Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

Gal zinote kuri forumiete prekiauja Vichy? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 23, 09:02)
Gal zinote kuri forumiete prekiauja Vichy?  ax.gif

Linaluk
ji kauniete.
Atsakyti
Gal galetumete patarti, kuris sampunas labiau trinka sausiems, besisakojantiems, luzinejantiems plaukams: ar geltonas su dozatoriumi ar geltonas be dozatoriaus? Tikiuosi suprasit ka turiu omenyje smile.gif
Mano plaukai rudi smile.gif
Atsakyti
labas merginos, as tai siunciuosi is http://www.pharmacya...show/Vichy.html siuntimas pigiau nei essuantial.com, maciau, kad viena mergina is ten siunciasi
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2009 11 23, 13:50)
labas merginos, as tai siunciuosi is http://www.pharmacya...show/Vichy.html siuntimas pigiau nei essuantial.com, maciau, kad viena mergina is ten siunciasi

gan geros kainos,bet siuntimas brangus palyginus...
Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2009 11 23, 12:43)
Gal galetumete patarti, kuris sampunas labiau trinka sausiems, besisakojantiems, luzinejantiems plaukams: ar geltonas su dozatoriumi ar geltonas be dozatoriaus? Tikiuosi suprasit ka turiu omenyje smile.gif
Mano plaukai rudi smile.gif

Manau, kad labiau tiks geltonas be dozatoriaus. Su dozatorium, tai kasdienio naudojimo šampūnas, o be dozatoriaus būtent skirtas sausiems, besišakojantiems plaukams.
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 11 17, 12:24)
Trumpai noriu pasidalintis ispudziais apie suos sampunus.
user posted image
user posted image
Tas raudonas tai nuo plauku slinkimo. Patiko kad gerai putoja, bet issiplauna sunkiau nei paprasti sampunai. Plaukai issidziovinus labai minksti, purus. Nepasisiause o butent teisingai purus biggrin.gif Susiriebalioja negreit. Vienu zodziu kaip sampunas tai labai patiko. Kas liecia paskirti (slinkimas) kolkas negaliu nieko pasakyti nes tik pora kart ploviai. Parasysiu kai ilgiau panaudosiu.
Tas zalias nuo pleiskanu sausiems plaukams. Blogiau putoja, bet labai geriai issiskalauja. Slapi plaikai net girgzda. Issidziovinus plaukai labai minksti ir purus (irgi teisingai purus). Susiriebaluoja irgi negreit. O kas liecia pleiskanu tai tikrai tikrai po poros plovimu beveik dingo. Super. Esu nustebusi. Nes su ta bjaurybe kovoju senokai, bet cia net nesitiki. Galvos oda neniezti, pleiskanu beveik ner. Vienu zodziu kolkas sampunas Nr.1.

Esu naudojus abu (tik tą, kur nuo pleiskanų, tai ne sausai, o riebiai galvos odai). Abu šampūnai superiniai. Tas nuo pleiskanų - tikrai jas panaikino ir baigus naudoti šampūną, jų neatsirado.
Dėl raudonojo - išnaudojau 2 buteliuskus. Nežinau, ar nuo jo, ar dėl ko, bet plaukų slinkimas tikrai labai sumažėjo thumbup.gif
Kas man patinka Vichy šampūnuose - tai, kad jie neapsunkina plauko. mano plaukai labai ploni (galvos oda riebi, o galai sausi). Iš visų naudotų šampūnų man Vichy geriausi (ir dar Keune neblogi).
Atsakyti
Niekur nerandu cellebiotic serijos kremu internetiniuose psl.
Noriu pirkt is vienos forumietes, tai dabar galvoju, gal ju jau negamina, o pas ja gali is seniau guleti?
Visada taip - norisi pigiau, bet nesi garantuotas del kokybes.
Atsakyti
QUOTE(fashion @ 2009 11 23, 10:02)
Gal zinote kuri forumiete prekiauja Vichy?  ax.gif

lilana777
Atsakyti
Parasykite prasau kiek kainuoja tas dezodorantas kur i savaite tik karta reikia teptis. tai kaip po to buna - nusiprausi ir jau nebesitepi?
aciu
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2009 11 26, 21:54)
Parasykite prasau kiek kainuoja tas dezodorantas kur i savaite tik karta reikia teptis. tai kaip po to buna - nusiprausi ir jau nebesitepi?
aciu

as pies pora savaiciu pirkau vaistinej-akcija buvo-mokejau 36 litus atrodo.tai pirma savaite reikia tepti kasdien, antra savaite-kas antra diena-o paskui karta i savaite ir daugiau nieko tepti kitas dienas nereikia-bet as dar pasitepu tuo dezodorantu kartais kur naikina prakaita sukeliancias bakterijas-del viso pikto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2009 11 23, 15:50)

Per kiek laiko atkeliauja siuntinukas i LT?
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2009 11 27, 11:49)
Per kiek laiko atkeliauja siuntinukas i LT?

man siunte du menesius, po to dar menesi skambinejau ir draskiausi kad grazintu pinigus, atsikovojau, bet del kursu svyravimu praradau 50 Litu, jau nekalbant apie nervukus. schmoll.gif Bet, gal man tiesiog nepasiseke..
Atsakyti