Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(l'eau @ 2009 01 05, 21:15)
o tai kokioj čia šaly? turbūt kažkur, kur šilta?

ne kaimyninei Lenkijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir kaip ten orai jei fazanai vaikšto ? bigsmile.gif
Atsakyti
Grazu naujuose namuciuose 4u.gif
Ale jau ir prikalbejot, mergytes, turejau ka veikt biggrin.gif
Siandien pas mus pavojinga per gatves buvo eiti doh.gif Masinos net nestabdo prie pereju, be sansusustot. Tai labai jau atidziai visi vaiksciojo ir per gatve perejoj einama tik kai masinu arti nera. O as vos neissidrebiau vidury gatves doh.gif Ledas, o mano batai kaip paciuzos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 05, 22:06)
na ir kaip ten orai jei fazanai vaikšto ? bigsmile.gif

beveik tokie patys salti, kaip LT tik sniego taip daug neturim... kalnuose sociai, bet per vidury PL tik siek tiek cool.gif
Atsakyti
sveikos. kaip sekasi važinėti žiemos sąlygom? man streso tai per akis, vairas sau - mašina sau. jau beveik galvoju, kad reiktų prisiminti savo intruktorių ir paprašyti pamokų žiemai. arba ant mašinos pakabinti spyną iki pavasario. gal kas turit kokių protingų patarimų kaip su automatu elgtis, kai pradeda "nešioti"?
Atsakyti
o aš šiandien antrąkart stažo laikotarpiu apypipiau ne pėstyjį o mašiną - užsiroviau ant totalios klišės - blondinė prie didelės mašinos vairo nori sunkt dešinėn kur yra papildoma lentelė ir stovi. kelias tuščias, tik suk, o ana žalios laukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 06, 18:21)
o aš šiandien antrąkart stažo laikotarpiu apypipiau ne pėstyjį o mašiną - užsiroviau ant totalios klišės - blondinė prie didelės mašinos vairo nori sunkt dešinėn kur yra papildoma lentelė ir stovi. kelias tuščias, tik suk, o ana žalios laukia biggrin.gif

ale nekantri kokia, ji zalios norejo palaukti biggrin.gif
Atsakyti
būčiau apvažiavus, bet kad kelias siauras, o ana mašina didelė biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Atėjau pasiguost angel_sadangel.gif Koks čia skandalas kilo, kad viena išvažiavus buvau doh.gif Dar šiandien truputį sugrybavau, tai išvis doh.gif Maždaug kol bent 50 000 km nepravažiuosiu, niekur viena nevažiuosiu, nes gi jam mašinos reikia, o aš dar sudaužysiu ir t.t. verysad.gif Jau antra diena lyg nesava vaikštau, o kai mieste "lapuočius" pamatau, tai vos į ašaras nepuolu. Visos normaliai važinėja, man čia vienai tokios nesąmonės dedasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 01 06, 19:47)
Sveikos
Atėjau pasiguost angel_sadangel.gif Koks čia skandalas kilo, kad viena išvažiavus buvau doh.gif Dar šiandien truputį sugrybavau, tai išvis doh.gif Maždaug kol bent 50 000 km nepravažiuosiu, niekur viena nevažiuosiu, nes gi jam mašinos reikia, o aš dar sudaužysiu ir t.t. verysad.gif Jau antra diena lyg nesava vaikštau, o kai mieste "lapuočius" pamatau, tai vos į ašaras nepuolu. Visos normaliai važinėja, man čia vienai tokios nesąmonės dedasi unsure.gif

jamsim taviski 'ant' pokalbio zinok mes user posted image
Atsakyti
aha, auklėsim user posted image
Atsakyti
Kaip jūs saviškius sugebėjot išauklėt? g.gif Mano labai užsispyręs, į kalbas nesileidžia lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti