Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(linaluk @ 2009 08 17, 18:10)

Pats geriausias kremukas - kuri tik esu naudojusi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pagelbeti ir atsakyti ar kremas "Vichy aqualia thermal mat" tinka jaunai odai ar tai kremas labiau brandesnei odai? Man 20, oda misri, bet nera problematiska.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2009 08 20, 18:27)
Gal kas galetu pagelbeti ir atsakyti ar kremas "Vichy aqualia thermal mat" tinka jaunai odai ar tai kremas labiau brandesnei odai? Man 20, oda misri, bet nera problematiska.

user posted image

Man 26m. ir drasiai naudoju si krema thumbup.gif
Atsakyti
Gal žinot - ar dar Lietuvoje koks nors tinklas prekiauja Vichy, ar tik eurovaistinė?
Atsakyti
QUOTE(MazaMeskute @ 2009 08 20, 18:27)

tinka 20-60 metu moterims su visais odos tipais, ypac jautriai odai 4u.gif
Atsakyti
http://farmacia-morl...-ml-p-1474.html

na va nusipirkau ir as si paakiu kremuka super gerai isigeria lengvutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuses @ 2009 08 25, 14:51)
na va nusipirkau ir as si paakiu kremuka super gerai isigeria lengvutis  smile.gif

Naudojau ir as si,labai neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 08 24, 13:13)
Gal žinot - ar dar Lietuvoje koks nors tinklas prekiauja Vichy, ar tik eurovaistinė?

Mačiau didesnėse Camelia vaistinėse ir Šeimos vaistinėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vika007 @ 2009 08 16, 13:41)
Noriu labai pagirti Vichy Dercos gyvybingumo plaukams suteikianti sampuna
user posted image
Sio sampuno pliusai: Labai svelnus ir glotnus plaukai. Esu sviesiai nusidaziusi plaukus, sruogelemis. Be balzamo jokiu budu neapseidavau, bet kai isigyjau si sampuna jokio balzamo man nereikia 4u.gif  Poveiki pajutau po 1.5 savaites naudojimo. Labai geras sampunas ir manau, kad nebrangus, nes 400ml talpa, o kaina apie 48 LT. thumbup.gif

Pritariu, as irgi naudoju jau pora menesiu, tai plaukai fantastiski, balzamo bereikia tik ciut ciut thumbup.gif Kaip tik baigesi ir siandien vel bandysiu jo isigyti ir taip pat pasidairyti po kremus veidui, nes tikrai reikia man smile.gif Gal ka galetumete patarti? Oda mano sausa, nusiplovus vandeniu net serpetoja todel butinai reikia gero kremo, man 24 metai ax.gif Niekad jokio neesu naudojusi is vichy.
Atsakyti
Pritariu del sampuno, perku mamai, laaabai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
Paprasciausia tau butu ne pirkti koki krema is kart,o nuejus i vaistine pasikalbeti su vaistininke ir paimti meginukus.Nors per Vichy platintojas gerokai pigiau pirkti sia produkcija,bet vistiek butu gaila ismesti pinigus i bala.Man meginuku pakako gerai savaitei.
Atsakyti
QUOTE(Tinaite @ 2009 09 01, 09:07)
Paprasciausia tau butu ne pirkti koki krema is kart,o nuejus i vaistine pasikalbeti su vaistininke ir paimti meginukus.Nors per Vichy platintojas gerokai pigiau pirkti sia produkcija,bet vistiek butu gaila ismesti pinigus i bala.Man meginuku pakako gerai savaitei.

Aš tai esu linkus pati siųstis, nes kainos LT vaistinėse - kosminės. Bet aišku tada irgi nėra kaip išbandyti... O kad taip paprastai mėginukus duotų, tai kažkaip sunku tikėt - aišku niekad neprašiau, tai negaliu griežtai teigti, bet šiaip aptarnavimas daugeliu atveju ten toks, kad net nedrąsu prašyti mėginuko, tik greit susimoki ir bėgi kuo toliau doh.gif
Atsakyti