Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(comep @ 2009 01 05, 09:55)
ar girdejot apie nelaime kelyje nuo megos link vilniaus  unsure.gif
tiltas per neri toje puseje triokst  unsure.gif
konstrukcijos ryte truko ar kas per biesas
eismas uzdarytas
http://www.15min.lt/...56/22229/?fid=2

ei neatverčia nuorodos, noriu paskaityti unsure.gif

o aš šen savo gražuoliuko neužkūriau verysad.gif
vedant vos vos garselį išleidžia tokį sutrauktą, tai jau matyt vėl teks kraut g.gif

tai ar laikyt man tą akumą mašinoj dabar (lauke) ar neštis į namus, net nežinau blush2.gif

kaimynas sako užpilk verdančio vandens ir sušils biggrin.gif
Papildyta:
jau atvertė man tą nuorodą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 05, 13:31)
Nevalyti  schmoll.gif nes vaziavom popiet jau, o snigt nuo vidurnakcio nebesnigo. Anksciau kazkur skaicius ar girdejus buvau, kad siemet nebus keliai valomi taip kaip kitais metais (nes keliu prieziurai sumazintas finansavimas del tos pacios krizes), bet kad taip nevalys, tai netikejau  blink.gif

taip taip neskiria tiek pinigeliu.... bet ir po pernykstes ziemos, niekas nesitikejo kad si bus tokia biggrin.gif kaip visada cia KELININKUS NETIKETAI UZKLUPO ZIEMA lotuliukas.gif girdejau, kad, jeigu neklystu, nuo sesiu ryto iki vienuoliktos vakaro valys unsure.gif ISKART SORRY, jeigu ne taip doh.gif
Atsakyti
Autostradoje ties Kaunu įgriuvo tiltas, eismas iš dalies atnaujintas rolleyes.gif
Atsakyti
o as snd Kaune pasivazinejau, tai pasakysiu kad rajone tikrai geriau vaziuot - nera jokiu kosiu, sniegas suplaktas, vaziuoji ir tiek...
ypac nejauku buvo vaziuot zuikines keliu...ten ledo prisale vienoj kelio pusej, tai jei prasilenkiant pataikai uzvaziuot, tai tik spek vaira gaudyt...nesitikejau tokios blogos bukles keliu mieste, ypac slidi ta sausa kose..tik tiek kad vairuotojai supratingesni pasidaro mirksiukas.gif vos keli ereliukai pasitaike - sniego malonumu issilge smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 05, 14:54)

unsure.gif

kaip fainai merginos, kad idedat vis nuorodeles pasiskaityti thumbup.gif
Atsakyti
va dar rolleyes.gif
dėl tilto avarijos dalis kauniečių šals blink.gif
Kaunas gali likti be šilumos, meras šaukiasi kariškių pagalbos
per 2008 m. areštinėje pabuvojo maždaug 2500 „kelių erelių"
Atsakyti
Niu ką, jaučiuos vos ne didvyre, važiavau su mašiniuku, tik teko Savanoriuose palikt darbo metu, nes aikštelės užpustytos ohmy.gif
Nu ir išbandymas ax.gif Eina sau kaip slidinėja karsta.gif
Atsakyti
o as vos kurtinio nenumusiau vaziuodama, isbego is lauku po ratais, bijojau stabdyk, kai taip slidu, tai uodegos plunksneles man rodos pakutenau jam cool.gif
Atsakyti
kurtinio? kokiam čia mieste?
Atsakyti
Oho, ale geras blūdas jis, jei sumąstė išlėkt g.gif o aš tai neatpažinčiau tikrai tokio gyvio kas jis toks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 05, 20:58)
kurtinio? kokiam čia mieste?

cia ne LT cool.gif

QUOTE(Aga @ 2009 01 05, 20:59)
Oho, ale geras blūdas jis, jei sumąstė išlėkt g.gif o aš tai neatpažinčiau tikrai tokio gyvio kas jis toks blush2.gif

lotuliukas.gif tikrai bliudas, o as irgi bliude, sumaisiau paukscius (vis tiek kazkuo panasus lotuliukas.gif ), tiksliau verciau i lietuviu kalba ir ne ta parasiau... ne kurtinys, o fazanas ten buvo doh.gif doh.gif doh.gif
fazanas, kurio uodega kliudziau
user posted image

o taip atrodo kurtinys
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 05 sausio 2009 - 21:12
o tai kokioj čia šaly? turbūt kažkur, kur šilta?
Atsakyti