Įkraunama...
Įkraunama...

Vichy

Man siuntinukas atejo per 5 dienas, as galejau stebeti, kaip keliauja siuntinys per sistema apie siuntinius smile.gif bet Lietuvoje visa reikala sugadino LEX System, kurie turejo man atvezti. Pasirodo, kai pirma karta jie mane nerado, jie nurode sistemoje, kad man siuntini iteike, jeigu as po 3 savaiciu nebuciau susirupinusi, kur mano siuntinys, tai nezinia, kas butu. Kai administratores paklausiau, kodel jie man kita diena nebande atvezti, ji nieko negalejo pasakyti. Tai va, pas mane beda buvo su Lietuvos kurjeriais, pasirodo mano siuntinys pas juos sandeliuose pragulejo 3 savaites sad.gif
Atsakyti
Kadangi žiema tai man prireikė naujo kremuko. Oda yra išsausėjus, tai reikėtų kokio riebesnio. Parduotuvėje stoviniavau prie Aqualia Thermal Rich kremo, bet nenusipirkau. Gal kas naudoja, ar tinka jis mišriai-sausokai odai? Ar gal geriau kažką iš La Roche-Posay bandyt?
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2009 11 30, 02:03)
Kadangi žiema tai man prireikė naujo kremuko. Oda yra išsausėjus, tai reikėtų kokio riebesnio. Parduotuvėje stoviniavau prie Aqualia Thermal Rich kremo, bet nenusipirkau. Gal kas naudoja, ar tinka jis mišriai-sausokai odai? Ar gal geriau kažką iš La Roche-Posay bandyt?

Mano oda sausa, naudoju Aqualia Thermal Rich kremuką – man jis super thumbup.gif
Atsakyti
Turejau kelis meginukus sio kremo, bet man kvapas nelabai patiko schmoll.gif Nepasakyciau, kad nemalonus, bet...
Noreciau suzinoti Jusu nuomone? Gal cia tik meginukai kokie seni buvo ax.gif

QUOTE(Mon Amour @ 2009 11 30, 10:35)
Mano oda sausa, naudoju Aqualia Thermal Rich kremuką – man jis super thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Stebuklinga @ 2009 11 30, 10:40)
Turejau kelis meginukus sio kremo, bet man kvapas nelabai patiko  schmoll.gif  Nepasakyciau, kad nemalonus, bet...
Noreciau suzinoti Jusu nuomone? Gal cia tik meginukai kokie seni buvo  ax.gif

g.gif man kaip tik toks labai neutralus kvapas.
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2009 11 30, 02:03)

jei tavo oda linkusi i sausuma, tai rich gali buti kaip tik, taciau siaip kiek teko girdeti rich labiau issausejusiai odai skirtas, ziurek kad nebutu per riebus, jei yra galimybe - gauk megineli, paprasyk vaistineje, nes kaina nemaza. Pabandyk ir light, mano galva turetu tau tikti.
Galima ir Posay bandyti, gera ir kokybiska kosmetika 4u.gif
Atsakyti
Siandien isigijau sita kremuka, mano oda siaubingai sausa, net tempia doh.gif , nemalonus jausmas.. Pasitepiau, tokia gaiva uzliejo, patiko, gerai drekina, tik siek tiek nuvyle verysad.gif , kad kaip ir daugumoj kremu toks lipnus veidas, lyg su plevele, bet po valandos susigere ir visai nieko. smile.gif
user posted image
Dar naudoju paakiu kremuka, sitas thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginariukas: 30 lapkričio 2009 - 21:13
QUOTE(ginariukas @ 2009 11 30, 22:10)
Siandien isigijau sita kremuka, mano oda siaubingai sausa, net tempia  doh.gif , nemalonus jausmas.. Pasitepiau, tokia gaiva uzliejo, patiko, gerai drekina, tik siek tiek nuvyle verysad.gif , kad kaip ir daugumoj kremu toks lipnus veidas, lyg su plevele, bet po valandos susigere ir visai nieko.  smile.gif
Dar naudoju paakiu kremuka, sitas  thumbup.gif

o tu ji nakciai tepk, plonu sluoksniu ant labai svarios ir gerai nusausintos odos 4u.gif

i 
Necituokit nuotraukų "paklodžių"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 30 lapkričio 2009 - 23:01
QUOTE(maža mazgė @ 2009 11 30, 16:11)
jei tavo oda linkusi i sausuma, tai rich gali buti kaip tik, taciau siaip kiek teko girdeti rich labiau issausejusiai odai skirtas, ziurek kad nebutu per riebus, jei yra galimybe - gauk megineli, paprasyk vaistineje, nes kaina nemaza. Pabandyk ir light, mano galva turetu tau tikti.
Galima ir Posay bandyti, gera ir kokybiska kosmetika  4u.gif

Aš ir rašiau, kad pas mane išsausėjusi oda (žiemos sezonas, drėgnas ir vėjuotas oras). Na, šiandien nusipirkau aliejuko, pasižiūrėsiu, gal užteks tik jo bei mano normaliai naudojamo Elizabeth Arden kremo. Jei nepadės, tai bandysiu Vichy Aqua Rich smile.gif. Dėkui už pagalbą.
Atsakyti
gal kas galetu pakomentuot dermablend pudryte?
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2009 11 30, 22:31)
Aš ir rašiau, kad pas mane išsausėjusi oda (žiemos sezonas, drėgnas ir vėjuotas oras). Na, šiandien nusipirkau aliejuko, pasižiūrėsiu, gal užteks tik jo bei mano normaliai naudojamo Elizabeth Arden kremo. Jei nepadės, tai bandysiu Vichy Aqua Rich smile.gif. Dėkui už pagalbą.

Zinau ka rasei, bet paminejai zodi "misri", todel ir ispejau. Nera uz ka.

QUOTE(loony_key @ 2009 12 01, 10:14)
gal kas galetu pakomentuot dermablend pudryte?

As galiu.
Bandziau naudoti vasara - visiskas "pravalas", oda po pusvalandzio blizgejo kaiop riebalais istepta. Bet dabar, kai salta, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Puikiai maskuoja, net ploniausias sluoksnis, tokia nepastebima, svelnute. Man labai patinka!
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 12 01, 11:41)
Bandziau naudoti vasara - visiskas "pravalas", oda po pusvalandzio blizgejo kaiop riebalais istepta. Bet dabar, kai salta,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Puikiai maskuoja, net ploniausias sluoksnis, tokia nepastebima, svelnute. Man labai patinka!

Aciu uz komentara 4u.gif
Dar galit parasyt, koks Jusu odos tipas? Aciu
Atsakyti