tai va vis del to nusodinau akuma,o musu "krokodilai"paskolinti draugui,mb seses masinoje ju taip pat nera tai neturim kaip uzvesti masinos....taigi niekur as sian nevaziuosiu
....ech ka padarysi, reiskia taip turejo but....

QUOTE(wikne @ 2009 02 02, 12:35)
tai va vis del to nusodinau akuma,o musu "krokodilai"paskolinti draugui,mb seses masinoje ju taip pat nera tai neturim kaip uzvesti masinos....taigi niekur as sian nevaziuosiu
....ech ka padarysi, reiskia taip turejo but....

tai turbut, gal butu nesiseke tau vairuoti

Beto sendien labai saule spigina, tai gana sunku vairuoti, bent jau pas mus

QUOTE(Atogrąža @ 2009 02 02, 00:26)
Gal aš ir klystu, bet man tai šen, tai ten pasiskaičius atrodo, kad vairavimo kultūra Kaune Vilniuje ir Klaipėdoj labai skiriasi. Vakar turbūt pirmąkart per daugiau nei metus kasdienio vairavimo (nu ir, šiaip, šalia vairo juk seniai važinėjau ir iki to) mačiau pirmą užpypintą. Kažkoks isterikas, matyt, pasitaikė, ir dar ant mokinuko
Užsidegus žaliam mokinys vis geso ir pajudėt niekaip nesugebėjo, tai tas, su pakrikusiais nervais net kelis kart pyptelėjo, o paskui jau apvažiavo ir per raudoną numovė
Nu buvo keista stebėti

Jau bent jau kai būdavau su mokomuoju, niekad neteko būti užpypintai. Ir žalialapių bent jau Alytuj neteko matyti diskriminuojamų.

as dabar darbe per langa stebiu masina.. saule i ja spigina valio..... (kaip jau issiaiskinom su ackarikais ji vairuoti netrukdo)
valio-nes ryte i ja ilipau tik per gala, siaubas kol savo uzpakali
i prieki igrudau... o poto is vidaus langus nusigramdziau
tikiuos ta saule neleis kibiriukui vel taip uzsalti, o tai kitaip parodysiu komediju kolegoms

QUOTE(Signa... @ 2009 02 02, 14:46)
tai turbut, gal butu nesiseke tau vairuoti
taig turbut turejai sendien pasisedeti namuose.....

aga ir as taip manau....

Papildyta:
QUOTE(comep @ 2009 02 02, 14:51)
as dabar darbe per langa stebiu masina.. saule i ja spigina valio..... (kaip jau issiaiskinom su ackarikais ji vairuoti netrukdo)
tikiuos ta saule neleis kibiriukui vel taip uzsalti, o tai kitaip parodysiu komediju kolegoms

o pas mus tai labai keistai su tais uzsalimais....visuomet uzsala tik vairuotojo dureles

QUOTE(wanila @ 2009 02 02, 12:51)
O vat Kaune, nu neužpykit, bet pati žalių lapų nemačiau, atrodo, kad visi išsilaiko iškart su dviejų metų stažu
Oi, yra ir daug, paskutiniu metu vis daugiau žaliukų kelyje.
QUOTE(comep @ 2009 02 02, 12:51)

Nusipirki silikono, nusivalai slenksčius su popieriumi ir susipurški. Tikrai neužšals. Dar WD40 į spynelę ir nebus baisūs jokie šalčiai

QUOTE(pikkolo @ 2009 02 02, 15:14)
Nusipirki silikono, nusivalai slenksčius su popieriumi ir susipurški. Tikrai neužšals. Dar WD40 į spynelę ir nebus baisūs jokie šalčiai

dedes masinu krapstalai pasake kad tai nepades musu atveju,pries tai isbandem, ir pykom ant visu priemoniu
reikia tepti is vidaus pacius duru atidarymo mechanizmus
duris centrinis atrakina, sonai dureliu neprisala

tai dabar laukiu kol kaiman leksim ir ardysim .. su galinem abejom durelem viskas ok

Kol važinėjau su M raide, tai ne vieną kartą buvau užpypinta ir dažnai visai nesupratau net už ką, o dabar su žaliu lapu jau ketvirtą mėnesį važiuoju, tai tuo laiku nepasitaikė tokių nervingų vairuotojų, kurie užpypintų. Aišku, čia plabai priklauso nuo vairuotojų kultūros. O Žemaitijoj tos kultūros vairuotojams, aišku ne visiems, tikrai trūksta.
Vakar Maximos parduotuveje maciau kitoki tepaliuka spinelem.Kaina,visai nedidele.

QUOTE(Signa... @ 2009 02 02, 09:03)
1. pypina mokinukams tikrai gana daznai
ir mane buvo apipypine ir ne viena karta, bet as kazkaip zinojau kad reikia to tiketis, tai zinokit nereagavau visai
2. kaip tik Klp, daugumoje vietu uzleidzia, na bent jau mane
ir apsisukimuose uzleidzia, jeigu kamstis ir tenka stoveti ilgai ir tt.....

2. kaip tik Klp, daugumoje vietu uzleidzia, na bent jau mane

1. Klaipėdoj? Man tik sykį teko girdėt

2. O vat aš pastebėjau, kad jei už vairo moteris, kamštyje beveik niekada neužleis, net jei pusiau įlindusi jau būsi- apvažiuoja puslankiu, bet neužleidžia

QUOTE(staselė @ 2009 02 02, 16:20)
Kol važinėjau su M raide, tai ne vieną kartą buvau užpypinta ir dažnai visai nesupratau net už ką, o dabar su žaliu lapu jau ketvirtą mėnesį važiuoju, tai tuo laiku nepasitaikė tokių nervingų vairuotojų, kurie užpypintų. Aišku, čia plabai priklauso nuo vairuotojų kultūros. O Žemaitijoj tos kultūros vairuotojams, aišku ne visiems, tikrai trūksta.
Žemaitijoj? O ne Žemaitijoj kultūros daugiau?
QUOTE(Atogrąža @ 2009 02 02, 17:36)
1. Klaipėdoj? Man tik sykį teko girdėt
Pačiai irgi tik kartą pypino - kieme- kaimynė bais skubėjo kažkur
2. O vat aš pastebėjau, kad jei už vairo moteris, kamštyje beveik niekada neužleis, net jei pusiau įlindusi jau būsi- apvažiuoja puslankiu, bet neužleidžia

Galvoju, kad vis dėlto nuo pačio žmogaus ta vairavimo kultūra priklauso ir jokio skirtumo ar Žemaitija, ar Aukštatija.

QUOTE(comep @ 2009 02 01, 20:35)

QUOTE(wikne @ 2009 02 02, 11:33)
visko gali buti
siaip as kiek zinau tai akumas issikrauna kai buna paliktos sviesos ijungtos arba kai ilgai muzika groja neuzvestoje masinoje....
ar gali jis issikrauti ir siaip stovint? pas mus pries uzvedant masina visuomet dega akumo lempute,todel pagal tai nieko negaliu spresti....
ai lauksiu kol mb grys pietu,jei ir jis neuzves,tai visi dienos planai nuplauks....
Papildyta:
pirmus du kartus kabino, o trecia vos vos garseli isleido....tai greiciausiai kad pati akuma iskroviau
ot vista....nieks nepamokina tai ir pridirbu.... 

ai lauksiu kol mb grys pietu,jei ir jis neuzves,tai visi dienos planai nuplauks....

Papildyta:
pirmus du kartus kabino, o trecia vos vos garseli isleido....tai greiciausiai kad pati akuma iskroviau

pasikrauti tiesiog reikia, jei geras akumas. manąjį jau reikia keisti, bet dar paskutinį kartą pakroviau ir važinėju, tik va vakar atsinešiau namo, nes žinojau, kad vėl nusės silpnutis

QUOTE(pikkolo @ 2009 02 02, 14:14)

na jau kitą žiemą apsipirksiu visko nuo iki, nuo tų prišalimų ir užšalimų