QUOTE(pikkolo @ 2009 01 07, 08:51)
Neseniai klausiau savo vyro, kodėl jis man taip drąsiai iškart davė mašina, ypač kai jis taip nepasitiki žmonėmis (o aš tai visai žalia buvau). Tai sakė: matyt ne viso proto buvau, ir juokiasi, taigi kasko buvo.
Žinoma ir tai, kad mašina dar viena buvo.
Na tikiuosi turėsiu savo mašiniuką, kai orai atšils. Dabar gal dar ir dėl oro nelabai nori duoti vairuoti
QUOTE(Signa... @ 2009 01 07, 09:03)
oi nzn net ka pasakyti, as irgi bijau vaziuoti tokiom salygom
Tokiom sąlygom ir aš nenoriu

Gink Dieve kas atsitiks, tai išvis tragedija bus
QUOTE(wikne @ 2009 01 07, 12:15)
puikiai jus suprantu,nes ir pati ta pati isgyvenau

bet su laiku praejo....gal jum reiketu su vyru susitarti,na pvz: iki parduotuves vairuosite jus
o jis savo nuomone gales isreiksti jau pasiekus tiksla....gal pamatys zmogus kad jus puikiai vairuojat ir be jo komentaru ir viena diena baigsis tie bumbejimai...na bent jau man tai padejo

dabar nebebijo duoti masinos...
Jis man retai kada važiuojant aiškina, visuomet leidžia galvoti pačiai, net jei ir paklausiu ko nors, sako galvok pati, juk teises turi, vairuoji... O ir kai paklausiu, ką aš blogai darau, sako, jog nieko, kad viskas labai gerai. Aišku, po tokių žodžių užsiplieskiu, kodėl negaliu vairuoti viena. O va tada ir prasideda, jog jei įvyktų kokia netradicinė situacija, nežinočiau ką daryti, nes dar esu labai nepatyrusi ir t.t. (vairuoju 4 mėnesius).
QUOTE(Signa... @ 2009 01 07, 15:53)
pas mus beje dabar lauke kaip smagu, nesalta ir nesninga
Pas mus nėra šalta, bet jau kiek sniego

Smarkiai pusto nuo ryto iki dabar be jokio nustojimo.