Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

QUOTE(*Laimingoji* @ 2009 01 02, 20:41)
man daugybe temu forume nepatinka, bet neinu ten ir nereiskiu nuomones "kokios jus kvailos ir mazvaikes, kad taip galvojat"

Ir kas iš to? Beje ši tema apie mąstymą. O tai uždeda tam tikrus įpareigojimus...
Atsakyti
Sveika Rykliuke, smagu, kad užsukai ir labai malonu, kad mūsų čia vis daugiau bigsmile.gif Man šiaip visai neblogai sekasi, bet kažkodėl nesurandu ramybės kol kas, neberandu tarp savo minčių kompromiso. Esu ieškojime
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 21:42)
Ir kas iš to? Beje ši tema apie mąstymą. O tai uždeda tam tikrus įpareigojimus...

taip, apie POZITYVU mastyma, tai ir ipareigoja apie toki rasyt!
Atsakyti
QUOTE(*Laimingoji* @ 2009 01 02, 20:49)
taip, apie POZITYVU mastyma, tai ir ipareigoja apie toki rasyt!

Šioje temoje buvo keletas minčių. Tiesa ne naujų, dauguma išskaitytų, o ne išmąstytų. Suprantate, mąstantis žmogus jau savaime yra labai retas, paprastai į juos žiūrima kaip į beždžiones. O dar jei jis pradėtų "pozityviai" mąstyti... Pasakysiu tiesiai - nesu tokio sutikęs.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 21:53)
Šioje temoje buvo keletas minčių. Tiesa ne naujų, dauguma išskaitytų, o ne išmąstytų. Suprantate, mąstantis žmogus jau savaime yra labai retas, paprastai į juos žiūrima kaip į beždžiones. O dar jei jis pradėtų "pozityviai" mąstyti... Pasakysiu tiesiai - nesu tokio sutikęs.

ne su tais matyt bendraujat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laimingoji* @ 2009 01 02, 20:57)
ne su tais matyt bendraujat  mirksiukas.gif

O kada jūs paskutinį kartą mąstėte?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 21:59)
O kada jūs paskutinį kartą mąstėte?

as nuolat mastau... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Laimingoji* @ 2009 01 02, 21:01)
as nuolat mastau... tongue.gif

Aišku... Ar galite ką nors iš savo paskutinių atradimų parašyti. Nes aš jau kokį mėnesį nemąstau, niekaip nepavyksta... Gal jūsų pasiekimai mane įkvėps...
Atsakyti
Medini,
QUOTE(*Laimingoji* @ 2009 01 02, 19:18)
galiu papasakot apie pozityvuma is savo patirties....

man atrodo, sitas postas iliustruoja mano (persiprasau, D. Gilbert) teiginius, kuriuos aptarem anksciau.

QUOTE(adis @ 2009 01 02, 18:44)
Idėjinis superpozityvizmas pateisinamas ypatingai sunkiais gyvenimo momentais, (ar bus kokie nors rezultatai ateityje (greičiausiai tai ne) tada net nesvarbu), nes ignoruojama tikrovė tam, kad neišprotėtum nuo jos. Toks superpozityvizmas tada tampa apsauginiu mechanizmu.

aha.
bet ilga laika ignoruoti realybes neimanoma. o jei pavyksta - tai, tikriausiai, jau diagnoze g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 02 sausio 2009 - 21:08
QUOTE(ragnez @ 2009 01 02, 21:08)
Medini,

man atrodo, sitas postas iliustruoja mano (persiprasau, D. Gilbert) teiginius, kuriuos aptarem anksciau.

Aš nežinau teorijos. Bet bandau viską pajusti per save. Esu nemažai bandęs pats, tai, kas man atrodė priimtiniausia. Ieškojau atsakymų ir nervinausi, kad smegenys negali apimti visų kintamųjų. Po to supratau kame problema. Dabar aš laimingas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 23:11)
Aš nežinau teorijos. Bet bandau viską pajusti per save. Esu nemažai bandęs pats, tai, kas man atrodė priimtiniausia. Ieškojau atsakymų ir nervinausi, kad smegenys negali apimti visų kintamųjų. Po to supratau kame problema. Dabar aš laimingas.

Gal pasidalinsite tuo, ką supratote?
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2009 01 02, 21:14)
Gal pasidalinsite tuo, ką supratote?

Atsakymų nereikia.
Atsakyti