Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

Stiprybes ir istvermes teveliams, nera baisesnio skausmo tevams uz vaiko skausmus.
Atsakyti
Smagu girdeti geras naujienas good.gif Saunuolis Gustukas thumbup.gif Dziugu,kad ir Gabijai puikiai sekasi thumbup.gif
Atsakyti
Puikios naujienos!!! Labai del jusu dziaugiames!!! Saunuoliai! Ir toliau tikimes tik geru naujienu!
Atsakyti
lb malonu girdeti geras zinias, jaunas organizmas darop savo thumbup.gif , o as siandien isgirdau, kad mano pacios abu inkstukai blogos bukles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2009 02 21, 22:24)
lb malonu girdeti geras zinias, jaunas organizmas darop savo  thumbup.gif , o as siandien isgirdau, kad mano pacios abu inkstukai blogos bukles  verysad.gif

Uzjauciu verysad.gif zinau,ka tai reiskia...

Papildyta:
O stai kokios musu garbanos biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
jo, jau kas zini, tai zino

wub.gif kad mano merginai nors per pusia tokiu garbanu, o taip tik stovi pasisiausia keli plaukai uzpakali doh.gif
Atsakyti
Koks grozis!!!! As taip norejau, kad ir pas mus butu garbanos. Galiu jomis pasidziaugti tik po lauko, kai kepure nuimam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2009 02 23, 17:44)

g.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Bailiuke @ 2009 02 23, 18:12)
Koks grozis!!!! As taip norejau, kad ir pas mus butu garbanos. Galiu jomis pasidziaugti tik po lauko, kai kepure nuimam  lotuliukas.gif

o kai suslampa,tai isvis kaip mazas eriukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2009 02 23, 19:35)
g.gif  lotuliukas.gif

nu gerai blush2.gif pakausyje doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikučiai 4u.gif Su BLYNŲ DIENA JUS 4u.gif Kaip jūs gyvi?Ar Gustukas prisiragavo blynų? smile.gif
Atsakyti
Laba,
blynu neragavom,nes susirgom verysad.gif temperatura,kosulys,sloga...Visas komplektas.Vakar labai blogai jautesi.Siandien jau lyg geriau,bet temperatura laikosi 37.6.Matysim,kaip toliau...
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2009 02 25, 11:35)
Laba,
blynu neragavom,nes susirgom verysad.gif temperatura,kosulys,sloga...Visas komplektas.Vakar labai blogai jautesi.Siandien jau lyg geriau,bet temperatura laikosi 37.6.Matysim,kaip toliau...

oi 4u.gif sveikit greiciau.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti