Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkime Vilmal Gustukui

QUOTE(BeVi @ 2009 02 06, 13:12)
Kaip gyvenate,mielieji? wub.gif  smile.gif

Laba,
gal ir nieko. Valgo daug,geria irgi.tik labai piktas. Vis svarstau,ar cia jau charakteris toks,ar oziai lenda,ar dar kas nors ne taip...ir spaudimas labai kyla. bet velgi,gal del to,kad daug juda,kad daug valgo...nezinau. Kita svaite turim daryt tyrimus. ir skiepas laukia,bet jauciu teks gult del to i ligonine,nes skiepas bjaurus,temperatura daznai pakyla vaikams,tai bijosiu but namie. reiks pasiskambint gydytojai ir pasitart.
Atsakyti
Sveiki,
pirma karta cia uzsukau, tad tik dabar isijungiu i palaikanciuju rateli. Labai palaikau bendravarde mamyte ir Gustuka! Stiprybes ir sveikatos jums!!!
Siuo metu esu Prancuzijoje, salia Nicos, jei domina, galeciau surinkti informacija apie gydyma cia, kainas ir t.t.
Taip pat, esu istekejusi uz tunisiecio, tad jei gydytojai leis- kreipkites ir bandysiu suorganizuoti gera ora, saule ir silta jura smile.gif 4u.gif
mano el.pastas:limchik2001@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2009 02 07, 13:46)
Laba,
gal ir nieko. Valgo daug,geria irgi.tik labai piktas. Vis svarstau,ar cia jau charakteris toks,ar oziai lenda,ar dar kas nors ne taip...ir spaudimas labai kyla. bet velgi,gal del to,kad daug juda,kad daug valgo...nezinau. Kita svaite turim daryt tyrimus. ir skiepas laukia,bet jauciu teks gult del to i ligonine,nes skiepas bjaurus,temperatura daznai pakyla vaikams,tai bijosiu but namie. reiks pasiskambint gydytojai ir pasitart.

Mhm g.gif Tikėkimės,nieko baisaus dėl to spaudimo smile.gif Šaunuoliai,kad nepasiduodat wub.gif wub.gif Sėkmės jums pasiskiepyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(limm @ 2009 02 08, 00:36)
Sveiki,
pirma karta cia uzsukau, tad tik dabar isijungiu i palaikanciuju rateli. Labai palaikau bendravarde mamyte ir Gustuka! Stiprybes ir sveikatos jums!!!
Siuo metu esu Prancuzijoje, salia Nicos, jei domina, galeciau surinkti informacija apie gydyma cia, kainas ir t.t.
Taip pat, esu istekejusi uz tunisiecio, tad jei gydytojai leis- kreipkites ir bandysiu suorganizuoti gera ora, saule ir silta jura  smile.gif  4u.gif
mano el.pastas:limchik2001@yahoo.com

Parasiau jums 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BeVi @ 2009 02 08, 11:00)
Mhm g.gif Tikėkimės,nieko baisaus dėl to spaudimo smile.gif Šaunuoliai,kad nepasiduodat wub.gif  wub.gif Sėkmės jums pasiskiepyti mirksiukas.gif

Dekui
Atsakyti
Sveiki, Vilma ir Gustukai,

lankausi jusu puslapiuke jau labai senai, tik niekaip nedrisdavau parasyt...
Visu pirma noriu palinketi ir toliau tokios begalines jegos, kantrybes, tikejimo. O Gustukui sveikatytes, kad ir ka sakytu ir prognozuotu gydytojai. Jei tiki, stebuklais ivyksta.

Gal siek tiek nuraminsiu mamyte del ugio-svorio, valgymo-nevalgymo, nuotaiku svyravimo. Turiu tokio pat amziaus maza isdykeli. Pries pora men svoris buvo 10kg, ugis 76 cm. Tai kag Gustukas, mano manymu, telpa ir svorio-ugio ribas tokiam amziuje. Ir drauga turim menesiu vyresni, bet visa galva aukstesni... Kaip ir Gustuko drauge mirksiukas.gif
Nuotaikos svyravimai dabar, tai net pasimetu kartais: atsikelia su placiausia sypsena, uz 2 val jau viskuo nepatenkintas. Ir nesuprasi, kodel. Kiek skaiciau, prasideda dabar charakterio formavimas, ribu tikrinimas, tevu kantrybes isbandymas. Tai kad ir sitoje vietoje Gustukas neatsilieka nuo bendraamziu mirksiukas.gif
Zinoma, tokioje situacijoje mamyte i viska ziuri per padidinama stikla... Ir tai yra normalu, nerimauti del visko!
Dar karta zaviuosi jusu stibrybe!!!! Ir linkiu daugiau sauletu dienu namuose!

Ir jei reikia tik kokios pagalbos, ar bunant Vilniuje, ar kokios kitos, visada mielai, nuosirdziai pasiruosusi padeti... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bailiuke: 08 vasario 2009 - 17:09
QUOTE(Bailiuke @ 2009 02 08, 17:07)
Sveiki, Vilma ir Gustukai,

wub.gif
Atsakyti
Vistiktai kokios geros pas mus mamos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2009 02 08, 19:21)
Vistiktai kokios geros pas mus mamos wub.gif

Butent,kiek aplinkui yra geru zmoniu wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kaip jūs laikotės?Ar jau buvot tyrimams?Tikiuosi,viskas pas jus gerai 4u.gif
Atsakyti
Laba,
tyrimu dar nedarem.vakar buvau prasitesti Gustuko neigalumo.
Rytoj skambinsiu gydytojai,kad suzinot,kada galiu atvaziuot.

Siaip vaikinas atrodo neblogai.Valgo gerai,miega pusetinai(bet taip visada buvo),sokdina visus...Buvom siandien kieme,toks geras oras.Vis dar tesiam kova su spaudimu verysad.gif Bet uztat svoris pagaliau pasieke 9 kg riba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmal @ 2009 02 10, 18:13)
Siaip vaikinas atrodo neblogai.Valgo gerai,miega pusetinai(bet taip visada buvo),sokdina visus...Buvom siandien kieme,toks geras oras.Vis dar tesiam kova su spaudimu verysad.gif Bet uztat svoris pagaliau pasieke 9 kg riba ax.gif

Stipruoliukai jus!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
laikykites taip ir toliau!!!
Atsakyti
skaitau apie jus pirmą kart, linkiu jums stiprybės, kad ji jums neišsektų mirksiukas.gif
Atsakyti