Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Oxen @ 2009 01 22, 09:24)
Dabar pagalvojau rimtai  truputį,...nu prie ko čia avalynė???? Aš tai rankom VAIRUOJU... biggrin.gif  biggrin.gif

O jei visai rimtai, tai tokia subtiliai specifiška aktuali moteriška tema buvo atskirai užvesta ir kurį laiką buvo labai populiari...

o mes cia ir apie akinukus ir apie sijonukus galim plepeti
be be be tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
na ir orelis sendien pas mus blink.gif reik biski pavaziuoti bet tingiu net is lovos islipti doh.gif
Atsakyti
Lyja, bet gerai - daug kur sniegas nutirpo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 01 22, 09:32)
Sveikos,
na ir orelis sendien pas mus  blink.gif  reik biski pavaziuoti bet tingiu net is lovos islipti  doh.gif

unsure.gif koks? lyja?
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 22, 11:50)
unsure.gif koks? lyja?

joa lyja, visur "buza" .... bet kaip su masiniuku greitai reikalai tvarkosi visi, tik ras ras ir jau ziurek namo parlekus.... o su mikriais kaip baladotis visur reikejo, tai puse dienos uzimdavo thumbup.gif
Atsakyti
orelis tai tikrai doh.gif važiuoju langą biški pravėrus, žiū - prieky maudykla. iškart uždariau ir išsimaudėm doh.gif bet dar buvo toks dalykas - vienas lapas gal šimtas metrų iki šviesoforo nugeso negyvai. avarinę įsijungė, bet mašina žema, nesimatė (po to per langą pamačiau). žalia šviesa, jis ilgokai nevažiuoja. aš pypt, anas rankom skėst, supratau kame reikalas ir apvažiavau. laukiu vėl žalios - žiūriu už ano šniūras baisingas, apvažiuot nebėr kaip, visi ir pypsi. pagailo tikrai - tokioj vietoj ir tokiom sąlygom šitaip... užtat kai baigės pusnys vėl atgavau sugebėjimą statyt subine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 01 21, 17:19)
Pati tai kai jų nelabai nešioju, tai ir vairuoju su žemakulniais, labai patogu  thumbup.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat tik su žemakulniais thumbup.gif

QUOTE(Oxen @ 2009 01 22, 08:24)
Dabar pagalvojau rimtai  truputį,...nu prie ko čia avalynė???? Aš tai rankom VAIRUOJU... biggrin.gif  biggrin.gif

O jei visai rimtai, tai tokia subtiliai specifiška aktuali moteriška tema buvo atskirai užvesta ir kurį laiką buvo labai populiari...

biggrin.gif

aha, pamenu tą temą smile.gif

o aš va pasirodo galutinai pribaigiau akumą savo, per šalčius palikusi nevažinėdama. tai ryt pirksiu naują thumbup.gif tikiuos nebeturėsiu bėdų kurį laiką dėl užkūrimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 22, 10:22)
o mes cia ir apie akinukus ir apie sijonukus galim plepeti
be be be  tongue.gif

tai galit, nesiginčiju....Man tik pats pasakymas "vairuoju su aukštakulniais" įdomus pasirodė..Na , su pirštinėm kad vairuot galima, įsivaizduoju...Bet su avalyne.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2009 01 22, 16:20)
drinks_cheers.gif aš taip pat tik su žemakulniais  thumbup.gif
biggrin.gif

aha, pamenu tą temą  smile.gif
o aš va pasirodo galutinai pribaigiau akumą savo, per šalčius palikusi nevažinėdama. tai ryt pirksiu naują  thumbup.gif tikiuos nebeturėsiu bėdų kurį laiką dėl užkūrimo  biggrin.gif

Jei tu Kaune, tai galiu užrodyt vietą, kur prekiauja akumais ENERGIZER .Tipo naujovė, jie dar vieninteliai lietuvoj atsivežė, tai pradžioj laiko kainas mažesniam lygy...
Jau taip išgyrė, kad vos nenusipirkau, nors dar nereikia... biggrin.gif
Ta vieta - LIRO,...gal ir vilniuj yra, nežinau, kaune tai pats mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Oxen @ 2009 01 22, 15:26)
Jei tu Kaune, tai galiu užrodyt vietą, kur prekiauja akumais ENERGIZER .Tipo naujovė, jie dar vieninteliai lietuvoj atsivežė, tai pradžioj laiko kainas mažesniam lygy...
Jau taip išgyrė, kad vos nenusipirkau, nors dar nereikia... biggrin.gif
Ta vieta - LIRO,...gal ir vilniuj yra, nežinau, kaune tai pats mačiau.

Kaune bigsmile.gif
tiesą sakant, nė nežinau kokį pirkt, nenusimanau, kokie akumai geri unsure.gif
Atsakyti
Aukštakulniai? Nu su visai smailiais ir 15centimetrų kulnais nebandžiau (bo neturiu tokių), o su visokiais kitais nieks nesikeičia unsure.gif Man keičiasi sankabos, stabdžių ar greičio jutimas tik jei kita mašina ir kitaip tie visi dalykai reaguoja. O jei ta mašina ta pati, tai ir kojos pripratusios prie to kiek ir ką reik spaust-atleist, nebesvarbu kokie tie batai, negi ne? g.gif
Atsakyti
man irgi patogiau su aukštakulniais, aišku ne špilkom, bet kablukas turi būti. Kai mokinausi, išbandžiau visokią avalynę, priėjau išvados, kad geriausia su "kablais". Dar pastebėjau, kad nepatogu, jei kulnas visiškai pilnapadis, t.y. padas lygis lygus. Bet, kaip mano instruktorius sakė, "blogam šokėjui ir kiaušai maišo" .
Atsakyti
QUOTE(Gardee @ 2009 01 22, 16:29)
Kaune  bigsmile.gif
tiesą sakant, nė nežinau kokį pirkt, nenusimanau, kokie akumai geri  unsure.gif

Nebloga nuoroda akumuliatoriaus pasirinkimui.http://www.meistras.lt/index1.php?m=8
Aišku,jie reklamuoja savo prekes,bet kai aš ieškojau tai jau bent pagrindinius parametrus išsiaiškinau smile.gif
Atsakyti