Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

pikkolo kad sutinku tai sutinku
ale parasyta juodu ant balto ir nepasigincysi, nors ir nelogiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 13, 10:59)
Va būtent. Aš ir tik paskutiniu momentu supratau kame reikalas doh.gif  Ji žiūrėjo į kairę, o aš iš dešinės važiavau. Jai reikėjo tiesiai. Ji pažiūrėjo į karę ar nieko nėra ir rovė į priekį. O kad dar į dešinę reikia žvilgtelt  nesumąstė. Ji man ir pati taip aiškino. O ir aš kai jau pamačiau, kad bus bum, dėjau ant stabdžių ir išsižiojau, kad ji nemato manęs ir net nestabdo doh.gif  Nes jei bent akimirkai būtų galvą pasukusi, o ne į kairę spoksojusi, tai būtų mane pamačiusi ir stabdžiusi. Mes kampais susidaužėm. Jei ir ji būtų stbdžiusi tai būtume atsipirkę keiksmažodžiais...
Labai mane ji po to sunervino kai aiškinosi kažkam telefonu. Jei aišku užkliuvo, kad aš su klevukais. Nu blyn, tai dabar gali mane taranuot kas nori, bet žioploji vistiek būsiu aš? Dar nusišnekėjo, kad aš atseit atsiradau iš niekur, atlėkiau staigiai doh.gif  Aš prie savo namo galima sakyt į tą avariją pakliuvau. Žinau, kad avarijų ten dažnai būna. Todėl visad greitį primažinu. O ir taip ten apribota iki 40 km/h.  Tai aš kaip žaibas "atskridau" ant kokių 30 doh.gif  Ir dar vienas dalykas. Ji sako - na aš suprantu, aš iš šalutinio jūsų nepraleidau. Bet juk jau buvau vidury sankryžos tai turėjau baigt manevrą. Galėjot ir jūs mane praleist... blink.gif  Čia mane ji ir užmušė. Sakau, o tai jūs bent suvokiat kuom šalutiniai nuo pagrindinių skiriasi?

Nemaloni situacija, ypač kai negali jos ir pats išvengti. Jei ji būtų važiavusi ne tiesiai, o sukusi, gal ir nebūtų buvę bum. Bet kaltinti tave tik dėl lapų, tai visai nesąmonė. Tegu tik džiaugiasi kad taip greit sureagavai, o tai būtum jai pusę priekio nunešus.
Dažnai tenka susidurti su tokiais greituoliais išsukančiais iš šalutinio. Gerai, jei jie pakankamai toli, tuomet aš galiu pristabdyti ir juos praleisti, bet jei prieš pat nosį išsuktų, tai kažin ar spėčiau sustabdyti laiku.
Buvo kartą prie Megos, kur susikerta keliai iš Klaipėdos ir iš Marijampolės, išsuka Yaris iš šalutinio, ir matyt neįvertino atstumo, o gal ir nematė manęs. O greitis mano tai buvo 80-90 (ten dar nėra greičio apribojimo). Tai Yaris taip užspaudė greičio pedalą, taip uždūmijo, kad maniau jau paskutinioji jam atėjo. Net pagailo man jo. Na bet jei jis nebūtų paspaudęs, kažin ar būtume išvengę susidūrimo, nes ten juostos susiaurėjimas, tad nebūtų buvę kur man pasislinkti, tik stabdyti.
Atsakyti
voveriuk-avariju metu visalaika 'ta kita masina' i kuria zmogus ikala is 'KAZKUR atsiranda' lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 13, 11:00)
pikkolo kad sutinku tai sutinku
ale parasyta juodu ant balto ir nepasigincysi, nors ir nelogiska  biggrin.gif

Na įrodyti būtų sunku, kad tikrai važiavai atbuliniu ir nepraleidai. Tad geriau išvengti tokių situacijų ir pačiom nepatirti kas logiška kas ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 13, 11:51)
Na bet sutikit, kad ne visada yra kur praleisti. . .

Sutinku sutinku, bet tokios taisyklės ir nieko nepadarysi. Pas mus toks kiemas, kad tik atbuliniu išvažinėju. Tai vargelio turiu doh.gif Ten šaligatvis nuleistas išvažiavimui ir žmonės tiesiog lenda po ratais, o kai dar iš galo doh.gif
Aš su dėde, policininku, diskutavau apie tai. Tai jis man ir sakė - įsikalk vaikuti į galvą visiems laikams - atbuliniu važiuodama žiūrėk taip, lyg tavo gyvybė nuo to priklausytų... O į įvykius dabar jie nevažiuoja, jei nėra sužeistų ir abi pusės sutaria kas kaltas.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 13, 12:08)
Na įrodyti būtų sunku, kad tikrai važiavai atbuliniu ir nepraleidai. Tad geriau išvengti tokių situacijų ir pačiom nepatirti kas logiška kas ne 4u.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 13, 11:07)
voveriuk-avariju metu visalaika 'ta kita masina' i kuria zmogus ikala is 'KAZKUR atsiranda'  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Ir dar lieki kaltas dėl to, kad jis į tave įvažiavo mirksiukas.gif
Greičiau remontuok savo Opapą ir vėl į kelią.
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 13, 11:10)
O į įvykius dabar jie nevažiuoja, jei nėra sužeistų ir abi pusės sutaria kas kaltas.

Tai čia buvo dar anksčiau, kai važiavo, bet su draudimu sutarėm, kad be policijos (pasirodo draudiminiam įvykiui aikštelėje ir nebuvo būtina policija iki tam tikros sumos).

O tik vakar pastebėjau koks siauras išvažiavimas iš mūsų kiemo likęs. Aplink vien pusnys. Važiuojiu kaip kokiu tuneliu ir atbula. Šakės doh.gif Ir kaip man pavyksta išvažiuot iš kiemo g.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 13, 11:13)
Ir dar lieki kaltas dėl to, kad jis į tave įvažiavo mirksiukas.gif
Greičiau remontuok savo Opapą ir vėl į kelią.
Papildyta:

Tai čia buvo dar anksčiau, kai važiavo, bet su draudimu sutarėm, kad be policijos (pasirodo draudiminiam įvykiui aikštelėje ir nebuvo būtina policija iki tam tikros sumos).

O tik vakar pastebėjau koks siauras išvažiavimas iš mūsų kiemo likęs. Aplink vien pusnys. Važiuojiu kaip kokiu tuneliu ir atbula. Šakės doh.gif Ir kaip man pavyksta išvažiuot iš kiemo g.gif

pusnys? bigsmile.gif kur cia gtaip? pas mus pavasaris ko nkretus jau, tik ne taip silta biggrin.gif
a man vakar galan vos neileke kazkas doh.gif sustojau sau prie sviesaforo ir girdziu kaip kazkas cypdamas pareina blink.gif net pertirpau visa..... bet sustoti spejo ir nesiputojo, mat saule labai sviete tiesiai i akis, tai gal "apzlibino" zmogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 13, 12:07)
voveriuk-avariju metu visalaika 'ta kita masina' i kuria zmogus ikala is 'KAZKUR atsiranda'  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Kaip iš kokių X-failų lotuliukas.gif
pikkolo - tvarko po truputį mano opapa. Reikėjo naujus priekinius žibintus užsakyti, aš juk ką tik buvau įdėjusi angelo akytes verysad.gif Vakar jau gavau naujas. Dar bamperį sužvejojom, groteles, radiatorių. Reiks truputį kapotą atlankstyt ir perdažyt. Darbelio yra...
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 01 13, 11:18)
pusnys?  bigsmile.gif  kur cia gtaip? pas mus pavasaris ko nkretus jau, tik ne taip silta  biggrin.gif

Na čia Kauno rajone. Na tos pusnys jau šiek tiek susmegę, bet nuo to man nelengviau išvažiuoti. Užtat kiemas tai kaip čiuožykla. Diena šiek tiek pliusas, arba 0, o naktį vėl pašala. Gal sakau reik druskos nusipirkti ir pasibarstyti g.gif Mačiau savaitgalį Maximoj druska pačioj matomiausioj vietoj buo padėta.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 13, 11:25)
Na čia Kauno rajone. Na tos pusnys jau šiek tiek susmegę, bet nuo to man nelengviau išvažiuoti. Užtat kiemas tai kaip čiuožykla. Diena šiek tiek pliusas, arba 0, o naktį vėl pašala. Gal sakau reik druskos nusipirkti ir pasibarstyti g.gif Mačiau savaitgalį Maximoj druska pačioj matomiausioj vietoj buo padėta.

na kiemas pas mus irgi slidus dar vis yra, bet isvaziuoju seip ne taip. Nors pirma kart ziauriai drebejau, bet gyva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 13, 08:37)
Pirma mintis - ar tik ne aš ten buvau. Bet man niekas nepypino ir atbuliniu važiavau lėtai. Tiesiog kitaip nebuvo galima išvažiuot iš aikštelės, kažkas taip pasistatė mašiną, kad nebuvo įmanom pravažiuoti, teko atbuliniu išvažinėti. Mačiau, kad įsuko mašinikė ir pradžioj nenorėjo išleisti manęs. Ir sustojo taip, kad nematau nei viename veidrodėlyje, tik matau, kad šviesos šviečia. Paskui moteriškė suprato, kad kitaip nebus, reik išleist, tai prisiparkavo šone. Tai šiaip ne taip išvažiavau.
O šiaip tai nežinau kas kaltas būtų, ar tas kuris atbuliniu išvažiuoja, ar tas kur įvažiuoja. Aš bausčiau įvažiuojantį.

jam tikrai buvo vietos kur apsisukti, o jei ir nenorejo sukinetis, tai lai nelekia kaip akis isdeges, kai nemato gerai, kad uz nugaros dedasi... leke kaip isprotejes ir dar mano pusej unsure.gif po to dar man rodo sypsodamasis, kad durna boba uz vairo... butu jis kaltas, nes nesilaike saugaus greicio ir vaziavo atbulas...
visad kaltas kas ivaziuoja i subine, nes nesilaike saugaus atstumo cool.gif
Atsakyti