminis praejo, gal kokie 7-8 menesiai.tada susidejau antra karta - ir vel viskas liuks - buvau patenkina.o jau trecia karta dejausi kitam mieste pas kita kirpeja - tai kai sugarbanojo mane kaip avina smulkiom garbanom - nors ir sakiau, kad taip nenoriu - bet...tai nuo to laiko bijau.Bet dabar bresta mintis vel vasarai susigarbanoti.

Ziuriu, Braske24, pati is Klp. Tai gal sakau domejaisi, arba girdejai atsiliepimu, kas Klp. neblogai deda chemini... labai ir as noriu ant vasaros garbaneliu smile.gif
Atsakyti
sveikos, as pries pora metu turjau chemini smile.gif , mano plaukai buvo iki liemens ir dar sviesinti (su augaliniais dazais) tai kirpejau pusantros valandos bande atkalbeti, bet labai norjau tai nepavyko jai biggrin.gif aisku visa tai labai pakenke plaukam, bet tepiau viska ka galejau bet ne kiek nesigailiu 4u.gif dabar jau vel noreciau ax.gif ax.gif
Atsakyti
sveikos, gal galite papasakoti pagrindinius vadinamojo šlapio cheminio ir paprasto skirtumus? ir būtų gerai, jeigu galėtumėte pailiustruoti savo pasakojimą nuotraukomis. nežinau, kurį iš jų pasirinkti, todėl tikrai praverstų privalumų/trūkumų išvardijimas, kokio ilgio/storio/kitų savybių (ne)turintiems plaukams kuris labiau tinka ir pan. ačiū smile.gif
Atsakyti
Nu parodykit kas nors savo garbaneles 4u.gif Labai noreciau cheminio, bet vis neapsisprendziu... blush2.gif
Atsakyti
ir as senai turejau chemini, mano plaukas storas,nepaslankus, tarsi arklio uodega biggrin.gif tuo metu chemini darydavo ant plonu, mediniu suktuku, sededavau po gaubtu ir be jo ilgai ,procedura uztrukdavo apie 2 val.gal ir ilgiau.Garbaneles gaudavosi smulkios,laikydavo ilgai,kol nuaugdavo plaukas, jeigu su putom,tuo metu didesnis pasirinkimas budavo zele,nepadengdavau, tai plaukai issipusdavo. Antra karta dariau pas jauna kirpeja,kuriai nepavyko man sudeti cheminio is pirmo karto,teko pakartoti,rezultatas,sugadinti plaukai,ypac galai nusiure,bangeles greitai issileido, be to suko tais paciais mediniais, smulkiais suktukais. plaukai greitai ataugo,turejau lengva laipteliu kirpima. siuo metu vel mastau apie chemini ,atsibodo besikartojantis kirpimas, grazu man banguoti plaukai,tik si karta smulkiu suktuku atsisakau, bandysiu pati pasidaryti, tai kur kas pigiau ir sirdeles neskaudes jeigu ne taip gausis, esu nusiziurejus suktukus,priemones,labai daug info youtubeje,kaip namu salygomis galima pasidaryti chemini susukavima,tai tikrai nera sunku.Noreciau stambesniu lengvai krentanciu bangu, aveles tipas man nebeidomus biggrin.gif
jeigu kuri bande pati pasidaryti chemini namu salygom,parasykite man 4u.gif
Atsakyti
Aš ir esu pasidariusi cheminį ir dar nei kiek nesigailiu. Cheminis darytas vsario mėnesį. Tik aišku priežiūros reikia,nes jei neprižiūrėsi tai tos garbanos atrodys klaikiai,nes vienu metu truputį buvau apleidusi savo garbanėles tai grožio labai didelio nebuvo. Iš mano pusės tai būtų patarimai tokie: Šampūnas ir balzamas(ne kondicionierius) pažeistiems plaukams,kaukė(bet kol kas aš jos nenaudosiu,nes stipraus jos poveikio nepajaučiau) ir natūralus(nerafinuotas) aliejus,putos skirtos garbanotiems plaukams(labai patinka lorialio su šilku),dar naudojau serumą galiukams,bet nebenaudosiu(vietoj jo tepsiu kokosų aliejumi). Nu va lyg ir viską išvardinau. Nu bent jau čia iš mano varpinės. Dar bent jau man pliusas nereikia taip dažnai plauti galvos. Kai nuaugs kad jau labai matysis,žadu pasidaryti cheminį,bet tik jau ant šaknų.
Aš tai kai prisiskaičiau apie tuos spiralinius suktukus,tai kai atėjau į kirpyklą,iš karto pasakiau kad tokių nenoriu(nes dar bandė siūlyti). Prašiau kad darytų ant kuo didesnių,kokių tik įmanoma daryti cheminį, bigudukų.
Nemoku įkeldinėti foto,šiaip parodyčiau savo plaukuoseną biggrin.gif
P.S girdėjau,kad ant šviesintų plaukų nepataria daryti cheminį,pas mane raudoni,tik man kol kas vienintelis minusas,kad neįsigeria dažai,po kelių plovimų jau spalva būna išblyškus,bet čia ir negaliu teigti,kad cheminis kaltas,gal visada taip būna su raudona spalva.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilyte: 01 birželio 2010 - 21:55
gal dar kas zinote, kur Kaune gerai daro Headline? netik Sarma Style? Noriu garbanu, bet kad issileistu po kiek laiko, jei nebepatiks. smile.gif
Atsakyti
O gal kuri klaipėdietė rekomenduotų kur Klaipėdoj susidėti cheminį, mat juk ne kiekviena kirpėja imasi to darbelio. Aš praeitais metais dejausi pas Ilmą Edeno salone, bet dabar pasirodo ji ten nebedirba. Tai va. Jei ką žinot, rekomenduokit. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 06 01, 21:52)
Aš ir esu pasidariusi cheminį ir dar nei kiek nesigailiu. Cheminis darytas vsario mėnesį. Tik aišku priežiūros reikia,nes jei neprižiūrėsi tai tos garbanos atrodys klaikiai,nes vienu metu truputį buvau apleidusi savo garbanėles tai grožio labai didelio nebuvo. Iš mano pusės tai būtų patarimai tokie: Šampūnas ir balzamas(ne kondicionierius) pažeistiems plaukams,kaukė(bet kol kas aš jos nenaudosiu,nes stipraus jos poveikio nepajaučiau) ir natūralus(nerafinuotas) aliejus,putos skirtos garbanotiems plaukams(labai patinka lorialio su šilku),dar naudojau serumą galiukams,bet nebenaudosiu(vietoj jo tepsiu kokosų aliejumi). Nu va lyg ir viską išvardinau. Nu bent jau čia iš mano varpinės. Dar bent jau man pliusas nereikia taip dažnai plauti galvos. Kai nuaugs kad jau labai matysis,žadu pasidaryti cheminį,bet tik jau ant šaknų.
Aš tai kai prisiskaičiau apie tuos spiralinius suktukus,tai kai atėjau į kirpyklą,iš karto pasakiau kad tokių nenoriu(nes dar bandė siūlyti). Prašiau kad darytų ant kuo didesnių,kokių tik įmanoma daryti cheminį, bigudukų.
Nemoku įkeldinėti foto,šiaip parodyčiau savo plaukuoseną biggrin.gif
P.S girdėjau,kad ant šviesintų plaukų nepataria daryti cheminį,pas mane raudoni,tik man kol kas vienintelis minusas,kad neįsigeria dažai,po kelių plovimų jau spalva būna išblyškus,bet čia ir negaliu teigti,kad cheminis kaltas,gal visada taip būna su raudona spalva.

bigsmile.gif Nu labai įdomu būtų pamatyt Jūsų garbanas...
Vis neapsisprendžiu dėl cheminio... turiu, sakyčiau, plonus plaukus, greit riebaluojas, reik plaut kasdien, slenka man atrodo labai, kaži ar nesugadinčiau jų galutinai... aišku, nebandęs - nesužinosi...
Atsakyti
[quote=Emilyte,2010 06 01, 23:52]

Laba diena

norėjau pasiteirauti, kokį ir kaip naudojate natūralų aliejų ir kokosų aliejų blush2.gif ?
Būčiau labai dėkinga už atsakymą į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau kreiptis i kaunietes garbaniukes mirksiukas.gif ,
gal kuri rekomenduotumėte kur galėčiau patikimai susisukti cheminį ir kad nenureketuotų baisiai ax.gif ?
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyStorm: 14 birželio 2010 - 12:24