Sveikutės, o kai aparilis nužidi laistot, ar nebelaistot migdot?

Kaip keista, mano amarilis vienas, su mazu svogunu, man atrodo jau antra zieda leidzia, nors pirmasis dar irgi tik pradejes lyst (pumpuras jau islindes visas). Koks keistas, juk jis dar mazas visai
Ir matosi, kad ziedas toks kudas
kazi ar jis is vis prazys

QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 13, 17:22)
Tai kad ten dar nieko nėra. Iš svogūno kyšojo kokie 2-3 cm pačios viršūnėlės. Pats kotas dar giliai embriono stadijoj, kažkur svogūno viduryje. Tik dabar galvoju, ką su ta viršūne sutrinta dar galiu nuveikt
Ar nepradės jinai man pūti ar kaip kitaip svogūno gadinti 

nieko jai nedaryk.. Blogiausiu atveju apdzius, ar ziedas bus deformuotas. Puti neprades, jei laikai normaliose kambario salygose..
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 14, 13:05)
Kaip keista, mano amarilis vienas, su mazu svogunu, man atrodo jau antra zieda leidzia, nors pirmasis dar irgi tik pradejes lyst (pumpuras jau islindes visas). Koks keistas, juk jis dar mazas visai
Ir matosi, kad ziedas toks kudas
kazi ar jis is vis prazys 

o tavo "kaimiskas" amarilis??

jei yra susiformaves ziedelis, tai turetu prazys

o jau yra zydejes, ar tik pirmu ziedu lauki?

QUOTE(Livai @ 2009 02 14, 14:37)
o tavo "kaimiskas" amarilis??
jie tai buna su mazais svogunais ir gausiai zydi

As neisivaizduoju net kas ten per spalva... ir net nezinau ar zydejes... ju pas mane pilna, tai reiks dabar susizymet, kai perzydes spalvas. Bet greiciausiai bus kaimiskas

QUOTE(grite @ 2009 02 13, 16:04)
Gražuolis

Pas mane dar vienas amarilis nori lukštentis, tik tik dar matosi

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 14, 14:47)
As neisivaizduoju net kas ten per spalva... ir net nezinau ar zydejes... ju pas mane pilna , tai reiks dabar susizymet, kai perzydes spalvas. Bet greiciausiai bus kaimiskas 

kaip jums gerai....

o as kai turiu vieninteli ir nepakartojama, tai net zinau, koks lapelis per diena kokiu kampu pasvyra

QUOTE(Livai @ 2009 02 15, 13:27)
kaip jums gerai....
kai daug turit, tai net nezinot kaip zydi
o as kai turiu vieninteli ir nepakartojama, tai net zinau, koks lapelis per diena kokiu kampu pasvyra

Nors as turiu is viso 7amarilius bet ir zinau

Panos,ne viena nebandet sodinti skirtingu rusiu amarilius i viena pailga vazonika

QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 15, 12:23)
,kasdien rabata begerdama apeinu vadinamaji garbes rata
aplink visas palanges ir "pasisveikinu "su kiekviena gelyte..Tuoj rodysiu savo raudonaji amarili,jau jau tuoj prasiskleis,, 
Panos,ne viena nebandet sodinti skirtingu rusiu amarilius i viena pailga vazonika
,jauciu gerai atrodytu ir vietos maziau uzimtu 

cia viena rode fotke, susodinus daug amariliu i viena, bet nezydintys dar buvo, ir nezinau ar skirtingu spalvu

Na jei visus kartu keli is miego tai gali buti kad visi kartu zydes,tik idomu ar skirtingu spalvu galima,nes pvz kalijas skirtinga snegalima sodinti i viena.
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 15, 12:23)
,kasdien rabata begerdama apeinu vadinamaji garbes rata
aplink visas palanges ir "pasisveikinu "su kiekviena gelyte..Tuoj rodysiu savo raudonaji amarili,jau jau tuoj prasiskleis,, 
,jauciu gerai atrodytu ir vietos maziau uzimtu 

Pas mane yra toks vienas lovys... bet nezinau net irgi kokios spalvos. Viena karta maciau zydejo vienas toks margas buvo, buvau idejus foto. O pas anyta dar gal 3 loviai yra

Nezinau ka daryt su savo amariliu
Isleido tris ziedynus ir ne vienas nezydi ir stovi toks kaip kad butu uzsaldytas

Isleido tris ziedynus ir ne vienas nezydi ir stovi toks kaip kad butu uzsaldytas