Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

.............dalinamės grožiais toliau........

Papildyta:
Apie amarilius kalbančios
Sakalauskiene 89
rena 79
Ice tea 56
rugegele23 36
Livai 28
skarpionuke 28
Aukso_dulkele 28
Dvi 28
@asta 27
dabej 17
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aduka: 05 sausio 2009 - 17:35
dėkui už naują temukę. Mano amariliai dar nežydi, tad ir pasidziaugti neturiu kolkas kuom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 01 05, 18:59)
dėkui už naują temukę. Mano amariliai dar nežydi, tad ir pasidziaugti neturiu kolkas kuom  verysad.gif

Važiuoju pirkt svogūno clap.gif prisiskaičiau, prisižiūrėjau, seiles nusišliuosčiau ir sakau :MAN IRGI REIKIA rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 05, 17:39)
As tai ta kur pagydziau (tikiuosi  unsure.gif ) pabarsciau cinamonu, o ta kur ruosiuosi ismesti, tai ri cinamonu barsciau, ir angliuku barsciau. O apie smeli irgi tik siandien paskaiciau bigsmile.gif Bet siaip jauciu, kad geriausiai laistyti i lekstute, kad nepiltum ant svoguno ir daugiau nepudytum.
Beje, mano nuskintas kotas irgi paraudonavo, bet maniskis tai ir svogunas sirgo blink.gif

O tą išpuvusią vietą pjaut peiliu? unsure.gif
Taip, kol nežydi savi ant palangių akį džiugina ir svetimi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 01 05, 19:35)
Važiuoju pirkt svogūno  clap.gif prisiskaičiau, prisižiūrėjau, seiles nusišliuosčiau ir sakau :MAN IRGI REIKIA  rolleyes.gif

rolleyes.gif man irgi reikejo, ale kai prisiauginau, tai dabar nors vežimu vežk hihihi.gif

QUOTE(kambliukas @ 2009 01 05, 21:27)
O tą išpuvusią vietą pjaut peiliu? unsure.gif
Taip, kol nežydi savi ant palangių akį džiugina ir svetimi hihihi.gif

pamatai įdomesnį ir noras užeina tokį turėt. biggrin.gif
Atsakyti
Aduka aciu uz naujus namucius 4u.gif
Mano amariliai perzydejo, bet lapu net negalvoja leisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2009 01 05, 22:02)
rolleyes.gif man irgi reikejo, ale kai prisiauginau, tai dabar nors vežimu vežk hihihi.gif
pamatai įdomesnį ir noras užeina tokį turėt.  biggrin.gif

Tai jau planuoju važiuot ieškot ko nors įdomesnio, tik tie šalčiai biški tegu aprimsta.. cool.gif
Atsakyti
oo,user posted image kaip gerai..... thumbup.gif vel turesim kur paplepet, ir geru patarimu gaut

dekui ,Aduka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 05, 17:39)
As tai ta kur pagydziau (tikiuosi  unsure.gif ) pabarsciau cinamonu, o ta kur ruosiuosi ismesti, tai ri cinamonu barsciau, ir angliuku barsciau. O apie smeli irgi tik siandien paskaiciau bigsmile.gif Bet siaip jauciu, kad geriausiai laistyti i lekstute, kad nepiltum ant svoguno ir daugiau nepudytum.
Beje, mano nuskintas kotas irgi paraudonavo, bet maniskis tai ir svogunas sirgo blink.gif

cia minejo, kad galima i pelenus uzkast serganti g.gif
o siaip ar matosi plika akim, kad svogunas serga? nes atrodo dar visai nieko.....ar tik iskasus, ir gerai apziurejus, galima suprast, kad serga?? g.gif

QUOTE(laureta @ 2009 01 05, 22:02)
pamatai įdomesnį ir noras užeina tokį turėt.  biggrin.gif

bigsmile.gif kaip butu idomu pamatyt visus zydincius, ypac kai daug turi.. ir visi prazysta wub.gif
Atsakyti
Del pjaustymo peiliu tai ir man butu idomu suzinoti, nes kiek as pjausciau, tai raudonavo o raudonavo doh.gif Bet tada kaip ta raudonuma isnaikinti g.gif
Del sergancio svoguno matomumo, tai galiu tiek pasakyti- jei serga virsuj- matosi, jei serga viduj (koks nors KIRMINAS zaraza mad.gif ) ar prie saknu, tai tikrai nesimato tongue.gif Bet ta parodys leipstantys lapai, minkstejantis svogunas.

Tai kaip ten del "apipjaustymo" g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Mano darželis dabar toks user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 01 06, 10:54)
Mano darželis dabar toks  user posted image

Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
o as tik neseniai savo grazuoles is saltos vietos istraukiau doh.gif: tkes ilgai daba ziedu laukt sad.gif
Atsakyti