gal siek tiek papildysiu..
mano oda labai issausejusi atrodo, negrazi ir po kiekviena akimi po gilia mimikos rauksle. nezinau ar bandyti si krema, ar imti ka nors stipresnio. nors drekinimas man vienas svarbiausiu kremo pointu turetu buti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 01 21, 19:01)
dabar ji naudoju

ir kokia tu priemaishu funkcija?

pas maniski irgi yra tu blizgiu daleliu, bet neturiu supratimo, kam jos

QUOTE(lo-lo @ 2010 01 21, 14:31)
Tikrai pigiau
Aišku perkantis vieną prekę už 50 Lt, tai tas pats gausis, bet jei perki už 100 Lt ir daugiau, tai pigiau 40 proc tai tikrai
Na aišku negausit prekių sekančią dieną 

o per kiek laiko atsisiuncia?
QUOTE(martyna29 @ 2010 01 21, 21:01)
Na man atsiunte per 8 dienas

QUOTE(lisik @ 2010 01 21, 13:46)
is VICHY - Purete Thermale sveikiklis yra labai geras.
ne ish Vichy - Bioderma Sebium sveitiklis
mano oda misri ir man abu puikiai tinka
ne ish Vichy - Bioderma Sebium sveitiklis
mano oda misri ir man abu puikiai tinka
ilindau i ta puslapi va cia http://www.pharmacya...p;SUBMIT=SEARCH
tai is situ yra sitas apie kuri kalbate http://www.pharmacya...eans-Pores.html

Papildyta:
hm susinervijau kai pamaciau kokios ten kainos.. net to nenaudingo piestuko kaina per puse nei cia..
reikia komplekta man visa susikomplektuoti nuo valymo iki prausimo ir tepliojimo

i | Kooperuokitės skyrelyje "Internetinės parduotuvės" prieš tai įvykdžiusios skyrelyje numatytas sąlygas. Šiame skyrelyje, tai draudžiama. |
QUOTE(Defliune @ 2010 01 21, 13:55)
Man tai terminis vanduo dabar padeda nenusausinti veiduko, kai taip pleskina radiatoriai namuose, papurski ir atsigauna odele, o vasara, laikau saldytuve, kai labai karsta papurskiu ant veido ir dekolte, tai labai gera pasidaro 
ir dar merginos, jei turite galimybe siustis vichy is uk, tai siuskites, nes pas mus antkainis 100 proc. - siaubas

ir dar merginos, jei turite galimybe siustis vichy is uk, tai siuskites, nes pas mus antkainis 100 proc. - siaubas

dar pamirsau pamineti akiu makiazo valikli Purete Thermale, perku turbut 10karta

QUOTE(Intrinsa @ 2010 01 22, 11:45)

dar pamirsau pamineti akiu makiazo valikli Purete Thermale, perku turbut 10karta

prasyciau paveiksliuku, su nuorodm

QUOTE(diamondness @ 2010 01 22, 21:23)
as tik pradedu po truputi naudoti

QUOTE(martyna29 @ 2010 01 22, 21:44)
Eye Make-Up Remover Sensitive Eyes

a dar turejau 3in1 : pienelis+tonikas+akiu makiazo valiklis, taip pat labai patiko, ypac keliones patogus naudoti. stai toks

Pienelis veido normaliai/misriai odai VICHY PURETE THERMALE- irgi neblogas