QUOTE(~migla~ @ 2009 01 01, 23:43)
Sveikos, damos
Labas, Migluže, smagu tave čia matyti, niekada ir man neteko susidurti su tokia problema

lauksime tavojo lako pavadinimo.
QUOTE(sobieska @ 2009 01 02, 10:17)
Ar galiu i baltus akrilinius dazus (Viva color ) imaisyti pigmenta, kuris skirtas butent nuspalvinti emulsinius dazus. Radau keleta dezuciu spalvu, tai sakau gal sunaudosiu.Tik idomu kokia bus reakcija.Gal kuri susiduret su siuo reikalu
žinoma,kad galima, ir man dar netgi labai patinka maišyti guašą , jo yra mažais kiekies ir labai įvairių spalvų, taip pat tinka ir pigmentai, juk kaip pati rašiai jie specialiai tam skirti

o dėl kiekio tai įdomūs dalykai, šiaip niekada nepastebėjau kad kas būtų atsiplovę maišant didesniu pigmento ir mažesniu dažų santykiu. Gal rekomendacijos pritaikytos butent sienų apdailai, o dėžutes dar ir lakuojam juk, tai tikrai viskas gerai ten laikosi.
QUOTE(jutute @ 2009 01 02, 11:51)
*Sakykit, kaip jūs darot iškilų dekupažą, ar naudojant tą specialią pastą, ar galima iškilimus nulipdyti iš modelino? Ar tokiam dekupažui naudojant specialų popierių?
* Ir dar vienas klausimas, kai sendinant su vienkoponenčiu kaip jūs tepat antrą dažų sluoksnį, kad suskilimas gaunasi vienodas?(man tarpais suskyla stambiau, tarpais smulkiau

)
* nežinau kaip daro kitos mergaitės, bet man tekę daryti keliais būdais:
- imti pastą ir iš jos išformuoti , dėti servetėlę arba
paprastą
dekupažo popierių.
- imti 3D laką ir juo nutepti norimas vietas
- imti 3D popierių, karpyti daug sluoksnių, ir dedant vieną ant kito suformuoti iškilumą.
- girdėjau apie modelinus, bet neteko bandyti .
* tepti kuo lygiau.
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2009 01 02, 12:01)
uždžiūvo antika 1, pusė buteliuko

įmanoma kaip nors suskystint? gal pašildyt mikrobaškėj?

antika 2 skysta.
negirdėjau deja, jokių atgaivinimo būdų, o pašildžius ir likusi pusė mažu nesudžiūtų.