Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(*elfė* @ 2009 02 12, 15:54)
o tuos lapus reikia nupjauti? ar su visa žaluma padėt į sandėliuką? blush2.gif

As darau taip- nuzydi amarilis, nukerpu ziedkoti, paskui auginam salotas tol, kol lapai pradeda gelsti. taip po viena pradedu nuskabyti, jei lieka keli issigande vis dar zali lapai, tai tada ir juos nupjaunu, issimu svoguna is zemiu (del vietos namuose stokos), nuskabau saknis, idedu i dezute svoguna ir i tamsa. Po geru triju menesiu, jei pamatau, kad svogunas pradeda kazka leisti, vel sodinu i zeme ir auginu naujai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kambliukas @ 2009 02 12, 17:13)
Taip, jie ir didmena, man rodos, užsiima.. g.gif Ten prie veterinarijos akademjos..

Cia tam buvusiam kino teatre, ar kas ten buvo tongue.gif Toks blankiai rozinis pastatas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 13 vasario 2009 - 08:48
QUOTE(kambliukas @ 2009 02 12, 17:13)
Taip, jie ir didmena, man rodos, užsiima.. g.gif Ten prie veterinarijos akademjos..

ačiū, reiks užsukt 4u.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 02 13, 08:47)
As darau taip- nuzydi amarilis, nukerpu ziedkoti, paskui auginam salotas tol, kol lapai pradeda gelsti. taip po viena pradedu nuskabyti, jei lieka keli issigande vis dar zali lapai, tai tada ir juos nupjaunu, issimu svoguna is zemiu (del vietos namuose stokos), nuskabau saknis, idedu i dezute svoguna ir i tamsa. Po geru triju menesiu, jei pamatau, kad svogunas pradeda kazka leisti, vel sodinu i zeme ir auginu naujai mirksiukas.gif
Papildyta:

Cia tam buvusiam kino teatre, ar kas ten buvo tongue.gif Toks blankiai rozinis pastatas biggrin.gif

labai ačiū, irgi išsiseivinau atsakymą. Nu bandysiu augint. Gal pavyks blush2.gif
Atsakyti
labas visoms,
Buvo mano gimtadienis tai uzsiprasiau mamos kad jokiu roziu nepirktu o padovanotu man amarili, dabar ir as turiu ta grazuoli apie kuri jau senokai svajojau wub.gif
tai noriu ir as i jusu buri isijunkti ir kartu dziaugtis musu ziedais ax.gif
Papildyta:
ir kaip labai "gerai" gelininkei iskilo gal ir kvailokas klausimas: kazkuri rase kad geriau laistyti i lekstute o ne pati svoguna, o tai toj lekstutej pastoviai turi buti vandens??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2009 02 13, 15:26)
ir kaip labai "gerai" gelininkei iskilo gal ir kvailokas klausimas: kazkuri rase kad geriau laistyti i lekstute o ne pati svoguna, o tai toj lekstutej pastoviai turi buti vandens??? g.gif

Nea, nepastoviai- laistyk koki karta per savaite. Gali stebeti kaip lapai, jei leipsta, tai truksta arba vandens, arba sviesos. Nu amarilis labai protinga gele- viska parodo, jei kas negerai mirksiukas.gif
Sveika, istojus i amarilininkiu gretas 4u.gif
Atsakyti
Nepamirškime palepinti amarilių pomidorų trąšomis, kad svogūnai geriau augtų
Atsakyti
Noriu ir aš parodyti savo išstypėlį:
user posted image
ir trys broliai šaunuoliai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 13, 17:32)
Nea, nepastoviai- laistyk koki karta per savaite. Gali stebeti kaip lapai, jei leipsta, tai truksta arba vandens, arba sviesos. Nu amarilis labai protinga gele- viska parodo, jei kas negerai mirksiukas.gif
Sveika, istojus i amarilininkiu gretas 4u.gif

bis.gif

group.gif
Papildyta:
Ai va, dar klausimelis, jei as gavau savo dovanele tame plasmasiniame parduotuviniame vazone, man ji persodinti ar jau geriau nerusinti, nes jau tuoj tuoj skleisis ziedeliai blush2.gif
Nes pamaciau va cia gozybe ir tik dabar susimasciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofi 05: 13 vasario 2009 - 16:24
O pas mane šiandien gedulas cray.gif
Puikus storas didelis svogūnas, jau leido kokių 3 cm žiedkotį ir dar lapeliuką šalia. Ir Sugebėjo mano du razbaininkai bedūkdami tą vazoną numestį, visas turinys ant grindų išsibarstė... O bekraudama viską atgal pamačiau, kad cray.gif cray.gif cray.gif nulaužė mano būsimą žiedą cray.gif cray.gif Dabar net nežinau, ką daryt - aplamdytas jis labai, vietom įlūžęs, vietom dar laikosi. Užkasiau vėl viską kaip buvo ir žiūrėsiu, kas iš to varguolio man besigaus...
O ant tų pajuodžargų tai esu labai labai labai aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)Vitalija:): 13 vasario 2009 - 16:33
QUOTE(sofi 05 @ 2009 02 13, 16:23)
Ai va, dar klausimelis, jei as gavau savo dovanele tame plasmasiniame parduotuviniame vazone, man ji persodinti ar jau geriau nerusinti, nes jau tuoj tuoj skleisis ziedeliai blush2.gif
Nes pamaciau va cia gozybe ir tik dabar susimasciau

Nerusyk tongue.gif O ir siaip, lai auga ir tam plastmasiniame, jei tau negrazu, gali siaip i molinuka su visu vazonu ikisti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 13, 16:32)
O ant tų pajuodžargų tai esu labai labai labai  aggressive.gif

Ech tie vaikiuksciai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jei ziedkociui jau aleliuja, tai bandyk kisti i vaza su vandeniu, GAL dar zydes unsure.gif As saviski viena taip praskleidziau, nors tiesa, jis buvo jau isstypes, tik buvo belike iskleisti ziedukus. Nu bet pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 13, 17:40)
Jei ziedkociui jau aleliuja, tai bandyk kisti i vaza su vandeniu, GAL dar zydes

Tai kad ten dar nieko nėra. Iš svogūno kyšojo kokie 2-3 cm pačios viršūnėlės. Pats kotas dar giliai embriono stadijoj, kažkur svogūno viduryje. Tik dabar galvoju, ką su ta viršūne sutrinta dar galiu nuveikt g.gif Ar nepradės jinai man pūti ar kaip kitaip svogūno gadinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 02 13, 15:45)
Nepamirškime palepinti amarilių pomidorų trąšomis, kad svogūnai geriau augtų

blink.gif blink.gif cia rimtai??

QUOTE(grite @ 2009 02 13, 16:04)
ir trys broliai šaunuoliai:
user posted image

grazus tavo isstypelis thumbup.gif , o tie trys visi vienodos spalvos?? g.gif
Atsakyti
Nea vienas baltas,raudonas ir va žydintis bigsmile.gif
Atsakyti