Gatvese maziau sniego,bet masinu vis daugeja
.Teks sekmadieni anksti ryte vaziuot i darba.Dar pati niekad nevaziavau,baiminuos. Mintyse vis piesiu marsruta
Tikiuosi,kad nebus taip slidu.
sveikutes
As irgi i jusu tarpa, vairuoju nuo 2008 sausio, bet teises gavau 2007 metais
Buna kirba pagunda nuplesti lappeli, bet susilaikau
Neseniai sapnavau, kad nusipirkom masinike didele, mini sunkvezimuka, kazkas panasaus, o ten mech. pavaru deze tai vargau , kol pripratau vairuoti....
Vairuoju automata, Clio
Turiu teise vairuoti ir mech. auto
As irgi i jusu tarpa, vairuoju nuo 2008 sausio, bet teises gavau 2007 metais
Buna kirba pagunda nuplesti lappeli, bet susilaikau
Neseniai sapnavau, kad nusipirkom masinike didele, mini sunkvezimuka, kazkas panasaus, o ten mech. pavaru deze tai vargau , kol pripratau vairuoti....
Vairuoju automata, Clio
vilniuj sąlygos tai
tik kai kur geriau nevažiuot atviru langu, nes balos. tiesa šiandien saulė labai švietė, net akinius užsidėjau.
O aš savim didžiuojuosi, pravažinėjau visas dienas, pūgas, šlabdribas, plikledžius, pusnis, šiek tiek susigaudau jau kaip mašiniukas reaguoja į visa tai, ir džiaugiuos, nes praktika neįkainojama gavosi 
Papildyta:
Akinių šiandien reikėjo, gerai, kad turėjau, nes spigino saulė žiauriai, nieko nesimatė visiškai
Papildyta:
Akinių šiandien reikėjo, gerai, kad turėjau, nes spigino saulė žiauriai, nieko nesimatė visiškai
aš didžiuojuos savim nes pusnim nutirpus atgavau įgūdžius parkuoti užpakaliu
Jau kai slapias asfaltas tai ta saule galetu ir nesviesti,prisikankinau siandien per diena,dar ir dabar akis skauda...
Per puga ir tai lengviau buvo vazinet,nieks akiu nespigino...
poliarizuotus ackarikus
reikia tureti ir jokie spiginimai nebaisus
QUOTE(staselė @ 2009 01 10, 23:20)
Ah, aš jau visą savaitę nevažiavau su mašinyte, nes oro sąlygos tikrai nekokios.
Gal kitą savaitę orai bus gereseni... 
o as tai kaip tik bandau atsivazineti kol galiu
tikrai vln puikios salygos vairavimo siandien buvo, keliuose tik balos telkso, bet kai grizau i savo kiema kur visas kiemas siaurinej pusej tai islipus is masinos vos neissiplojau- LEDAS
o ir pusnys toj pusej nenutirpo, nes saule tai neuzsviecia
o poliarizuoti ackarikai tai tikras issigelbejimas
dar siandien sugebejau pataikyt i spusti laisves prospekte, nes kaip tik buvo uzdarytas eismas begikams
nesupratau kas vyksta, kad nieks nejuda, tai apsisukau per spaudos rumu parkavimo aikstele ir turejau vaziuot i panorama per aplinkui vos ne pro akropoly
dar siandien sugebejau pataikyt i spusti laisves prospekte, nes kaip tik buvo uzdarytas eismas begikams
QUOTE(comep @ 2009 01 10, 22:11)
o aš negaliu vairuoti su akiniais