Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Sveikutės, o kai aparilis nužidi laistot, ar nebelaistot migdot? ax.gif
Atsakyti
Kaip keista, mano amarilis vienas, su mazu svogunu, man atrodo jau antra zieda leidzia, nors pirmasis dar irgi tik pradejes lyst (pumpuras jau islindes visas). Koks keistas, juk jis dar mazas visai blink.gif Ir matosi, kad ziedas toks kudas blink.gif kazi ar jis is vis prazys blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 14 vasario 2009 - 13:05
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 13, 17:22)
Tai kad ten dar nieko nėra. Iš svogūno kyšojo kokie 2-3 cm pačios viršūnėlės. Pats kotas dar giliai embriono stadijoj, kažkur svogūno viduryje. Tik dabar galvoju, ką su ta viršūne sutrinta dar galiu nuveikt  g.gif  Ar nepradės jinai man pūti ar kaip kitaip svogūno gadinti  g.gif

nieko jai nedaryk.. Blogiausiu atveju apdzius, ar ziedas bus deformuotas. Puti neprades, jei laikai normaliose kambario salygose..
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 14, 13:05)
Kaip keista, mano amarilis vienas, su mazu svogunu, man atrodo jau antra zieda leidzia, nors pirmasis dar irgi tik pradejes lyst (pumpuras jau islindes visas). Koks keistas, juk jis dar mazas visai  blink.gif Ir matosi, kad ziedas toks kudas  blink.gif kazi ar jis is vis prazys  blink.gif

o tavo "kaimiskas" amarilis?? g.gif jie tai buna su mazais svogunais ir gausiai zydi
jei yra susiformaves ziedelis, tai turetu prazys mirksiukas.gif
o jau yra zydejes, ar tik pirmu ziedu lauki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 02 14, 14:37)
o tavo "kaimiskas" amarilis?? g.gif jie tai buna su mazais svogunais ir gausiai zydi
jei yra susiformaves ziedelis, tai turetu prazys mirksiukas.gif
o jau yra zydejes, ar tik pirmu ziedu lauki? g.gif

As neisivaizduoju net kas ten per spalva... ir net nezinau ar zydejes... ju pas mane pilna, tai reiks dabar susizymet, kai perzydes spalvas. Bet greiciausiai bus kaimiskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 02 13, 16:04)
Noriu ir aš parodyti savo išstypėlį:
user posted image

Gražuolis wub.gif thumbup.gif

Pas mane dar vienas amarilis nori lukštentis, tik tik dar matosi bigsmile.gif O pas mus maksimoj tik žydinčių klivijų buvo, o gal neužmačiau, nes nelabai ir ieškojau. Ir sėklų parduotuvėj amarilių nebuvo schmoll.gif Žiūriu pas mane dar vienas amarilis be lapų ant palangės stovi, reik nukišt į tamsiąją, žiūrėsiu ar bus kas iš jo.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 14, 14:47)
As neisivaizduoju net kas ten per spalva... ir net nezinau ar zydejes... ju pas mane pilna , tai reiks dabar susizymet, kai perzydes spalvas. Bet greiciausiai bus kaimiskas  g.gif

kaip jums gerai.... 4u.gif thumbup.gif kai daug turit, tai net nezinot kaip zydi doh.gif
o as kai turiu vieninteli ir nepakartojama, tai net zinau, koks lapelis per diena kokiu kampu pasvyra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 02 15, 13:27)
kaip jums gerai.... 4u.gif thumbup.gif  kai daug turit, tai net nezinot kaip zydi doh.gif
o as kai turiu vieninteli ir nepakartojama, tai net zinau,  koks lapelis per diena kokiu kampu pasvyra lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nors as turiu is viso 7amarilius bet ir zinau mirksiukas.gif ,kasdien rabata begerdama apeinu vadinamaji garbes rata lotuliukas.gif aplink visas palanges ir "pasisveikinu "su kiekviena gelyte..Tuoj rodysiu savo raudonaji amarili,jau jau tuoj prasiskleis,, bigsmile.gif

Panos,ne viena nebandet sodinti skirtingu rusiu amarilius i viena pailga vazonika g.gif ,jauciu gerai atrodytu ir vietos maziau uzimtu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sakalauskiene: 15 vasario 2009 - 12:25
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 15, 12:23)
Nors as turiu is viso 7amarilius bet ir zinau  mirksiukas.gif ,kasdien rabata begerdama apeinu vadinamaji garbes rata lotuliukas.gif aplink visas palanges ir "pasisveikinu "su kiekviena gelyte..Tuoj rodysiu savo raudonaji amarili,jau jau tuoj prasiskleis,, bigsmile.gif

Panos,ne viena nebandet sodinti skirtingu rusiu amarilius i viena pailga vazonika g.gif ,jauciu gerai atrodytu ir vietos maziau uzimtu biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif

cia viena rode fotke, susodinus daug amariliu i viena, bet nezydintys dar buvo, ir nezinau ar skirtingu spalvu g.gif, bet isivaizduoju, kad graziai turetu atrodyt wub.gif , tik reiketu kad vienu metu visi zydetu bigsmile.gif
Atsakyti
Na jei visus kartu keli is miego tai gali buti kad visi kartu zydes,tik idomu ar skirtingu spalvu galima,nes pvz kalijas skirtinga snegalima sodinti i viena.
Atsakyti
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 02 15, 12:23)
Nors as turiu is viso 7amarilius bet ir zinau  mirksiukas.gif ,kasdien rabata begerdama apeinu vadinamaji garbes rata lotuliukas.gif aplink visas palanges ir "pasisveikinu "su kiekviena gelyte..Tuoj rodysiu savo raudonaji amarili,jau jau tuoj prasiskleis,, bigsmile.gif

Pas mane yra toks vienas lovys... bet nezinau net irgi kokios spalvos. Viena karta maciau zydejo vienas toks margas buvo, buvau idejus foto. O pas anyta dar gal 3 loviai yra biggrin.gif o dar kiek vazoneliuose. Zinau, kad yra tamsiai raudoni, paprasti raudoni, baltu berods, morkvinis jei neklystu, margu g.gif bet nemaciau, kad morkvinis zydetu, nes kaip minejau, net nezinau kuriam lovely biggrin.gif
Atsakyti
Nezinau ka daryt su savo amariliu verysad.gif
Isleido tris ziedynus ir ne vienas nezydi ir stovi toks kaip kad butu uzsaldytas g.gif
Atsakyti