Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

QUOTE(loony_key @ 2009 12 01, 17:09)
Aciu uz komentara  4u.gif
Dar galit parasyt, koks Jusu odos tipas? Aciu

mano oda misri, bet labiau i riebuma, tikrai nera uz ka 4u.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Oligo 25 (žalią) ir Vichy Aqualia paakių želę thumbup.gif Ir dar - Normaderm gilaus valymo želę, tačiau poveikio absoliučiai jokio schmoll.gif
Dabar reiktų kažkokio kremuko mimikos raukšlelėms doh.gif Oda normali, metų iki 30 ax.gif
Gal ką patartumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnifica: 04 gruodžio 2009 - 08:59
QUOTE(magnifica @ 2009 12 04, 08:55)
Dabar naudoju Oligo 25 (žalią) ir Vichy Aqualia paakių želę thumbup.gif Ir dar - Normaderm gilaus valymo želę, tačiau poveikio absoliučiai jokio schmoll.gif
Dabar reiktų kažkokio kremuko mimikos raukšlelėms doh.gif Oda normali, metų iki 30 ax.gif
Gal ką patartumėt?

as pribaigiau neseniai ta zalia oligo,mano oda riebi,visai patiko ,bet irgi pagalvoju jau api krema nuo mimikos rauksliu,pirksiu vichy myokine. ax.gif idomu,ar jis tinka riebiai odai g.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 12 04, 09:55)
Gal ką patartumėt?

Tiks Vichy Myokine veidui 4u.gif

QUOTE(Mertise @ 2009 12 04, 10:13)
as pribaigiau neseniai ta zalia oligo,mano oda riebi,visai patiko ,bet irgi pagalvoju jau api krema nuo mimikos rauksliu,pirksiu vichy myokine. ax.gif idomu,ar jis tinka riebiai odai g.gif

Na siaip riebi oda turetu leciau rauksletis, negu tarkim sausa. Kremas gali netikti dienai, bet jis tinka naudoti nakciai - todel jokios problemos nebematau smile.gif
Atsakyti
Gal žinot pas ką būtų galima nusipirkt pigiau Vichy šampūnų? Domina nuo slinkimo. Kažkada naudojau, padėjo...dabar vėl pradėjo plaukai slinkt doh.gif O Eurovaistinėj gaila tiek mokėt blush2.gif
Atsakyti

i 
Tarpininkavimas forume draudžiamas, išskyrus skyrelyje "Internetinės parduotuvės, įvykdžius skyrelio taisyklėse nustatytas sąlygas
Atsakyti
Jeigu dabar dieninį naudosiu Vichy Myokine, kokį patartumėt nakčiai įsigyti - Normaderm tiktų (mano oda normali, o ten rašo "problematiškai odai")? ax.gif

Ir gal kas žinot - ar geras tas Normaderm pieštukas nuo spuogų? Gal yra dar kokia analogiška priemonė? ax.gif

Dėl anti-perspirantų. Geresnis tas 48 h (žaliu ar baltu kamšteliu) ar tas kremukas, kurį tam tikromis dienomis reikia tepti?

Ir dar. Norėčiau mamai nupirkti Kalėdoms dovanų dieninį Vichy kremą (~ 50 m, oda normali) 4u.gif Kokį patartumėt? 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2009 12 08, 09:52)
Jeigu dabar dieninį naudosiu Vichy Myokine, kokį patartumėt nakčiai įsigyti - Normaderm tiktų (mano oda normali, o ten rašo "problematiškai odai")? ax.gif
Ačiū 4u.gif

Normaderm gali per daug išsausinti, geriau kokį drėkinantį, pvz.: Aqualia Thermal. Yra Light ( skystesnis ) ir Riche ( riebesnis ). 4u.gif
Atsakyti
Ir dar. Norėčiau mamai nupirkti Kalėdoms dovanų dieninį Vichy kremą (~ 50 m, oda normali) 4u.gif Kokį patartumėt? 4u.gif

Ačiū 4u.gif

(pasitarus su maža mazgė) mamai isirinkau ViCHY LIFACTIV CxP dieninį, tikiosi tiks jai 4u.gif
Atsakyti

Ir gal kas žinot - ar geras tas Normaderm pieštukas nuo spuogų? Gal yra dar kokia analogiška priemonė? ax.gif

Dėl anti-perspirantų. Geresnis tas 48 h (žaliu ar baltu kamšteliu) ar tas kremukas, kurį tam tikromis dienomis reikia tepti?

Ačiū 4u.gif

Labukas,
Normaderm tinka riebiai, probleminei odelei, su spuogeliais ir pan. Neskubek pirkti naktinio, jei patiks Myokine, ji gali naudoti ir nakciai!
Man piestukas nepaliko labai didelio ispudzio: pirmiausiai del spalvos, nebent deginiesi soliariume ir esi siek tiek oranzine biggrin.gif Bet ir siaip, kad dziovintu pastebejau tik pradzioj, veliau kazkaip nemaciau poveikio.
48H zaliu yra stipriausias, jis ziauriai geras, karta paragaves negali sustot. Su baltu silpnesnis, skirtas jautriai odai, tad jei beria nuo deziku gali rinktis si, tubeleje kremas tepamas pagal spec. grafika ir neva gerai mazina prakaitavima, kad net nereikia tepti kasdiena, rasau neva tik is naudojusiu komentaru, pati nenaudojau.
Mamai turetu tikti CXP, nes amzius toks, odai jau reikia padeti palaikyti stangruma. Tikiuosi viskas tau tiks ir patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 12 08, 20:59)
Labukas,
Normaderm tinka riebiai, probleminei odelei, su spuogeliais ir pan. Neskubek pirkti naktinio, jei patiks Myokine, ji gali naudoti ir nakciai!
Man piestukas nepaliko labai didelio ispudzio: pirmiausiai del spalvos, nebent deginiesi soliariume ir esi siek tiek oranzine  biggrin.gif Bet ir siaip, kad dziovintu pastebejau tik pradzioj, veliau kazkaip nemaciau poveikio.
48H zaliu yra stipriausias, jis ziauriai geras, karta paragaves negali sustot. Su baltu silpnesnis, skirtas jautriai odai, tad jei beria nuo deziku gali rinktis si, tubeleje kremas tepamas pagal spec. grafika ir neva gerai mazina prakaitavima, kad net nereikia tepti kasdiena, rasau neva tik is naudojusiu komentaru, pati nenaudojau.
Mamai turetu tikti CXP, nes amzius toks, odai jau reikia padeti palaikyti stangruma. Tikiuosi viskas tau tiks ir patiks  4u.gif

oj, ačiū tau, taip išsamiai atsakei bigsmile.gif 4u.gif
Na, tuomet, matyt, reiks tik Myokine pabandyti iš kremų ax.gif
Pieštukas, vadinasi, netiks, nes tikrai nesisoliariuminu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 12 08, 20:59)
Man piestukas nepaliko labai didelio ispudzio: pirmiausiai del spalvos, nebent deginiesi soliariume ir esi siek tiek oranzine  biggrin.gif Bet ir siaip, kad dziovintu pastebejau tik pradzioj, veliau kazkaip nemaciau poveikio.

drinks_cheers.gif tepu nakciai nes ne paslepia o isryskina spuogus unsure.gif bet kad ypatingai dziovintu tai schmoll.gif lyginu su pries tai turetu Anna Lotan herbal dryin lotion tai skirtumas didelis spuogu naikinimo prasme
Atsakyti