Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Nerytė @ 2009 01 20, 15:00)
as irgi laukiu pavasario rolleyes.gif  dabar gerai nors tiek, kad nereikia valyti rytais sniego nuo masinos ir langu gramdyti  thumbup.gif

ooo, vat ryte prasidarau langą ir pirma mintis "ar reiks šiandien gramdyt mašiną?". Šiandien teko... tik kadangi aš peršalusi tai gramdė tėtė blush2.gif Pastebėjau, kad kai sergu ir bunu nekokios nuotaikos, tai prisiparkuoju idealiai. Kaip šiandien į minimalų tarpą prie poliklinikos prigrūstoj aikštelėj galu. Išlipau tokia apsipatenkinus assa.gif Ir smulkmenos džiugina...

Beja, ar jums kada tekę vairuoti su aukštakulniais (viena siaubingiausių patirčių praeitą savaitę doh.gif )?
Atsakyti
Nu aš dabar jau įpratau, pradžioj net dvejus batus žemakulnius pirkau, nors gyvenime tokių nenešioju. Bet po kelių savaičių su aukštakulniai pabandžiau ir nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 01 20, 21:54)
Beja, ar jums kada tekę vairuoti su aukštakulniais (viena siaubingiausių patirčių praeitą savaitę  doh.gif )?

Aš tik su aukštakulniais. Kažkaip nelabai mėgstu avalynę žema pakulne. Ir man tai visai netrukdo.
Atsakyti
as aukstakulniu nei vienu neturiu ir nesu turejusi blush2.gif
itariu uzsidejusi gerai 'pakankinciau' savo kibiriuka su trukciojimais visokiais ir pan lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 21, 08:43)
as aukstakulniu nei vienu neturiu ir nesu turejusi  blush2.gif
itariu uzsidejusi gerai 'pakankinciau' savo kibiriuka su trukciojimais visokiais ir pan  lotuliukas.gif  blush2.gif

o as bandziau kazkada, tai daugiau nebenoriu.... man kulnas strigo pastoviai uz kilimelio kai gaza spaudi, reik nukelti ant stabdzio koja tai visa koja turi i virsu kelti kad atkibtu biggrin.gif
nors kai atsirado vaikas, tai aukstakulnius pamirsau visai..... o anksciau su kedais nemokejau eiti, tik su "kablais" .....
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 01 20, 20:23)
Gramdyti langu nereikia, bet vistiek turiu keltis anksciau, kad masina isiltu doh.gif

o vat man gerai, kad maniskes nereikia sildyti, isedu, siek tiek sildyma galiniam langui uzstatau ir psio, vaziuoju thumbup.gif

QUOTE(wanila @ 2009 01 20, 21:54)
Beja, ar jums kada tekę vairuoti su aukštakulniais (viena siaubingiausių patirčių praeitą savaitę  doh.gif )?

as dabar labiau su aukstakulniais megstu vairuoti, nes tada batu negadinu thumbup.gif jei vairuoju be kulniuko tai visi batu uzkulniai nuvaryti nuo bruzinimosi i kilimeli doh.gif doh.gif doh.gif o su aukstakulniai tokiu problemu neturiu, nes i kilimeli remiasi kulnas o ne uzkulnis
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 21, 12:40)
nes i kilimeli remiasi kulnas o ne uzkulnis

O paskui skylėtą kilimėlį turėsi smile.gif Aš pirkau mašiną, prieš tai kažkokia panelė su aukštakulniais važinėjo, tai kilimėlis kaip kiaurasamtis hihihi.gif
Pati tai kai jų nelabai nešioju, tai ir vairuoju su žemakulniais, labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Iš pradžių pirmus du mėnesius vairavau tik su kedukais,nes su kitais bataois vairuoti tiesiog nemokėjau, bet atšąlo oras, pradėjo kojos šalti ir pabandžiau pirmiausiai su žieminiais be kulno, o dabar jau jau trečias mėnuo kai vairuoju, tai su žieminiais batais ant neaukšto kulnelio dabar pradėjau vairuoti.
Atsakyti
na as kadangi nenesioju aukstakulniu is vis, tai vairuoju su lygiapadziais batais....ir nera jokio skirtumo ar tai sportbaciai ar zieminiai batai..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 01 21, 17:19)
O paskui skylėtą kilimėlį turėsi smile.gif Aš pirkau mašiną, prieš tai kažkokia panelė su aukštakulniais važinėjo, tai kilimėlis kaip kiaurasamtis  hihihi.gif
Pati tai kai jų nelabai nešioju, tai ir vairuoju su žemakulniais, labai patogu  thumbup.gif

lotuliukas.gif tikiuosi ne, nes atsils orai tai visi zemakulniai bus, vasara irgi dazniausiai slepetes ar basankes visos per pirsta ant zemo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 01 21, 17:19)
O paskui skylėtą kilimėlį turėsi smile.gif

Pas mane kilimėliai guminiai, tad skylės tikrai negresia.
Atsakyti
Dabar pagalvojau rimtai truputį,...nu prie ko čia avalynė???? Aš tai rankom VAIRUOJU... biggrin.gif biggrin.gif

O jei visai rimtai, tai tokia subtiliai specifiška aktuali moteriška tema buvo atskirai užvesta ir kurį laiką buvo labai populiari...
Atsakyti