QUOTE(vovere74 @ 2009 02 01, 21:57)
O as pyksiu

Sorry, bet nervina tokie pasisakymai. Ir ne tik tavo... Tai jeigu jau as su visureigiu vazineju tai ir as tokia? Nesuabsoliutinkit taip. Tas tipas ir su bet kokia kita masina taip elgtusi. Nereikia jau taip kalbeti, kad su dzipu tai jau viskas - debilas uz vairo

Mano vyras irgi su visureigiu vazineja, bet dar palinkeciau daugeliui taip tvarkingai vairuoti.
Tiesiog nesmagu skaityti tokius nemalonius postus.
Va... issikrapsciau tavo pasisakyma.
Zinai, as tai esu kaip viagrinis pensininkas

Berete, sena issilaikiau, is 100 karto

Na beveik. Automobilis senas, rankinis stabdis beveik neveikia, pinigu niekad neturiu. Akivaizdu, kad kazkokiam tipui priklausau...
Bet istikruju visai jokiam tipui nepriklausau, labai myliu savo automobili, kuri vyras isdejo i suns dienas, ir esu su juo isvykusi ir grizusi pesciomis viso labo du kartus del raktelio issikrovusio batareikos...
Na as norejau pasakyti- net jei ir turi bruozu, kai kuriu keiksnojamu tipazu, tipo esi blondine, ar pensininkas uz vairo, tai visiskai nereiskia, kad visi anekdotai apie tave
Be abejo, grazi moteris uz vairo bus labiau issiblaskiusi, nes gi jai reikia ir apie savo grozi pagalvoti- juk tai toks dziaugsmas but grazia!!!! (tai va taip ir tampi tipiska issiblaskiuse blondine) , o pensininkai- seniai bevarte KET? Po 10 metu ir mano zinios pasens...
AS manau, kad automobilis zmogaus nekeicia. Greiciau atvirksciai...Bet vistiek reikia pripazinti, kad zmogus, kuris vazineja auto, vertu 3 kambariu buto daznai sau leidzia per daug

.... nors velgi-- oi ne visada ir ne visi