Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(wikne @ 2009 01 07, 12:15)
kodel? uz tai kad savo nuomone pasako? as tai manau kad jie taip daro ne is blogos valios,o noredami mum padeti,juk jei gavome teises tai nereiskia kad jau viska mokame..... 4u.gif

nes blaško. bent aš normalius įgūdžius įgavau tik pradėjusi važinėti viena ir ką nors mokantį vairuot vežti sutikau tik po gerų poros mėnesių rolleyes.gif
QUOTE(comep @ 2009 01 07, 15:40)
o man vistiek lafa  bigsmile.gif  bigsmile.gif
isprotejus as del sniego ir viskas  blush2.gif  lotuliukas.gif

ir siaip net susinervinau kai isgirdau jog zada +3 ir slapdriba, turesim didele 'jura'  doh.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif va tik kai ištirps bus didelis potvynis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 07, 08:51)
Neseniai klausiau savo vyro, kodėl jis man taip drąsiai iškart davė mašina, ypač kai jis taip nepasitiki žmonėmis (o aš tai visai žalia buvau). Tai sakė: matyt ne viso proto buvau, ir juokiasi, taigi kasko buvo. Žinoma ir tai, kad mašina dar viena buvo.
Na tikiuosi turėsiu savo mašiniuką, kai orai atšils. Dabar gal dar ir dėl oro nelabai nori duoti vairuoti g.gif

QUOTE(Signa... @ 2009 01 07, 09:03)
oi nzn net ka pasakyti, as irgi bijau vaziuoti tokiom salygom  doh.gif 
Tokiom sąlygom ir aš nenoriu doh.gif Gink Dieve kas atsitiks, tai išvis tragedija bus unsure.gif

QUOTE(wikne @ 2009 01 07, 12:15)
puikiai jus suprantu,nes ir pati ta pati isgyvenau  doh.gif  bet su laiku praejo....gal jum reiketu su vyru susitarti,na pvz: iki parduotuves vairuosite jus o jis savo nuomone gales isreiksti jau pasiekus tiksla....gal pamatys zmogus kad jus puikiai vairuojat ir be jo komentaru ir viena diena baigsis tie bumbejimai...na bent jau man tai padejo  blush2.gif  dabar nebebijo duoti masinos...
Jis man retai kada važiuojant aiškina, visuomet leidžia galvoti pačiai, net jei ir paklausiu ko nors, sako galvok pati, juk teises turi, vairuoji... O ir kai paklausiu, ką aš blogai darau, sako, jog nieko, kad viskas labai gerai. Aišku, po tokių žodžių užsiplieskiu, kodėl negaliu vairuoti viena. O va tada ir prasideda, jog jei įvyktų kokia netradicinė situacija, nežinočiau ką daryti, nes dar esu labai nepatyrusi ir t.t. (vairuoju 4 mėnesius).

QUOTE(Signa... @ 2009 01 07, 15:53)
  pas mus beje dabar lauke kaip smagu, nesalta ir nesninga  4u.gif
Pas mus nėra šalta, bet jau kiek sniego doh.gif Smarkiai pusto nuo ryto iki dabar be jokio nustojimo.
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 07, 15:40)
o man vistiek lafa  bigsmile.gif  bigsmile.gif

ir siaip net susinervinau kai isgirdau jog zada +3 ir slapdriba, turesim didele 'jura'  doh.gif  blush2.gif

Man irgi blush2.gif

Sniego kiemuose sočiai. Ryte kol antrą mašinos šoną nuvaliau, pirmą vėl apdrėbė lotuliukas.gif O jau koks vėjas praeitą naktį stūgavo ir pustė pustė pustė tuo šlapoku sniegu, kurį ryte aišku, radom prišąlusį. Dieną irgi dangus su žeme maišės, dabar - procesas tęsiasi doh.gif Jaučiu, tik kai jau visai kieme ar kur kitur užbuksuosiu, sakysiu, kad ir man sniego gana, o dabar - kaifas rolleyes.gif . Mieste per pūgą nevalytom gatvikėm vėžliškai ropinėjau ant 30 - 40 - pasaka wub.gif Lauke baisu, viskas krūvon maišosi, o mašinoj šilta, gera, važiuoji neskubėdama pr pr pr, dairais, balta ... rolleyes.gif
Atsakyti
sniegas sniegu, bet aš kieme subine priparkuot nebemoku per tas pusnis ir slidinėjimus doh.gif tik priekiu ir tai ne iš kart... o buvau jau išmokus unsure.gif
Atsakyti
Dar gyvenime neteko kasti nuo kelio tiek sniego! ohmy.gif masinos is po sniego nesimate! Pirma mano ziema Norvegijoje. blush2.gif Bet darbas mano toks nori nenori, bet kokiomis salygomis turiu vaziuoti. Sniego kalnai, keliai nebarstyti. Sustoji ant kalniuko trafike, ir viskas, i prieki ne per kur. Atgal taip pat! Tai tiek streso. Tai gerai, kad zmones supratingi padeda pastumti. Cia tokia praktika gavau doh.gif . interi paziurejau ir pamaciau kas lietuvoj darosi. Gyvenime nebutu isvare mane per toki ora vairuoti. schmoll.gif . Tik tuom Norguose gerai, kad kelininkai puikiai dirba, kelius nuvalo. Tik beda, kad nebarsto...
Papildyta:
Sianakt pranesa minus 6, o ryt diena plius 6. Tai plauksim ant ledo cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jomantukass: 07 sausio 2009 - 20:18
mb grizo keikdamasis
su darbine vienam kieme uzsikase, nei pirmyn nei atgal
pagalbos neprisisauksi, tai atkasinejo su langu gremztuku ratus uzsikasusius, sulauze gremztuka,bet svarbu isvaziavo (o senukuose,maximose ir pan 'siupeliuku' pirkti jau nebera) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
grizo piktas o as negaliu nekikenti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 07, 21:30)
mb grizo keikdamasis
su darbine vienam kieme uzsikase, nei pirmyn nei atgal
pagalbos neprisisauksi, tai atkasinejo su langu gremztuku ratus uzsikasusius, sulauze gremztuka,bet svarbu isvaziavo (o senukuose,maximose ir pan 'siupeliuku' pirkti jau nebera)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
grizo piktas o as negaliu nekikenti  hihihi.gif

Juokingai graudi istorija. Uzuojauta vyrui. Man teko masina atsikasti su zidiniui valyti siupeliuku. Nes kitokio darbo irankio neturejau. Be to masina sniegu uzverte keliu valymo masina. doh.gif
Atsakyti
kaip jum?
user posted image
Atsakyti
pas maneė tas pats buvo, tik ant kapoto iki stogo dar sniego, žodžiu lygiai su stogu doh.gif
Atsakyti
o bus va kas unsure.gif
Telšių rajone – ekstremali situacija, Lietuvoje žadama nauja pūga
Atsakyti
Pūga pajūryje krečia išdaigas
Kauno oro uosto atstovai: „Oro sąlygos tragiškos, bet mes laikomės“
Kauno rajone paskelbta sustiprintos civilinės saugos parengties padėtis
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 07, 21:21)

geras smile.gif

bet teko siandien ir man per puga vaziuoti, siaubas, keliai nenuvalyti, o dar teko vaziuoti tokiu akmenuotu keliu, kaip pvz. senmiescio gatves (kaune) tai nesiojo masiniuko subiniuka i visas puses doh.gif bet viskas buvo kontroliuojama thumbup.gif
Atsakyti