Taip tikrai yra tokia kategorija žmonių, kurie yra šūstri tik už tam tikros mašinos vairo ir tai dažniausiai būna: visureigiai, BMW, Subaru Impreza, Mitsubishi Evo ar koks kitas galingas automobilis. Vat pažįstama niekada nepamiršta pabrėžti, kad jos vyras kelyje vienaip ar kitaip elgiasi tik dėl to, kad sėdi už Navaros vairo. Ir kaip visada yra pastebimi tik blogi poelgiai kelyje, juk niekas nesigiria, kad juos praleido BMW ar visureigis.
Nepyk vovere, bet taip jau yra gyvenime. Ir labai puiku ir sveikintina, kad tu vairuodama visureigį elgiesi visiškai kitaip. Aš irgi stengiuosi kelyje gerinti BMW vardą. Bet deja pastebiu, kad tikrai didžioji dalis BMW ar visureigių vairuotojų elgiasi tikrai nei mandagiai, nei gražiai.
lygiai taip pat su trečiais golfais.. juk jei jau III golfas, tai gi visų manymu, kad už vairo jaunas pacanas, o bagažinėj byta
aš pati dar jauna, mano golfas atrodo jaunatviškai, galiniai langai tamsinti.. nu ir kas, kad kiti galvoja kažką kitą
man svarbiausia tai, jog aš pati žinau, jog visada vairuoju prisisegus saugos diržus; jei kas man priešaky tarmozina- ok, aš kantriai palauksiu, nes būna atvejų, kai ir pačiai nepavyksta greitai atlikti kokį nors manevrą; mano maškė eina galingai, bet to nedemonstruoju (o kokiam niolikiniam padavus mano golfą, iškart pamatytume tokių vaizdų, nes maniškis ojėėė kaip lupa iš vietos, nes galva sužeminta)

aš pati dar jauna, mano golfas atrodo jaunatviškai, galiniai langai tamsinti.. nu ir kas, kad kiti galvoja kažką kitą

vovere, ir as pritariu kitoms,kad nereikia visko taip asmeniskai priimti....tiesiog tikrai yra tokiu zmoniu,bet tai nereiskia kad visi tokie....ir mane daznai taranuoja visureigiai....dazniausiai vaziuoja man i sona be jokiu posukiu(suprask: ei gi tu merga ir dar su klewo lapais,tai gal praleisi a? )
....bet uztat kaip buna smagu kai koks BMW ar dzipas praleidzia/uzleidzia ir etc.
miargos, ka daryt kad uzsivestu masina?
uzsalo ten pas ja viskas ir nesikuria
as tai ziopla nepagalvojau ,kad akuma nakciai namo parsinesti reiktu....

QUOTE(wikne @ 2009 02 02, 11:15)

o tai gal akumą visai nusodinai?

QUOTE(wikne @ 2009 02 02, 11:15)

Priklausomai nuo to ar bent kiek kabina. Jei kabina, tai reikia truputį gazą paspaust vedant. Tada būna kad užsikuria. Bet ne per daug, nes užsiurbs ir tada jau tikrai neužvesi niekaip. Pati nesu bandžiusi, bet taip vyras užvedinėja, kai nenoriai vedasi. Bet jei nekabina visai arba bandei kelis sykius, tai jau akumas bus per daug išsikrovęs. Tada arba nuo kitos kurti arba krauti akumą.
QUOTE(Nestta @ 2009 02 02, 13:19)
o tai gal akumą visai nusodinai?
kai būna šalta, tai mb mane mokino, kad prieš užkuriant mašiną, reikia sužadinti akumą: įjungt ir išjungt šviesas. tada lengviau kuriasi. aišku, jei akumas nenusodintas visiškai.

visko gali buti

ai lauksiu kol mb grys pietu,jei ir jis neuzves,tai visi dienos planai nuplauks....

Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 02, 13:25)
Priklausomai nuo to ar bent kiek kabina. Jei kabina, tai reikia truputį gazą paspaust vedant. Tada būna kad užsikuria. Bet ne per daug, nes užsiurbs ir tada jau tikrai neužvesi niekaip. Pati nesu bandžiusi, bet taip vyras užvedinėja, kai nenoriai vedasi. Bet jei nekabina visai arba bandei kelis sykius, tai jau akumas bus per daug išsikrovęs. Tada arba nuo kitos kurti arba krauti akumą.
pirmus du kartus kabino, o trecia vos vos garseli isleido....tai greiciausiai kad pati akuma iskroviau

QUOTE(wikne @ 2009 02 02, 11:33)
visko gali buti
siaip as kiek zinau tai akumas issikrauna kai buna paliktos sviesos ijungtos arba kai ilgai muzika groja neuzvestoje masinoje....
ar gali jis issikrauti ir siaip stovint? pas mus pries uzvedant masina visuomet dega akumo lempute,todel pagal tai nieko negaliu spresti....
ai lauksiu kol mb grys pietu,jei ir jis neuzves,tai visi dienos planai nuplauks....
Papildyta:
pirmus du kartus kabino, o trecia vos vos garseli isleido....tai greiciausiai kad pati akuma iskroviau
ot vista....nieks nepamokina tai ir pridirbu.... 

Papildyta:

Akumas gali išsikrauti ir ilgai pastovėjęs, ypač kai šalta lauke. O jei jau nebekabina, tai užvesti galėsit tik nuo kitos mašinos. Bet kažin ar verta, jei toli nevažiuosi? Nespės jis pasikrauti normaliai ir užgesinusi greičiausiai vėl neužvesi.
QUOTE(wikne @ 2009 02 02, 11:33)
visko gali buti
siaip as kiek zinau tai akumas issikrauna kai buna paliktos sviesos ijungtos arba kai ilgai muzika groja neuzvestoje masinoje....
ar gali jis issikrauti ir siaip stovint?
ot vista....nieks nepamokina tai ir pridirbu.... 

buna gi jeigu signalizacija pvz suveikineja, kai masina pravaziuoja ir tt....
mums kazkas ten darosi, kai labai salta buna, gal uzsala ar kas..... nelabai as gilinuosi kai vyras yra

Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2009 02 02, 11:38)
Akumas gali išsikrauti ir ilgai pastovėjęs, ypač kai šalta lauke. O jei jau nebekabina, tai užvesti galėsit tik nuo kitos mašinos. Bet kažin ar verta, jei toli nevažiuosi? Nespės jis pasikrauti normaliai ir užgesinusi greičiausiai vėl neužvesi.

QUOTE(pikkolo @ 2009 02 02, 13:38)
siaip zadu palekti i kita miesto gala....tai pagal mane tai toloka

Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2009 02 02, 13:41)
buna gi jeigu signalizacija pvz suveikineja, kai masina pravaziuoja ir tt....
oi ne netokia ji jautri.....
tai jau supratau kad pati akuma ir iskroviau

dekui merginos,kad paprotinot

QUOTE(wikne @ 2009 02 02, 11:49)
oi ne netokia ji jautri.....
nieks nepamokino kaip reikia vesti masina tokiu metu....tai ir pridirbau...

musu kazko triznavoti pradejo, seip musu vidine..... bet kai akumas mirdineja, pradeda pypalioti kazkokio velnio

jo jo, jei mašina pastovėjusi kuri laiką, o lauke šalta, tai reikia atsargiai su akumais. reikia po truputį užvedinėti, ta prasme, negalima ilgai laikyti pasukus raktą, jei akumas silpnai ima tuo metu. geriau tada biški palaukti, tada vėl bandyti.
aš ir buvau numarinus akumą. anksti ryte apie pusę 6 ruošiaus į darbą. kaip tik buvo tos dienos po to didžiojo prisnigimo, šalta. ir ką? iš pirmo karto auto neužsivedė. tada bandžiau antrą kartą. jaučiu biški užsisiurbė, užgeso. trečią kartą užvedinėjant jau signalizacija kiauksėjo ir nuduso akumas
tai tik nuo mb maškės užsikūriau
aš ir buvau numarinus akumą. anksti ryte apie pusę 6 ruošiaus į darbą. kaip tik buvo tos dienos po to didžiojo prisnigimo, šalta. ir ką? iš pirmo karto auto neužsivedė. tada bandžiau antrą kartą. jaučiu biški užsisiurbė, užgeso. trečią kartą užvedinėjant jau signalizacija kiauksėjo ir nuduso akumas