Šiandien vakarienei gaminau žuvį

Buvo labai skanu
ŽUVIES FRIKASĖ
600 g žuvies filė
2 v. š. miltų
3 v. š. sviesto
1 vidutinio dydžio svogūno galvutė
1/2 citrinos sulčių
1 kiaušinio trynys
100 ml balto vyno
100 ml žuvies sultinio
druskos, pipirų, petražolių, krapų
Supjaustyti žuvį gabaliukais, pabarstyti druska, pipirais, apvolioti miltuose ir apkepinti svieste. Išimti žuvį į lėkštę.
Susmulkinti svogūną ir apkepinti svieste, kol pagels ir suminkštės. Supilti vyną, sultinį, citrinos sultis. Nuolat maišant plona srovele supilti kiaušinio trynį, lengvai išplaktą su 2 v. š. vandens.
Sudėti atgal žuvį ir patroškinti 10 min.
Patiekiant pabarstyti žalumynais.
P. S. vyno ir žuvies sultinio neturėjau, tai vietoj jų įpyliau 200 ml vištienos sultinio iš kubelio.