Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis sušukavimas

As vis dar nedristu blush2.gif vis ta baime, kad usgadinsiu savo plauka ...
Atsakyti
QUOTE(Auriuxe_ @ 2010 06 14, 18:13)
As vis dar nedristu  blush2.gif  vis ta baime, kad usgadinsiu savo plauka ...

Na, kiek žinau, besilaukiant tokios procedūros nerekomenduojamos ax.gif
Atsakyti
sveikos

pries sesis metus susidejau savo pirmaji chemini ir buvau juo begalo patenkinta, plaukui visiskai nepakenke o ir garbaneles laikui begant graziai ir tolygiai issileido. kadangi mano plaukas labai plonas, silpnas o ir plauku labai mazai tai sugalvojau ir vel susideti lengva chemini ir deja antras cheminis labai sugadino plauka doh.gif po cheminio jau praejo devyni menesiai, o plaukai atrodo tragiskai... verysad.gif po cheminio sudejimo pirmus keturis menesius buvau labai patenkinta ir labai dziaugiausiu, o dabar net nebezinau ka daryti su plaukais. per ta laika plaukai paaugo 10cm, tai dabar nuo saknu 10 cm plauku tiesiu o visi kiti pasipute, susivele ir nusiure doh.gif

beje, chemini dariausiu pas dvi skirtingas kirpejas, tai manau viskas labai priklauso nuo kirpejo i kurio rankas papuoli g.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal zinot,kas Siauliuose gerai daro chemini su hedline?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
merginos noreciaudaygiau suzinoti apie lengva chemini...
ir iskilo klausimu
ar tai isgarbanoja grazias garbanas ?
ar reikia ilgu plauku ?
gal foto galetumete imesti keliu variantu.
aciu
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2010 07 24, 09:05)
merginos noreciaudaygiau suzinoti apie lengva chemini...
ir iskilo klausimu
ar tai isgarbanoja grazias garbanas ?
ar reikia ilgu plauku ?
gal foto galetumete imesti keliu variantu.
aciu

sorry mergyt, kjad anoj temoj neatrasiau kai klausiai, tai atrasau cia....Antradieni eisiu darytis, tai gal kokia foto imesiu tada, nes daug apie chemini nelabai nusimanau, tik va sutiko mano kirpeja sudet, tai antradieni zygiuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2010 07 24, 17:55)
sorry mergyt, kjad anoj temoj neatrasiau kai klausiai, tai atrasau cia....Antradieni eisiu darytis, tai gal kokia foto imesiu tada, nes daug apie  chemini nelabai nusimanau, tik va sutiko mano kirpeja sudet, tai antradieni zygiuosiu 4u.gif

buciau tau labai dekinga.. nes as ir tik isgirdau o niekur vaizdisko nerandu.
tai jiai gali pasidaryk pries ir po foto. kazkaip noriu pasilyginti
Atsakyti
Tai, kad tas cheminis dalykas senas kaip pasaulis. Pilnas gūglas informacijos, foto. Net yra viena kita foto ir čia. Sugarbanojimas priklausys nuo pačių plaukų ar jie imlūs garbanojimui, nuo naudojamų bigudukų, priemonių ir pan.
O šiaip, nerekomenduotinas dalykas, jeigu norisi kažkiek susigadinti plaukus. Aišku, ne visada tie plaukai būna sugadinami, bet vien tas dalykas, kad naudojama chemija, nėra gerai.
Atsakyti
Mergytes, jus gal kaip ir aš esat girdėjusios apie priemone su kura namie galima pasidaryt cheminį. Jei taip tai papasakokit, kaip kas ir kur pirkt...
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif kazkaip prisnudo temele, noriu padrasinti, kas nori detis cheminuka, as penktadieni susidejau ir esu labai patenkinta, mano plaukai sviesinti su Keune. Po cheminio plaukai, kaip silkiniai, naudojamos naujos priemones, lengvam cheminukui idedu ju nuoroda:
http://www.beautyfor...kams-11310.html
Atsakyti
as uzpykau ant savo plauku bigsmile.gif ,viena iseitis manau beliko-detis chemini.nesiojau pusilgius plaukus,na panasiai kaip mia.dabar kare kirpimu ir nebegaliu tverti-raitosi galai ,bet ne tolygiai-sukasi i priesinga puse.kirpciukai ir ,bet tik ties kairiu smilkiniu.sonuose ir nevienodai ,viena puse stovi kaip priklauso o kitoje kokia 1 sruoga -kaip koks ragas .tepiau ir zele ,na niekas nepadeda,o tiesint kasdien galimybes neturiu.o kaip i darba eit -na sakes.
tai galvosu jei pasidaryciau chemini-tai nors raitytusi vienodai,tik atsiaugint reikia,nes kare kirpimas -gale trumpoki,laukti kol atauks doh.gif
Atsakyti
Pas mane naturalus plaukai irgi sukasi,ziuri i skirtingas puses,issipute.Tai man belieka arba juos visada tiesintis arba cheminis,bet kai mano plaukai labai riebaluojasi,tai tiesinimas atkrenta.Pasirinkau chemini.Jau net nebesuskaiciuoju kiek kartu esu susidejusi.Gal kokius 6-7kartus.Du is ju buvo nevyke,nesusidejo gerai.Pirmojo nemokejau susitvarkyti.Dabar visada kai isplaunu plaukus,istepu balzamu ir tada juos issuokuo retomis sukomis,isskalauju,truputu naturaliai isdziovinu ir tepu plauku zele.O paskui ryte atsikelus,tik sudrekinus plaukus ir einu i darba.Man labai patinka.Ir dabar jau daugiau nei po metu reikia vel eiti detis chemini
Papildyta:
smile.gif+2009 01 12, 17:07-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 12, 17:07)
..ne lt gyvenu tai info kur dariau manau be reiksmes mirksiukas.gif

BOMBONKE,zinau kur gyveni biggrin.gif tad isduok paslapti kur daraisi chemini ar pas lietuve?jei galima i az ax.gif
Atsakyti