Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(wikne @ 2009 01 08, 10:53)
dabar ir pati isitikinau kad nera taip baisu vairuoti tokiom salygom kaip atrodo,tiesiog viska daryt reik leciau ir ramiau  ax.gif

butent!

siandien ir vel slidu buvo po nakties, nesiojo siek tiek masina, bet visai smagiai\ vaziavosi. svarbiausiai nereikia daryti staigiu judesiu.

o cia siaip pralinksmejimui
http://www.cutething...leepy-bear.html
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 08, 15:18)
butent!

siandien ir vel slidu buvo po nakties, nesiojo siek tiek masina, bet visai smagiai\ vaziavosi. svarbiausiai nereikia daryti staigiu judesiu.

o cia siaip pralinksmejimui
http://www.cutething...leepy-bear.html

koks mielas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 01 08, 13:12)
zinai kur yra migiliovo gatve?
vat ten isukant nuo smilteles (berods) gatve, kur nuo bigo link silutes plento...... vat nuo tos gatves sukant i mogiliovo, netoli yra pereja, mes per ja ejom o viena masina nuo ten isuko, greicio tikrai nebuvo...... nzn gal salo jau vakare, bet ji tikrai labai slydo..... na is kitos puses gal sitos galo miesto gatveles nera taip gerai nuvalytos  g.gif

Zinau. 4u.gif Tam gale tikrai blogai nuvalyti keliai, centre dar dar pravazineta yra, o naujam rajone! doh.gif Man paciai tenka daznai tam gale prie Jurininku pr. vazinetis, tai... blink.gif
Atsakyti
Šiandien pakibau darbe įparkuodama į pusnį, ale atgal iškart išlėkiau viskas gerai, o va kolegė pastrigo, stūmėm atgal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 01 08, 09:09)
na nzn merginos kur jus ta geruma randat  g.gif
mes vakar vakare ejome pasivaikscioti su seimyna, tai prie perejos mus norejo praleisti tai stabdydamos dvi masinos (is abieju pusiu) ciuoze kokius septynis metrus  blink.gif
kiek masinu skersos vazinejo siaubas, kaip as pamaciau tai galutinai nusprendziau tokiu keliu pati nevaziuoti  schmoll.gif

Kaip tik vakar maliaus Budelkiemio gatvike ir Mogiliovo. Gerai nėra, bet vairuojant į tai atsižvelgus, nėra nieko blogo.

Šįryt mersą (jų dar ir galiniai varomi), skersą prieš mane susuko į vieną, po to į kitą pusę, bet to nebūtų buvę, jei jis nebūtų sugalvojęs bet kokia kaina būt greitesnis už opelį hihihi.gif Į žiedą įvažiavęs trečia juosta, labai stengėsi prieš nosį persirikiuot į antrą, kad galėtų padoriai išvažiuot, nors visas žiedas buvo tuščias, galėjo ir už manęs. Greitis jo tikrai posūkyje tik kokie 40 tebuvo, bet ir to užteko. Na nereikia tokiu oru jokių staigių judesių ir manevrų, jei jie nėra tikrai būtini. O dar kai kurių pripratimas stabdyt reikia nereikia ištisai numynus sankabą, o ne mažinant pavaras, juk aišku, kad užblokavus ratus čiuoši toli doh.gif

Važinėju ramiai, stabdau tik iki posūkio ir patį posūkį pravažiuoju tokiu greičiu, kuris liko prieš pasukant (nei lėtėdama nei greitėdama) ir šiaip tiesiojoj stengiuosi nekaitaliot greičio be reikalo. Važinėju kasdien ir ryte, ir vakare, įvairiom gatvėm, kiemais, kolkas nė karto neslydau, o ir padangos viso labo universalios. Tai labiau bijau, kad kas nors kitas, skubantis į mane neįčiuožtų unsure.gif

Kalbant apie orą - anomalija kažkokia - lyja jau pusę dienos. Kiemuos ant suvažinėto siego - vanduo, po kuriuo - kalnai pakalnės doh.gif . O jei naktį pašals, ryte bus plikledis ir gatvėse. Jei nepašals, - nevalytose gatvėse gali likti storokas sluoksnis skysto siego košės.

Būkime ypač atsargios ir mašiniukas mums atsilygins gražiu riedėjimu, šiluma ir patogumu tokiu bjauriu oru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 09 sausio 2009 - 01:56
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 08, 15:28)
Zinau. 4u.gif Tam gale tikrai blogai nuvalyti keliai, centre dar dar pravazineta yra, o naujam rajone! doh.gif Man paciai tenka daznai tam gale prie Jurininku pr. vazinetis, tai... blink.gif

aga tu teisi, vakar vaziavau iki senuku, tai tik issukus is musu rajono kelias visai normalus..... bet mikruskes vairuotojas kaip keikesi kaip ji nesioti pradejo po kelia, tai zvengiau lotuliukas.gif

QUOTE(Atogrąža @ 2009 01 09, 01:52)
Kaip tik vakar maliaus Budelkiemio gatvike ir Mogiliovo. Gerai nėra, bet vairuojant į tai atsižvelgus, nėra nieko blogo.

Būkime ypač atsargios ir mašiniukas mums atsilygins gražiu riedėjimu, šiluma ir patogumu tokiu bjauriu oru  4u.gif

taip aisku, atsargumas gedos nedaro, o sendien balos iki keliu..... aciu dievui kad nesala..... tikiuosi nutirps visai.... o jus mergaites info vis suteikit kaip klp keliukai, tai ir as vaziuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Na si ryta Klaipedoj keliai thumbup.gif !
Kur is vis labai mazai keliai vazinejami (pvz. mano rajone), tai slidu, nes sniegas dar neistirpes, bet mieste visur liuks, niekur ledo nera. 4u.gif
Tik saligatviai, tai... doh.gif Labai atsargiai reikia eiti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 09, 10:38)
Na si ryta Klaipedoj keliai thumbup.gif !
Kur is vis labai mazai keliai vazinejami (pvz. mano rajone), tai slidu, nes sniegas dar neistirpes, bet mieste visur liuks, niekur ledo nera. 4u.gif
Tik saligatviai, tai... doh.gif Labai atsargiai reikia eiti... unsure.gif

thumbup.gif thumbup.gif reiks kurti man irgi savo "bimbala" o tai uzrudys visai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 01 09, 10:59)
thumbup.gif  thumbup.gif  reiks kurti man irgi savo "bimbala" o tai uzrudys visai  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 01 09, 10:59)
thumbup.gif  thumbup.gif  reiks kurti man irgi savo "bimbala" o tai uzrudys visai  lotuliukas.gif

ir aš visai norėčiau, deja nesikuria verysad.gif
Atsakyti
vilniuj irgi thumbup.gif nors išvažiuojant iš kiemo galvojau teks kiemsargio šiūpelį skolintis doh.gif
Atsakyti
pas mus atitirpineja viskas, bet jei nakti pasals bus ragas doh.gif
Atsakyti