Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(pikkolo @ 2009 01 07, 09:15)
Jei gatvėje tikrai košė ir sninga, tai tikrai geriau nevažiuok. Bet jei keliai valomi, tuomet gali bandyti, ypač kai apmažės mašinų srautas. .......................................

na vat ir vyras taip sako, kad reiktu nuvaziuoti su manim cia prie juros i aikstele tokia, ten didele ji...... bet manau, kad ten bmw labai daug bus, nes jie ten renkasi paciuozineti toekiu oru biggrin.gif
seip tikrai reiketu pameginti, bet vaikucio neturim kur palikti o su vaikuciu nenoriu rizikuoti, ai kam jam tas stresas biggrin.gif super kad esi drasi tokia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 07, 08:51)
Nuo mašinos sudaužymo saugo kasko, t.y. jei ir sudaužysi, tai bent pinigų gausit. Na čia blogiausias variantas. Pirmus metus mašiniuką draudėm, o šiais metais jau ne. Iki šiol turėjau tik vieną labai kvailą įvyki aikštelėje ir viskas.
Neseniai klausiau savo vyro, kodėl jis man taip drąsiai iškart davė mašina, ypač kai jis taip nepasitiki žmonėmis (o aš tai visai žalia buvau). Tai sakė: matyt ne viso proto buvau, ir juokiasi, taigi kasko buvo. Žinoma ir tai, kad mašina dar viena buvo.

O pas jus Kasko nera tam tikru salygu nustates sutarty? Ta prasme, kad kai kuriais atvejais neismoketu draudimo (kazin ar labai suprantamai paklausiau g.gif ).
Pvz., pas mus pagal amziu tai as su MB masina jau galiu vazinet, bet pagal vairuotojo staza tai nelabai doh.gif Uztat irgi visad stengiuos vazinet su MB
irnesakyk.gif kartais pabamba, bet nekreipiu demesio. Pati, kai jis vairuoja, dar labiau ant jo pabambu ir taisykles pradedu aiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2009 01 06, 20:47)
Sveikos
Atėjau pasiguost angel_sadangel.gif Koks čia skandalas kilo, kad viena išvažiavus buvau doh.gif

puikiai jus suprantu,nes ir pati ta pati isgyvenau doh.gif bet su laiku praejo....gal jum reiketu su vyru susitarti,na pvz: iki parduotuves vairuosite jus o jis savo nuomone gales isreiksti jau pasiekus tiksla....gal pamatys zmogus kad jus puikiai vairuojat ir be jo komentaru ir viena diena baigsis tie bumbejimai...na bent jau man tai padejo blush2.gif dabar nebebijo duoti masinos...

QUOTE(l'eau @ 2009 01 06, 22:17)
su kuo nors važinėjant išmokt neįmanoma.

kodel? uz tai kad savo nuomone pasako? as tai manau kad jie taip daro ne is blogos valios,o noredami mum padeti,juk jei gavome teises tai nereiskia kad jau viska mokame..... 4u.gif
Atsakyti
greičiau tie šalčiai praeitų doh.gif
pasiilgau vasaros, kai atsisėdi, užvedi masiniuką, atsidarai langą ir važiuoji thumbup.gif
nei kažką gramdyt, nei mašiną šildyt, nei nervuotis dėl užšąlusių durelių ar spynelių, nei dar kažkas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdinga @ 2009 01 07, 12:03)
O pas jus Kasko nera tam tikru salygu nustates sutarty? Ta prasme, kad kai kuriais atvejais neismoketu draudimo (kazin ar labai suprantamai paklausiau  g.gif ).
Pvz., pas mus pagal amziu tai as su MB masina jau galiu vazinet, bet pagal vairuotojo staza tai nelabai doh.gif  Uztat irgi visad stengiuos vazinet su MB
irnesakyk.gif kartais pabamba, bet nekreipiu demesio. Pati, kai jis vairuoja, dar labiau ant jo pabambu ir taisykles pradedu aiskint  blush2.gif

Buvo standartinis kasko. Man stažo irgi trūko, tad buvo kiek brangesnis, civilinis taip pat. Mašina ne mano vardu, bet draudžiant buvo nurodyta, kad auto vairuosiu ir aš. Šįmet nedraudėm kasko, nes labai daug užsimanė. Na tikėkimės, kad ir neprireiks.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2009 01 07, 12:46)
Buvo standartinis kasko. Man stažo irgi trūko, tad buvo kiek brangesnis, civilinis taip pat. Mašina ne mano vardu, bet draudžiant buvo nurodyta, kad auto vairuosiu ir aš. Šįmet nedraudėm kasko, nes labai daug užsimanė. Na tikėkimės, kad ir neprireiks.

Va, mes pavasari imsim ta brangesni, kur ir as galeciau vazinet arba man atskira masina pirksim ax.gif O dabar tenk taikytis su tuo, kad MB salia turiu veziotis, nes kai masina draudem, tai as dar nesiruosiau vairuotojo pazymejimo turet.
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2009 01 07, 09:03)
oi nzn net ka pasakyti, as irgi bijau vaziuoti tokiom salygom  doh.gif  o sendien tai isviso kosmaras kazkoks  blink.gif  sitaip pusto, kieme kose o virsuje sniegas..... keliai vienos koses ir dar sninga ant virsaus  blink.gif
nu cia tai virsune zinok, kaip man su stabdziais buvo  biggrin.gif
bet as kai tik teises isilaikiau vis sakydavo vaziuok vaziuok.... tik sako jei kas bus tai man neskambink  lotuliukas.gif  bet liepdavo vaziuoti. Dabar nedraudzia nevercia, bet sako gal geriau nevaziuok  unsure.gif  vis del to bmw galas varomas ....
nu jau as tai nelaikyciau tikrai tokiom salygom  doh.gif  kosmaras kazkoks....

Na zinok is tikro nera taip baisiai kaip atrodo, pas mane irgi galas varomas, aisku buvo pora kartu per sias dienas Jurininku pr. gerai sumete, bet svarbiausia neskubet ir nepasimest. 4u.gif
Atsakyti
anūka davaika visos, kurios norėjom sniego, tai dabar labai jau nebenorėkim, tai gal ištirps greičiau biggrin.gif nes prieš šventes mes čia užsiprašėm per stipriai jo doh.gif biggrin.gif

savo keliukais nuo namo iki pagrindinio kelio važiuoju visa skersa belekaip.. nes neįmanoma pravažiuoti, sniego iki maškės langų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 07 sausio 2009 - 15:13
jau dabar ir man baisoka unsure.gif sedziu ir galvoju kaip man reiks namo gryzti vienai su masina....tokiom oro salygom dar neesu vairavusi tai siek tiek neramu....tikiuosi viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
o man vistiek lafa bigsmile.gif bigsmile.gif
isprotejus as del sniego ir viskas blush2.gif lotuliukas.gif

ir siaip net susinervinau kai isgirdau jog zada +3 ir slapdriba, turesim didele 'jura' doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 01 07, 15:40)
o man vistiek lafa  bigsmile.gif  bigsmile.gif
isprotejus as del sniego ir viskas  blush2.gif  lotuliukas.gif

ir siaip net susinervinau kai isgirdau jog zada +3 ir slapdriba, turesim didele 'jura'  doh.gif  blush2.gif

man irgi patinka, jeigu vairuoti nereikia biggrin.gif
o kad katik girdejau, kad puga zada biggrin.gif pas mus beje dabar lauke kaip smagu, nesalta ir nesninga 4u.gif eisiu vaikui "pasiknio" pirkti tai pareidamas is darzo gales ant subines nuo kalniuko varyti biggrin.gif
Atsakyti
jauciu mane reikia nuoga rura i kokia didesne pusni pasodinti-gal praeis tie dziaugsmai hihihi.gif
Atsakyti