Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

Vis paskaitineju pas jus ax.gif tik nevisada parasau blush2.gif Saunuoles, vairuotojos thumbup.gif Visoms po balioncika 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O as, pastebejau, kai jau turiu VP, tai kooookiaaaaa bambekle pasidariau blush2.gif Jei vairuoja MB,tai vis nurodineju kaip vaziuot blush2.gif Tai kai jis pasako, kad greitu laiku busiu islaipinta is masinos, atkertu, kad atsiskaitineju uz ta laika, kai vazinejau su M, o jis bambedavo lotuliukas.gif
Atsakyti
MB sako,kad niekada nemane,kad as turesiu VP.Dabar jis dziaugiasi.Kai vaziuojam ,mes daznai diskutuojam.As jo klausineju.
Atsakyti
Vakar kažkaip paskaičiau apie visureigius, bet nesureikšminau, nes niekad neatkreipiau dėmesio, važinėjuos tik 3 mėn. Ir ką gi, šiandien važiuoja 3 juosta, ir tik šast man palei nosį golfukas iš antros. Aš staigiai ant stabdžių, signalo, vos sustabdžiau, ta irgi šoke, nebežino ką daryt, stabdė, suko atgal, paskui pravažiuoju tą golfuką, žiūriu panelė už vairo, ir dėl visureigio taip susimakalavo, nes tas užkišo, aplenkė, ir staigiai stabdė sukt, bet nespėjo pasukt, tai sustojo skersai Savanorių ohmy.gif Nu ***** blemba, ta pana ir liko šoke stovėt, gerai, kad aš sureagavau.
Atsakyti
Siandien buvau pilietiskai nusiteikusi vairuotoja lotuliukas.gif Atvaziuoju pas drauge, aikstele kaip kisene. Ieskau kur masina det, o prie manes vaikinas bega. Oi, *****, pagalvojau - jo vieta noriu uzimt doh.gif Atsidarau langa, o jis - gal galit padet masina uzsivest? Sakau - As? Juokauji gal?
Na jis turejo laidus tik nebuvo nuo ko uzvest. Zodziu sakau ok, tik jei man akumo nenuzudysi, jis irgi vos gyvas. Ir ka? Ogi jis neuzsivede ir dar mano masina pradejo spyriotis doh.gif Vaziavau po to namo ir vis gesau doh.gif
O taip norejau gera darba padaryt verysad.gif
Atsakyti
O aš šiandien buvau labai netikus vairuotoja doh.gif . Apipsibrozdinau mašiną doh.gif , beja tą pamačiau tik grįžus namo doh.gif , ant sparno radau dažų raudonų. Važiavau taip lyg nepažinočiau ženklų ir apskritai lyg plačiausioj gatvėj važiuočiau vienui viena doh.gif . Važiuojant iš darbo namo galvoj sukos viena mintis-greičiau išlipt iš mašinos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 03, 00:41)
Siandien buvau pilietiskai nusiteikusi vairuotoja lotuliukas.gif  Atvaziuoju pas drauge, aikstele kaip kisene. Ieskau kur masina det, o prie manes vaikinas bega. Oi, *****, pagalvojau - jo vieta noriu uzimt doh.gif  Atsidarau langa, o jis - gal galit padet masina uzsivest? Sakau - As? Juokauji gal?
Na jis turejo laidus tik nebuvo nuo ko uzvest. Zodziu sakau ok, tik jei man akumo nenuzudysi, jis irgi vos gyvas. Ir ka? Ogi jis neuzsivede ir dar mano masina pradejo spyriotis doh.gif  Vaziavau po to namo ir vis gesau doh.gif

geras darbas vien jau tai,kad bandei padeti mirksiukas.gif

po darbo mb uzvede masina su krokodilais net gera ant dusios pasidare biggrin.gif

sian vaziuoju i darba....mano pagrindinis....is salutinio islenda BMW ,uz vairo blondine ir kalba telefonu(cia kaip tycia lotuliukas.gif ) ir ne neapsidaire doh.gif kai dejo tiesiai man pries nosi....laiku sureagavau,bet kotais labai isigandau unsure.gif susiprato ir ji po kiek laiko bo atsiprase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 01, 21:57)
O as pyksiu doh.gif  Sorry, bet nervina tokie pasisakymai. Ir ne tik tavo... Tai jeigu jau as su visureigiu vazineju tai ir as tokia? Nesuabsoliutinkit taip. Tas tipas ir su bet kokia kita masina taip elgtusi. Nereikia jau taip kalbeti, kad su dzipu tai jau viskas - debilas uz vairo verysad.gif  Mano vyras irgi su visureigiu vazineja, bet dar palinkeciau daugeliui taip tvarkingai vairuoti.
Tiesiog nesmagu skaityti tokius nemalonius postus.

Va... issikrapsciau tavo pasisakyma.
Zinai, as tai esu kaip viagrinis pensininkas biggrin.gif Berete, sena issilaikiau, is 100 karto lotuliukas.gif Na beveik. Automobilis senas, rankinis stabdis beveik neveikia, pinigu niekad neturiu. Akivaizdu, kad kazkokiam tipui priklausau...

Bet istikruju visai jokiam tipui nepriklausau, labai myliu savo automobili, kuri vyras isdejo i suns dienas, ir esu su juo isvykusi ir grizusi pesciomis viso labo du kartus del raktelio issikrovusio batareikos...
Na as norejau pasakyti- net jei ir turi bruozu, kai kuriu keiksnojamu tipazu, tipo esi blondine, ar pensininkas uz vairo, tai visiskai nereiskia, kad visi anekdotai apie tave lotuliukas.gif
Be abejo, grazi moteris uz vairo bus labiau issiblaskiusi, nes gi jai reikia ir apie savo grozi pagalvoti- juk tai toks dziaugsmas but grazia!!!! (tai va taip ir tampi tipiska issiblaskiuse blondine) , o pensininkai- seniai bevarte KET? Po 10 metu ir mano zinios pasens...

AS manau, kad automobilis zmogaus nekeicia. Greiciau atvirksciai...Bet vistiek reikia pripazinti, kad zmogus, kuris vazineja auto, vertu 3 kambariu buto daznai sau leidzia per daug unsure.gif .... nors velgi-- oi ne visada ir ne visi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 02 02, 22:41)
Siandien buvau pilietiskai nusiteikusi vairuotoja lotuliukas.gif  Atvaziuoju pas drauge, aikstele kaip kisene. Ieskau kur masina det, o prie manes vaikinas bega. Oi, *****, pagalvojau - jo vieta noriu uzimt doh.gif  Atsidarau langa, o jis - gal galit padet masina uzsivest? Sakau - As? Juokauji gal?
Na jis turejo laidus tik nebuvo nuo ko uzvest. Zodziu sakau ok, tik jei man akumo nenuzudysi, jis irgi vos gyvas. Ir ka? Ogi jis neuzsivede ir dar mano masina pradejo spyriotis doh.gif  Vaziavau po to namo ir vis gesau doh.gif

O šiandien aš tokiam berneliui pagelbėjau. Paprašė, kad patempčiau, kol užsives. Baisu buvo ,pirmą kartą tokia patirtis,o mano mašiniukas mažulka, galvojau nepatems, bet nieko, net nesudvejojo. Tokia šauni pasijaučiau blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba smile.gif

o aš šnd už savo supratingumą kely gavau padėkojimą iš diiiidelio autobuso biggrin.gif važiavau namo, priešais mane kokios trys maškės važiuoja. autobusas jau rodė posūkį, kad nori išvažiuoti iš stotelės. tai tos visos maškės dar labiau paspaudė gazą, kad tik pirmiau autobuso važiuot. aišku, autobuso vairuotojas (o autobusas tas prailgintas) taip ir liko stovėti ir laukti.. tai aš sulėtinau greitį, pamirgalinau autobuso vairuotojui, jog važiuotų. tai jis man padėkojo- vienu posūkio signalu, po to kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 02 03, 17:30)
laba smile.gif

o aš šnd už savo supratingumą kely gavau padėkojimą iš diiiidelio autobuso biggrin.gif  važiavau namo, priešais mane kokios trys maškės važiuoja. autobusas jau rodė posūkį, kad nori išvažiuoti iš stotelės. tai tos visos maškės dar labiau paspaudė gazą, kad tik pirmiau autobuso važiuot. aišku, autobuso vairuotojas (o autobusas tas prailgintas) taip ir liko stovėti ir laukti.. tai aš sulėtinau greitį, pamirgalinau autobuso vairuotojui, jog važiuotų. tai jis man padėkojo- vienu posūkio signalu, po to kitu smile.gif

Kaip miela smile.gif Tikrai ne daug kas nori autikus praleist, jiem tikras vargas iš stotelės išvažiuot būna. Juolab- jų pirmumas..
Man anąsyk, toks niauktas X6 padėkojo, kad leidau užkišt biggrin.gif Gana nustebau thumbup.gif
Atsakyti
Degalai turėtų kainuoti 30 centų pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 02 04, 21:25)

Su monopolija nepakovosi doh.gif Tie 30 ct eina i monopolistu kisenes,niekur kitur
Atsakyti