Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(l'eau @ 2009 01 22, 13:31)
orelis tai tikrai doh.gif važiuoju langą biški pravėrus, žiū - prieky maudykla. iškart uždariau ir išsimaudėm doh.gif bet dar buvo toks dalykas - vienas lapas gal šimtas metrų iki šviesoforo nugeso negyvai. avarinę įsijungė, bet mašina žema, nesimatė (po to per langą pamačiau). žalia šviesa, jis ilgokai nevažiuoja. aš pypt, anas rankom skėst, supratau kame reikalas ir apvažiavau. laukiu vėl žalios - žiūriu už ano šniūras baisingas, apvažiuot nebėr kaip, visi ir pypsi. pagailo tikrai - tokioj vietoj ir tokiom sąlygom šitaip... užtat kai baigės pusnys vėl atgavau sugebėjimą statyt subine thumbup.gif

Va va, man irgi yra taip buve, kad net avariniu isijungt nebeina! doh.gif Visi aplink tik pypina, gerai kad uosviai greit atvaziavo, buciau isprotejus! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2009 01 23, 10:04)
Nebloga nuoroda akumuliatoriaus pasirinkimui.http://www.meistras.lt/index1.php?m=8
Aišku,jie reklamuoja savo prekes,bet kai aš ieškojau tai jau bent pagrindinius parametrus išsiaiškinau  smile.gif

ačiū už nuorodą 4u.gif

o šiaip toje nuorodoje suvedžiau savo mašiną ir pagal paiešką man išmetė tuos akumuliatorius, kurie tinka jai, bet pagal parametrus neatitinka tokių nei vienas, koks pas mane buvo dabar g.gif
man vienas žmogus sakė, pirkti tokį patį, koks yra dabar, bet jis reiškia, neatitinka mano mašinos modelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 01 23, 10:35)
Va va, man irgi yra taip buve, kad net avariniu isijungt nebeina! doh.gif Visi aplink tik pypina, gerai kad uosviai greit atvaziavo, buciau isprotejus! doh.gif

Aš irgi nelabai supratau, vieną kartą taip buvę su senesne mašina, kad akumuliatorius tiek išsikrovė, kad avarinių neišėjo įsijungt ir signalizacija kažkokius kosminius garsus leido. O jei dar naktis tai iš viso tik mosikuot žibintais aplinkui reiktų... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 01 23, 12:35)
ačiū už nuorodą  4u.gif

o šiaip toje nuorodoje suvedžiau savo mašiną ir pagal paiešką man išmetė tuos akumuliatorius, kurie tinka jai, bet pagal parametrus neatitinka tokių nei vienas, koks pas mane buvo dabar  g.gif
man vienas žmogus sakė, pirkti tokį patį, koks yra dabar, bet jis reiškia, neatitinka mano mašinos modelio  ax.gif

MB nebuvo Lietuvoje,teko pačiai suktis rolleyes.gif Aš nusipirkau pagal šitą nuorodą tik kitoje parduotuvėje,be problemų antra žiema užsiveda.Nors prieš tai buvo galingesnis įdėtas...
Atsakyti
QUOTE(DaliaS @ 2009 01 23, 09:20)
man irgi patogiau su aukštakulniais, aišku ne špilkom, bet kablukas turi būti. Kai mokinausi, išbandžiau visokią avalynę, priėjau išvados, kad geriausia su "kablais". Dar pastebėjau, kad  nepatogu, jei kulnas visiškai pilnapadis, t.y. padas lygis lygus. Bet, kaip mano instruktorius sakė, "blogam šokėjui ir kiaušai maišo" .

nu cia man mistika, aksciausi kulniuai kokiais vairavau gal į cm - is pradziu visai nepatogu buvo - slygo batas kilimeliu, tiesiog pats kulnas, iremus slysta.. o paskui kai igudau tai nieko.. Bet patogiau lygiais padais.
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2009 01 23, 20:38)
MB nebuvo Lietuvoje,teko pačiai suktis  rolleyes.gif Aš nusipirkau pagal šitą nuorodą tik kitoje parduotuvėje,be problemų antra žiema užsiveda.Nors prieš tai buvo galingesnis įdėtas...

na ir man teks pačiai suktis, vis dar nenusipirkau g.gif
jau antra diena mašina be akumo stovi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2009 01 23, 19:09)
Aš irgi nelabai supratau, vieną kartą taip buvę su senesne mašina, kad akumuliatorius tiek išsikrovė, kad avarinių neišėjo įsijungt ir signalizacija kažkokius kosminius garsus leido. O jei dar naktis tai iš viso tik mosikuot žibintais aplinkui reiktų...  unsure.gif

Tam yra avarinis ženklas mirksiukas.gif
Atsakyti
na kaip gi jums sekasi važinėti? bigsmile.gif

pas mus šiandien ryte baisus rūkas buvo, bet teko sėsti už vairo, tai siaubas kažkos, negana to, kad per tą rūką beveik nieko nesimatė, dar langai rasojo kaip niekad doh.gif

pasakykit, kas žino, kaip juos ten "nupūst", pastatau šaltą į priekinį langą, bet tik išjungiu ar sumažinu vėjelį, vėl rasoja, tenka langą pradaryt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 27 sausio 2009 - 18:49
aš visada jungiu karštą į langus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 01 27, 18:51)
aš visada jungiu karštą į langus smile.gif

drinks_cheers.gif as irgi silta jungiu.
O as sendien ryte vaziavau is banko..... ir sankryzoje sustojau sukti i kaire, o pries mane sustojo "regitra egzaminas" biggrin.gif oi kaip man to berniuko buvo gaila....
1. prie sviesaforo jis sustojo ne prie linijos, o tiesiai ant perejos
2. neivaziavo i sankryza uzsidegus zaliam
3.praziopsojo du sviesaforo zalius

Uz jo aisku jau eilute tokia nemaza, bet visi kantriai lauke. Aisku kai jis nuvaziavo, as ir tie kas stovejo uz manes gavom laukti dar karta kol uzsidegs zalias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 01 27, 19:48)
na kaip gi jums sekasi važinėti?  bigsmile.gif

pas mus šiandien ryte baisus rūkas buvo, bet teko sėsti už vairo, tai siaubas kažkos, negana to, kad per tą rūką beveik nieko nesimatė, dar langai rasojo kaip niekad  doh.gif

pasakykit, kas žino, kaip juos ten "nupūst", pastatau šaltą į priekinį langą, bet tik išjungiu ar sumažinu vėjelį, vėl rasoja, tenka langą pradaryt  doh.gif

nu kad karsta ora mastau.gif

**
o siandien mano kibiriukas profilaktini 'dyzeliuko' remonta apturejo, visokius tepaliukus, dirzeliukus, filtriukus pakeite, vel dugzti galesiu ramiai 10 000 km new_russian.gif didis.gif bzzzzzzzzzzzzz hihihi.gif
Atsakyti
O as siandien vaziavau nezinomu keliu, nezinomam Kauno mieste, .... Viskas nieko, bet per raudona kaip variau, is pradziu skersai, o po to isilgai... Samoningai. Dieve, kaip man skauda sirdi dabar. Bet nieko nesuzalojau, nieko nesudauziau, tik paciai pries save geda. Bet baisiai geda. Aptersiau Zaliu lapu papuostuju garbe.
Stazas- 1 menuo ir 1 savaite. blush2.gif
Nu, paklydau Kaune. blush2.gif
Atsakyti