O vakar tai variau į Megą. Taip sakant biškį adrenalino pasikrauti. Pusę kelio plavinėjau po kelią, kol supratau kaip čia tą mašiną valdyti (primenu, kad pas mane galas varomas, tai ji nelabai paklusni ant sniego). Vis bijojau kur sustoti, kad neužklimčiau. O grįžtant įsukau į tokią nevalytą gatvelę, kad vos tikrai pusnyje neatsidūriau. Manipuliavau vairu ir išvairavau be problemų. Seniuose nusipirkau kastuvą, tad užklimpti nebebijojau, būčiau išsikasus mašinytę. Tik bijojau "pabučiuoti" tvorą ar kitą mašiną. Na bet viskas buvo tvarkoj.
Su Naujais visas raliuotojas. Tikrai tikrai buvo -23, bet gal kokią 5 val ryto. Aš savo užkūriau, truputį spardėsi, bet užsivedė. Buvo sunkiau iš kiemo išvažiuot, vis į pusnį įvažiuodavau
Ir dar bagažinė nenorėjo užsidaryti, tai vėlavau ryte, chebra labai pyko, bet aš juk ne iš blogos valios
O vakar tai variau į Megą. Taip sakant biškį adrenalino pasikrauti. Pusę kelio plavinėjau po kelią, kol supratau kaip čia tą mašiną valdyti (primenu, kad pas mane galas varomas, tai ji nelabai paklusni ant sniego). Vis bijojau kur sustoti, kad neužklimčiau. O grįžtant įsukau į tokią nevalytą gatvelę, kad vos tikrai pusnyje neatsidūriau. Manipuliavau vairu ir išvairavau be problemų. Seniuose nusipirkau kastuvą, tad užklimpti nebebijojau, būčiau išsikasus mašinytę. Tik bijojau "pabučiuoti" tvorą ar kitą mašiną. Na bet viskas buvo tvarkoj.
QUOTE(Atogrąža @ 2009 01 05, 00:49)
Nestta, tema nuostabiai graži
Vakar dar kaip vasarą buvo, gatvės vandeniu padengtos
Vakar dar kaip vasarą buvo, gatvės vandeniu padengtos
a kaip sendien kazin
Bet merginos juk smagu kai salta lauke, man patinka kai buna visi keturi metu laikai (salta ziema taip pat), o ne kaip pernai visus metus pavasaris ir ruduo buvo
bet būtų gerai kad tie laikai visu gražumu ant kelio nesireikštų
ar girdejot apie nelaime kelyje nuo megos link vilniaus
tiltas per neri toje puseje triokst
konstrukcijos ryte truko ar kas per biesas
eismas uzdarytas
http://www.15min.lt/...56/22229/?fid=2
tiltas per neri toje puseje triokst
konstrukcijos ryte truko ar kas per biesas
eismas uzdarytas
http://www.15min.lt/...56/22229/?fid=2
Aga, jau skaičiau. Ir aš ten ryte važiavau. Kai perskaičiau tai negera net pasidarė. Vos prieš 3 valandas aš ta puse pravažiavau. O juk galėjo jau tada įvykti nelaimė. Siaubas. Ryt važiuosiu per miestą.
Labas rytas
Registruojuos naujuose namuciuose
Aciu statybininkei
Ale jau vakar eismo salygos
Visas 150 km kelio iki Klaipedos nevalytas
Matos tik 4 provezos. Gerai jei nereikia lenkti, o jei jau tenka tai daryt, tai ir ziurek, kad nesusvaidytu
Siandien nuo 8 iki12 val ,ant Milikoniu kalno kazkas buvo
.automobiliu eile iki maksers.O saltis visa savaite zada pabuvoti.Vyras ,Plungeje su masina uzsalo
.
QUOTE(Aga @ 2009 01 05, 08:02)
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 05, 10:33)
Visas 150 km kelio iki Klaipedos nevalytas
Matos tik 4 provezos. Gerai jei nereikia lenkti, o jei jau tenka tai daryt, tai ir ziurek, kad nesusvaidytu 
mikrorajono reikšmės keliai išvis nevalyti bet kaaaip gražu
šiandien taip ir neatradau trečios pavaros ir kur įmanoma stojau fotkint
ir dar džaugiaus kad sulig paauglyste jūrligė praėjo, nes labai supa. užtat pirmąsyk šiais metais mane aplenkė - bemsui matyt ne lygis buvo vėžėm iš paskos šliaužt
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 05, 12:35)
Nevalyti
QUOTE(Rimuselis @ 2009 01 05, 13:14)
Siandien nuo 8 iki12 val ,ant Milikoniu kalno kazkas buvo
.automobiliu eile iki maksers.O saltis visa savaite zada pabuvoti.Vyras ,Plungeje su masina uzsalo
.
nieko ten nebuvo
tai 'tilto avarijos' padarinys