Nes pas mane tai toliau karpio, silkės, lašišos ir heko "rankos nenuėjo" taip sakant


Ir dar vis šnekama apie gėlavandenės, negėlavandenės, jūrinės ir t.t. O kaip atskirti? Ta prasme vienose iš jų pvz. labai daug omega 3, tačiau kuriose?
Nu dar rūkytus skumbrę ir ešerį valgau

O čia receptas (tokio nebuvo lygtais) - paprastas ir labai skanus:
Heką supjaustom gabaliukais, paprieskoninam, apvoliojam miltuose ir kepam keptuvėje. Tada (kai jau atvės) išimam kaulus (stuburą ir pelekus) ir sudedam į didelę lėkštę. O ant viršaus "pagardas" - pakepinam svogūnus (daug svogūnų) ir užpilama pomidorų padažu, toks kaip nuo majonezo sovietiniais laikais indelyje, vadinasi Lietuviškas pomidorų-obuolių padažas. Dar šiektiek pakaitiname, kai atauš dedame ant žuvytės ir niam niam. Čia aišku šaltas patiekalas nu bet prie žuvų. pomidorų padažą galima ir kitokį rinktis - skonio reikalas - man dar labai patiko pomidorų padažas su ananasų gabaliukais kažkoks buvo.