Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Eich, ir as jau visa savaite tik sniegeli kasioju, ir niekur nevaziuoju verysad.gif Pasiilgau wub.gif
Atsakyti
Gatvese maziau sniego,bet masinu vis daugeja unsure.gif .Teks sekmadieni anksti ryte vaziuot i darba.Dar pati niekad nevaziavau,baiminuos. Mintyse vis piesiu marsruta blush2.gif Tikiuosi,kad nebus taip slidu.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

As irgi i jusu tarpa, vairuoju nuo 2008 sausio, bet teises gavau 2007 metais blush2.gif

Buna kirba pagunda nuplesti lappeli, bet susilaikau blush2.gif

Neseniai sapnavau, kad nusipirkom masinike didele, mini sunkvezimuka, kazkas panasaus, o ten mech. pavaru deze tai vargau , kol pripratau vairuoti....

Vairuoju automata, Clio 4u.gif Turiu teise vairuoti ir mech. auto smile.gif
Atsakyti
Ah, aš jau visą savaitę nevažiavau su mašinyte, nes oro sąlygos tikrai nekokios. verysad.gif Gal kitą savaitę orai bus gereseni... g.gif
Atsakyti
vilniuj sąlygos tai thumbup.gif tik kai kur geriau nevažiuot atviru langu, nes balos. tiesa šiandien saulė labai švietė, net akinius užsidėjau.
Atsakyti
O aš savim didžiuojuosi, pravažinėjau visas dienas, pūgas, šlabdribas, plikledžius, pusnis, šiek tiek susigaudau jau kaip mašiniukas reaguoja į visa tai, ir džiaugiuos, nes praktika neįkainojama gavosi clap.gif
Papildyta:
Akinių šiandien reikėjo, gerai, kad turėjau, nes spigino saulė žiauriai, nieko nesimatė visiškai doh.gif
Atsakyti
aš didžiuojuos savim nes pusnim nutirpus atgavau įgūdžius parkuoti užpakaliu cool.gif
Atsakyti
Jau kai slapias asfaltas tai ta saule galetu ir nesviesti,prisikankinau siandien per diena,dar ir dabar akis skauda... schmoll.gif Per puga ir tai lengviau buvo vazinet,nieks akiu nespigino... doh.gif
Atsakyti
poliarizuotus ackarikus cool.gif reikia tureti ir jokie spiginimai nebaisus tongue.gif
mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 01 10, 23:20)
Ah, aš jau  visą savaitę nevažiavau su mašinyte, nes oro sąlygos tikrai nekokios. verysad.gif  Gal kitą savaitę orai bus gereseni... g.gif

o as tai kaip tik bandau atsivazineti kol galiu bigsmile.gif varineju sau kaifuodama....negaliu koks nerealus jausmas rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
tikrai vln puikios salygos vairavimo siandien buvo, keliuose tik balos telkso, bet kai grizau i savo kiema kur visas kiemas siaurinej pusej tai islipus is masinos vos neissiplojau- LEDAS doh.gif o ir pusnys toj pusej nenutirpo, nes saule tai neuzsviecia doh.gif o poliarizuoti ackarikai tai tikras issigelbejimas cool.gif
dar siandien sugebejau pataikyt i spusti laisves prospekte, nes kaip tik buvo uzdarytas eismas begikams doh.gif nesupratau kas vyksta, kad nieks nejuda, tai apsisukau per spaudos rumu parkavimo aikstele ir turejau vaziuot i panorama per aplinkui vos ne pro akropoly lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 10, 22:11)
poliarizuotus ackarikus  cool.gif

o aš negaliu vairuoti su akiniais schmoll.gif niu man kažkaip ne taip.. toks jausmas, kad būdama su akiniais nieko nematau ir negirdžiu biggrin.gif
Atsakyti