Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Nu kaip grazu- uzsvaigau beziuredama vacation1.gif
Meilenis ir amarilis yra tas pats mirksiukas.gif
Museles atsiranda del puvinio. Pas mane irgi buvo, tai laistau tik i lekstute, nors retkarciais palieju ir i virsu, tik saugau svoguna tongue.gif
Vaikuti atskirciau pries migdyma rolleyes.gif
Kas dar cia jus domino g.gif - aaaa, viena nusistebejo, kodel pas Sakalauskiene uzsiprasiau vieno grazuolio biggrin.gif - ogi ji man iesko vieno grazuolio, tai dar ir sito dabar paieskos mirksiukas.gif
Dar del naujai prikeltu amariliu- pas mane darbe irgi du tokie "salotu augintojai"- atsikele po miego ir tik lapus leidzia. As jau jiems salygas keliu, kad augintu ir ziedstiebius, bet neklauso blink.gif Va man irgi butu idomu, kaip isprasyti ta ziedstiebi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 02 23, 14:56)
Na pasirodysiu ir as kokia ziedu  jura paturejau  wub.gif
Minerva. 4 ziedai
user posted image user posted image
Baltas su raudonais dryziais, be pavadinimo
user posted image
Baltas irgi  be pavadinimo, pirkau pernai Panemunej geliu bazej ax.gif ale vos isgelbejau nuo ligu  doh.gif
user posted image

Na ir visas mano grozis vienoje vietoje  wub.gif
user posted image
vienas lapas palauztas buvo ir ruduot  pats galas pradejo unsure.gif

o geliu baze tai prie onkologinio? blush2.gif o pirkai tik svoguna ar jau pasodinta? unsure.gif
Atsakyti
Kokie gražūs amariliai! smile.gif

Prie mano amarilio paraudonavusiu šonu, nors pats svogūnas ir kietas, auga ,,vaikiukas", kažin ar tas mažiukas svogūniukas irgi nebus sergantis. Bet juk dabar to mažo svogūniuko negalima atskirti, kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2009 02 23, 10:04)
Sveikutės 4u.gif

wub.gif labai grazu

QUOTE(Pentarda @ 2009 02 23, 13:56)

Na ir visas mano grozis vienoje vietoje  wub.gif
user posted image
vienas lapas palauztas buvo ir ruduot  pats galas pradejo unsure.gif

thumbup.gif ziuriu dabar ir galvoju........ g.gif kad tikrai graziai atrodo daug amariliu vienoj vietoj thumbup.gif

QUOTE(Ice tea @ 2009 02 23, 14:46)
viena nusistebejo, kodel pas Sakalauskiene uzsiprasiau vieno grazuolio biggrin.gif - ogi ji man iesko vieno grazuolio, tai dar ir sito dabar paieskos mirksiukas.gif

tongue.gif dabar jau supratau 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 02 23, 20:40)
o geliu baze tai prie onkologinio?  blush2.gif o pirkai tik svoguna ar jau pasodinta? unsure.gif

Taip ten pat mirksiukas.gif netoliese mat gyvenu ax.gif
Svogunas buvo pasodintas 4u.gif pirkau pries 2m rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Livai @ 2009 02 23, 22:32)
thumbup.gif ziuriu dabar ir galvoju........ g.gif kad tikrai graziai atrodo daug amariliu vienoj vietoj thumbup.gif

Tai vat buvau nusistacius visa palange kai zydejo, kad visi kaimynai matytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atrode tai fantastiskai wub.gif
Atsakyti
O mano amarilis tai kažkaip lyg ne kaip laikosi unsure.gif lyg traukiasi jo būsimasis žiedas....

sakau, man su gėlių auginimu kažkaip nesekasi... nu gal kaip nors išsikapstysim unsure.gif
Atsakyti
Mano amarili irgi museles uzpuole, tai kaip dabar egtis, persodinti kad to puvimo nebutu g.gif , ar nelaistyti kuri laika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2009 02 24, 12:04)
Mano amarili irgi museles uzpuole, tai kaip dabar egtis, persodinti kad to puvimo nebutu g.gif , ar nelaistyti kuri laika blink.gif
sakyčiau iš savo patirties-nelaistyk. Pas mane jau tų muselių nėra.
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2009 02 24, 12:04)

Liek tik i lekstute
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 02 21, 22:34)
daniele smile.gif , o tu savo raudoną buvai vasarą išnešusi į lauką? man susidarė įspūdis, kad į lauką geriau nenešti, nes pas mane gera žemė-kompostinė, tai kaip išprotėję lauke pradeda žydėti ir žiemą mažiau žiedų duoda. Šiemet nenešiu, pamigdysiu ilgiau.

kada lapai pradejo geltonoti, pagalvojau , kad laikas jam miegoti ir pastaciau i tamsu kampa, kur yra nei silta, nei karsta, nustojau laistyti. Po kai kurio laiko pamaciau, kad lapai nukrito ir lenda nauji, tada pastaciau ant palanges ir pradejau laistyti su trasom, lietuviskom, paprastom, jie vadinasi trasos zydintiems augalams. Vazonas yra paprastas molinis, bet nedidelis, toks ispudis, kad jam ten ankstu. Zeme, tiesa sakant, nekeista, daug metu. I lauka, t.y. i istiklinta balkona ziemos metu isnesu tik kaktusus 4u.gif
vyras padare nuotrauka, paprasysiu, kad idetu cia
Atsakyti
user posted image SU UŽGAVĖNĖM! user posted image
Atsakyti
Jeigu musytes mazos ir juodos ir kapstosi zemej, tai galima kalio permanganato (margancofkes) silpnu tirpalu palaistyt. Bent jau man tai tie museliokai dingo smile.gif
Atsakyti