Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(ori @ 2009 09 11, 12:12)
O ka naudojat veidui prausti? Mano oda riebi ir problematiska, gal kuri ka nors galite pagirti biggrin.gif  4u.gif

As naudoju Vichy gilaus valymo zele ir esu labai patenkinta, nes mano oda taip pat yra linkusi i riebuma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 11 rugsėjo 2009 - 12:45
QUOTE(*rasa* @ 2009 09 11, 13:45)
As naudoju Vichy gilaus valymo zele ir esu labai patenkinta, nes mano oda taip pat yra linkusi i riebuma  smile.gif

O neperdziovina tau veiduko si zele?
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 09 11, 15:50)
O neperdziovina tau veiduko si zele?

Siaip padziovina, bet tikrai neperdziovina mirksiukas.gif na as ja tik ryte naudoju, tai labai patinka smile.gif
Atsakyti
Įsigijau ir aš VICHY produktų thumbup.gif
Dabar turiu gilaus valymo želę Normaderm, žalią kremuką Oligo 25 ir žele paakiams Aqualia bigsmile.gif (beje, du paskutinius pirkau iš Linaluk)
Bandysiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,gal kas zino,is kur pigiausia siustis VICHY kremukus?Ziurinejau UK vaistines,bet siuntimas 8.5 svaro,pasidalinkite,jei kas zino kokiu nuorodu 4u.gif
Atsakyti
Gal galite mestelti ir parodyti, kokios yra naujienos smile.gif
Man 19likametei, kuri serija tiktu labiausiai?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2009 09 26, 15:21)
sveikos,gal kas zino,is kur pigiausia siustis VICHY kremukus?Ziurinejau UK vaistines,bet siuntimas 8.5 svaro,pasidalinkite,jei kas zino kokiu nuorodu 4u.gif

Aš siunčiausi iš www.escentual.com. Kol kas neradau, kad kur nors kitur pigiau būtų, jeigu rasit, pasidalinkit informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 09 28, 08:38)
Aš siunčiausi iš www.escentual.com. Kol kas neradau, kad kur nors kitur pigiau būtų, jeigu rasit, pasidalinkit informacija  smile.gif

siunties teisiai i LT?
Atsakyti
QUOTE(La fraise @ 2009 09 29, 20:33)
siunties teisiai i LT?

Kad lygtai is to puslapio negalima siusti i LT..
Atsakyti
QUOTE(asami @ 2009 09 29, 20:52)
Kad lygtai is to puslapio negalima siusti i LT..

Galima, siunčiausi ne vieną kartą, viskas normaliai. Pradiniam šalių sąraše Lietuvos nėra, bet paskui kai pildai užsakymą, duoda didesnį sąrašą ir ten yra. Žodžiu tikrai ateina be problemų.
Atsakyti
QUOTE(As_nematoma @ 2009 09 30, 08:37)
Galima, siunčiausi ne vieną kartą, viskas normaliai. Pradiniam šalių sąraše Lietuvos nėra, bet paskui kai pildai užsakymą, duoda didesnį sąrašą ir ten yra. Žodžiu tikrai ateina be problemų.

O kokia siuntimo kaina į Lt?
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 09 24, 08:30)
žalią kremuką Oligo 25 ir žele paakiams Aqualia bigsmile.gif

Sie labai faini gaminiai, man patiko, kremukas malonus ant veido, drekina,o paakiu zele labai lengva, gerai susigeria thumbup.gif
Atsakyti