Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas

QUOTE(ragnez @ 2009 01 02, 21:48)
ar tas merginu pozityvizmas toks trapus, kad ji gali sugriauti keli "nepatinkantys" postai?

Keli? Aš tai įžiūriu ne kelis, o.. maždaug trečdalį visų postų.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 21:30)
Kokio velnio tas progresas tai giliai įkaltas į galvas...

as nemanau, kad progresas yra sastingio priesingybe.

QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 21:36)
Žinoma ne. Tuomet tenka prisiversti atsakinėti į klausimus. O atsakymų niekada nerasi. Jų neįmanoma rasti, tų atsakymų. Tai negi gali patikti toks beprasmiškas darbas...

savimi esi tik tada, kai sau patinki?

QUOTE(Kaktusė @ 2009 01 02, 21:50)

ar tai priezastis ijungti ignora tam, kas nepatinka?
ar pozityvizmas imanomas be ignoravimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 02 sausio 2009 - 21:53
QUOTE(ragnez @ 2009 01 02, 21:52)
as nemanau, kad progresas yra sastingio priesingybe.
savimi esi tik tada, kai sau patinki?

Gerai... tuomet paklausiu - ar sąstingis yra blogai? Jei taip - kokia jo priešingybė?

Savimi esu tuomet, kai esu vientisas. Tuomet aš nei patinku sau, nei nepatinku. Tiesiog esu.
Papildyta:
QUOTE(Kaktusė @ 2009 01 02, 21:50)

O jūs vizualizuokite, kad nepritariančių čia nėra. Tokią afirmaciją nuo rytojaus turėkit...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 01 02, 21:52)
ar tai priezastis ijungti ignora tam, kas nepatinka?
ar pozityvizmas imanomas be ignoravimo?

Sakyk, o gyvenime tau nebūna taip, kad tarsi ''įjungtum ignorą'' kokiems nors žmonėms? Ar visada diskutuoji ir klausaisi kiekvieno asilo, kurio nuomonė iš tiesų tau nei kiek neįdomi? Nes kiek tu jam bekalbėtum, jam nusispjaut ant tavo žodžių, jis vistiek visada varo savo?

Ir tai su pozityvizmu visai nesisiję.
Atsakyti
Labas mielieji ir mielosios. Jau daug metų aš pozityvistė.

Taigi ką čia kuklintis, ne suvalkietė, norėčiau pasidalinti šilumą ir gėrį skleidžiančiom, pozityvizmui priklausančiomis knygomis, arba virtualia informacija.

Pozityvūs straipsniai:

Pašarų sudėties poveikis nujunkytų paršelių oraganizmui

Osteometriniai suaugusių karvių ir bulių kaukolių matavimo ypatumai

Mikroelemento jodo įtaka viščiukų broilerių kraujo biocheminiams ir vidaus organų morfologiniams bei histologiniams rodikliams

Kiaulių produktyvumo genetinės koreliacijos tyrimai

Arklių chlamidiozės tyrimai Lietuvoje

Visi šaltiniai lengvai prieinami ir gali būti panaudojami iš čia: Lietuvos veterinarijos akademijos tęstinis mokslo leidinys

Daug minčių sukaupta ir čia: Mano ūkis

O jei jausitės išsisėmę ir gyvenimo tekmėje pacargę, siūlau atgaivinti pasąmonės galias čia: Auksinis puslapis

Jei ką domina, parašykit, kokius filmus laikau pozityviais.

P.S Reikalingas PDF.... Kitaip šaltiniai bus neprieinami ir liksit jūs tamsiais tamsiais žemės kirminiūkščiais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šerkšnas: 02 sausio 2009 - 22:00
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 21:55)
O jūs vizualizuokite, kad nepritariančių čia nėra. Tokią afirmaciją nuo rytojaus turėkit...

Būtinai. Vizualizuosiu, kad Jūs staiga liaunatės kabinėtis prie kiekvieno posto ir vaidinti pasaulio bambą.

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 21:55)
Gerai... tuomet paklausiu - ar sąstingis yra blogai? Jei taip - kokia jo priešingybė?

sastingio priesingybe, mano akimis - judejimas, kaita (taigi ir progresas, ir regresas). o nejuda, nekinta - kas negyvas, mires. sastingis, mirtis - nei gerai, nei blogai - tai tiesiog yra.

ar esi savimi, kai darai "beprasmi" darba?
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2009 01 02, 21:58)

Dar vienas ignoras, ir tuoj bus gera gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 01 02, 21:59)
ar esi savimi, kai darai "beprasmi" darba?

Tarkime taip... kai esu savimi, tai darbai neskirstomi į prasmingus ir beprasmius. Jie visi malonūs ir sudaro laimės jausmo dalį.

Jūs manote, kad aš esu miręs?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 22:01)
Tarkime taip... kai esu savimi, tai darbai neskirstomi į prasmingus ir beprasmius. Jie visi malonūs ir sudaro laimės jausmo dalį.

Jūs manote, kad jei aš esu savimi, staiga visi darbai man tampa malonūs?

O čia tai įdėja.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2009 01 02, 21:58)
O jei jausitės išsisėmę ir gyvenimo tekmėje pacargę, siūlau atgaivinti pasąmonės galias čia: Auksinis puslapis

Geras... bet tai kaip įdomu... Dėkui, <Šerkšnas>.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 01 02, 22:01)

nea, tikrai nemanau. su tavim idomu. (ar reikia kreiptis "jus"?)
nemanau, kad laime yra susitaikymas su esama padetimi, sastingis. nors, panasu, kad susitaikymas gali buti laimes dalis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 02 sausio 2009 - 22:06