Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Sakalauskiene,
gal zadi i LT grizt mirksiukas.gif ?? Kokiu adresu perki amarilius, pamirsau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 08, 10:51)
Sakalauskiene,
gal zadi i LT grizt mirksiukas.gif ?? Kokiu adresu perki amarilius, pamirsau doh.gif

kiek pamenu ji cia ne per seniausiai lankesi LT g.gif
Atsakyti
Prazydo mano kaimiskas amarilis smile.gif Tiksliau beveik prazydejo, nes kol susiruosiau fotografuoti, keli ziedai apvyto smile.gif

user posted image

Bet 6 didziuliai ziedai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 01 09, 11:11)
Prazydo mano kaimiskas amarilis smile.gif

Nu SUPER thumbup.gif wub.gif Ir net 6 ziedai karsta.gif
Mano toki kirminas suede verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 01 09, 11:11)
Prazydo mano kaimiskas amarilis smile.gif Tiksliau beveik prazydejo, nes kol susiruosiau fotografuoti, keli ziedai apvyto smile.gif

kaimiski ar ne kaimiski, ax.gif labai jie visi grazus bigsmile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 01 09, 13:11)

user posted image

Vat as ir tokiu ziedu laukiu wub.gif maniskiai svogunai neviena toki zieda zada isleisti thumbup.gif

mmm...kaimiski g.gif ...visad maniau,kad kaimiski tie oranziniai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2009 01 06, 20:40)
Mano amariliai raudoni, bet kažkodėl jau antri metai žiedų nėra. Pernai aišku persistengiau ir užkasiau iki pat ausų  doh.gif  Šiais metais pasodinau taip, kad negriūtų, na mažiau nei pusę, o vistiek leist pradėjo lapus  doh.gif  Jokio žiedo nematyti  doh.gif  Nesuprantu, ką ne taip darau  g.gif

pasikartosiu.... Nu toookie gražūs žiedai pas visas lenda ir aš tokių noriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2009 01 09, 15:41)
pasikartosiu.... Nu toookie gražūs žiedai pas visas lenda ir aš tokių noriu  verysad.gif

butent toki vaikuti galeciau padovanot, maciau kaip tik lenda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 01 09, 14:09)

Fainai...noriu. Pas mane tai toks raudonas (4 svogūnai), tas kaimiškas amarilis, tik kad nebežydi šiknius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 01 09, 13:13)
mmm...kaimiski g.gif  ...visad maniau,kad kaimiski tie oranziniai mastau.gif

mastau.gif tai vat idomu, pagal ka panos skirsto tuos kaimiskus ir ne kaimiskus g.gif

QUOTE(Pentarda @ 2009 01 09, 14:09)

ooooooo...prasideda dovanu metas bigsmile.gif ir as noriu rolleyes.gif......
friends.gif

Papildyta:
bet kokio..... ax.gif (balta turiu)
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 01 09, 15:54)
mastau.gif tai vat idomu, pagal ka panos skirsto tuos kaimiskus ir ne kaimiskus g.gif

Mano "kaimiski" yra tie, kur svoguneliai mazi ir ju daug vazone, o "nekaimiski" yra tie, kur vienas DIDELIS svogunas mirksiukas.gif
Atsakyti