Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

denaxa,
oi tavo situacija tikrai kiek kitokia 4u.gif
isivaizduoju kiek poliarizuoti su dioptrijom kainuotu blink.gif blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 11, 19:45)
As anksciau irgi turejau dioptrinius nesiot. O dabar net nepatogu su tais nuo saules. Nepratus as prie ju. Vairuojant tai isvis tragedija doh.gif  Pamenu, cia jau kazkada kalbejom apie tuos polerizuotus. Bet vis neprisiruosiu ju isigyti blush2.gif

geda peleda tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 01 11, 19:42)
Kaip jums visoms gerai,akiniai trukdo...O as pasmerkta visa laika juos nesioti,be ju esu zliba kaip kurmis  doh.gif
Papildyta:
Visokie ten super duper su gerom dioptrijom gerai kainuoja doh.gif Dabar turiu tuos vadinamus chameleonus,tik jie uz stiklo netamseja,tik lauke(beje,sunku man tik dirbant,su savo vazinejant tokio diskomforto nejauciu ir kelia matau).Kada nors,kai kisene leis,gal pasidarysiu dar vienus kur atspindi nuima (pamirsau dabar kaip ten jie vadinasi ,uzkrito:geda2:  doh.gif ).

Mano vyras pasidare sau akinius nuo saules, bet su dioptrijom. Na jis siaip nesioja dioptrinius, bet pasidare dar ir su tamsiu stiklu ir antirefleksu. Sake ir vairuot buvo gerai ir siaip kai sauleta super. Bet pamete zioplelis lotuliukas.gif Darysis vel.
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2009 01 11, 19:47)
geda peleda  tongue.gif  mirksiukas.gif

Be be be tongue.gif Ir vel peleda kalta lotuliukas.gif Pasizadu - butinai isigysiu. Na siaip jau sau pasizadejau vel, nes kai teko po lietaus nakti vairuot doh.gif tai maniau akla parvairuosiu. Nes man po lazerio operacijos siek tiek atspindziai stipresni yra nei paprastai buna. Ypac sunku yra pradedant temti. Kai dar nera tamsu, bet ir jau nebe sviesu. Durniausias metas vakaras...
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 11, 19:48)
Mano vyras pasidare sau akinius nuo saules, bet su dioptrijom. Na jis siaip nesioja dioptrinius, bet pasidare dar ir su tamsiu stiklu ir antirefleksu. Sake ir vairuot buvo gerai ir siaip kai sauleta super. Bet pamete zioplelis lotuliukas.gif  Darysis vel.

Va va,antirefleksas! doh.gif Tai as antrus butent tokius noreciau darytis,bet netamsintus,kad nereiktu pastoviai akiniu kaitaliotis,a tai tikrai sulauzysiu dar ar pamesiu doh.gif Norejau kad forochrominiai su antirefleksu butu,bet ten jau kainos kosmines,neikandau ax.gif
Hmm...o gal vis tik siek tiek patamsintus verta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 01 11, 19:52)
Va va,antirefleksas! doh.gif Tai as antrus butent tokius noreciau darytis,bet netamsintus,kad nereiktu pastoviai akiniu kaitaliotis,a tai tikrai sulauzysiu dar ar pamesiu doh.gif Norejau kad forochrominiai su antirefleksu butu,bet ten jau kainos kosmines,neikandau ax.gif
Hmm...o gal vis tik siek tiek patamsintus verta? g.gif

Kad man rodos tas antirefleksas ne itin daug ir kainuoja. Juk tai vso labo speciali plevele ant stiklo. As esu pasidariusi paprastus akinukus darbui. Na prie kompo sedziu darbe, o akys operuotos. Tai galvoju reik patausot. Vat ir pasidariau akinukus su antirefleksu, be dioptriju. Tai labai nedaug mokejau. Nepamenu tiksliai kiek, bet zinau, kad i 200 lt. tikrai tilpau.
Atsakyti
Na,pas mane dioptrijos nemenkos,ir dar cilindras.Uz dabartinius pries metus mokejau 327lt,cia su remeliais,man tai yra daug,ir sukrapstyti dar vieniems tokiems jau sudetinga butu blush2.gif
Papildyta:
Na,o turint galvoje kad mano astrute be galiniu stabdziu jau pusmeti vazineja-pirmenybe aisku stabdziams,o ne akiniams,ir kainuos per pus maziau lotuliukas.gif
Atsakyti
as irgi vairuoju su tamsiais aikiniais jei tik siek tiek saule sviecia.

merginos vakar maciau autika rave, pasirodo buvo tokia situacija, tarpmiestiniu autobusu vaziavo vairuotojas ir viena moteriske, nes kiti keleiviai islipo ankstesneje stoteleje, moteriske atsisedo prie vairuotojo snekejosi ir staiga vairuotojas susuko o jezus ir krito veidu i vaira. gerai, kad pagyvenus moteriske neturinti teisiu susiprotejo atsargiai ivaziuoti i rava, nes jei butu nieko nedariusi ir autikas but islekes i priespriesine juosta butu ziauri avarija.. iskviete greitaja ir ligoninej vyras mire nuo sirdies smugio... siaubas kaip baisu!
Atsakyti
kas tas rave?
Atsakyti
Rave tai griovyje, eina sau kaip baisu ohmy.gif
Atsakyti
bet gerai kad bobutė susigaudė, juk galėjo baigtis liūdniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 11, 22:06)
kas tas rave?

QUOTE(Aga @ 2009 01 11, 22:21)
Rave tai griovyje, eina sau kaip baisu ohmy.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(l'eau @ 2009 01 11, 22:26)
bet gerai kad bobutė susigaudė, juk galėjo baigtis liūdniau smile.gif

acha, tikrai saltu nervu reikia buti, kad nepult i panika, o imtis reikalo... o dar neturint teisiu ir vairuotojo igudziu... bet po to ji dideliam soke buvo, negalejo atsigauti ir patiketi kas ivyko unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na kur visos? raliuojat? As sen iki pardes sugebejau nulekti, bet saule kaip spigino, vos i gala kazkas neileke doh.gif doh.gif daugiau niekur vaziuoti nerizikavau, nes dar su mazium tai galvoju, gal geriau nereikia biggrin.gif nes akiniu neturiu kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
aš šiandien ekstremaliai : mašina paskui kurią važiavau staigiai suko į stotelę, o iš ten trūlikas suko, galvojau bus bum, bet spėjau sustabdyt, po to dar vienas trūlikas posūkio nerodydamas nėrė, vėl stabdžiau, tada viena blondė lenkė ir prieš pat raudoną staigiai kišo nosį. apypipiau.ir apypipau dar vieną mergiotę su džipu, kuri prie posūkio su papildoma lentele žalios laukė doh.gif
Atsakyti