Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

Na va,perskaiciau visa tema,bet apie dominanti krema radau vos kelis atsakymus.laukiu parkeliaujancio sito kremuko normaliai/misriai odai,sugunde jis mane kazkuo bigsmile.gif as neipratus daug kremu tureti dieniniu ir naktiniu,o sitas raso,tinka puikiai ir dienai ir nakciai ax.gif ziuresim,ar gerai drekina ir ar ne blizges veidas nuo jo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Turiu sita Oligo,labai patenkinta,o jau kvepia wub.gif ir labai gerai drekina,veidukas neblizga,man tai jis superinis thumbup.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie Vichy Oligo sausai odai? g.gif Nekemša porų? Ar gerai drėkina?
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 09 08, 11:30)
O kokie atsiliepimai apie Vichy Oligo sausai odai? g.gif Nekemša porų? Ar gerai drėkina?

Drekina labai gerai. tik jei oda normali - rinkis zalia. 4u.gif
Atsakyti
siandien isbandziau Vichy aqualia thermal dienini krema , bet turiu itarima kad nelabai tiko , kazkaip nesusigere ,tikiuos nebus pinigeliai i bala ismesti , paakiu kremukas tos pacios linijos superinis
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 09 08, 12:45)
Drekina labai gerai. tik jei oda normali - rinkis zalia.  4u.gif

Na, mano oda sausa ir jautri
Atsakyti
QUOTE(leliuses @ 2009 09 08, 14:49)
siandien isbandziau Vichy aqualia thermal dienini krema  , bet turiu itarima kad nelabai tiko , kazkaip nesusigere ,tikiuos nebus pinigeliai i bala ismesti , paakiu kremukas tos pacios linijos superinis

Mergaites, svarbu ne tik parinkti krema pagal odos tipa, bet ir tinkamai ji naudoti, tepti, dozuoti ir pan.

QUOTE(jurguze @ 2009 09 08, 16:54)
Na, mano oda sausa ir jautri

Tuomet tas persikinis 4u.gif
Atsakyti
na isbandziau ta oligo zaliaji kremuka,kvepia tikrai maloniai,greit susigeria,nepalieka riebumo jausmo,kol kas daugiau nieko negaliu pasakyti,bet patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuses @ 2009 09 08, 13:49)
siandien isbandziau Vichy aqualia thermal dienini krema  , bet turiu itarima kad nelabai tiko , kazkaip nesusigere ,tikiuos nebus pinigeliai i bala ismesti , paakiu kremukas tos pacios linijos superinis

o koks Jusu odos tipas? 4u.gif kuo patiko paakiu kremukas,galima placiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 09 09, 10:29)
na isbandziau ta oligo zaliaji kremuka,kvepia tikrai maloniai,greit susigeria,nepalieka riebumo jausmo,kol kas daugiau nieko negaliu pasakyti,bet patenkinta biggrin.gif

visos mergaites labiausiai isskiria kvapa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 09 09, 12:02)
o koks Jusu odos tipas? 4u.gif  kuo patiko paakiu kremukas,galima placiau? ax.gif

mano oda misri tai turiu nosyte kakta ir smakra kiek riebesni nei visa kita oda. paakiu rkemukas patiko nes nera riebus , kazkaip uzsitepus graziai blizga greit susigeria , atrodo kaip tureciau sveikus paakius , ta prasme ne pavarge nepajuode nepabuke
Papildyta:
as dabar darau tokia kombinacija nakciai normaderm naktinis kremas o dienai aqualia termal light , patinka smile.gif o normaderm naktinis tikrai labai palygino oda net pries mergaiciu dienas spuogeliai neiskilo
Atsakyti
O ka naudojat veidui prausti? Mano oda riebi ir problematiska, gal kuri ka nors galite pagirti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti