Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(*elfė* @ 2009 02 25, 18:18)
o mano tai va-kelia problemas...traukiasi pumpuras žalias... nu prakeikta aš kažkokia...gal net nepamatysiu žiedo unsure.gif žliumbsiu tikrai jei taip bus unsure.gif

Įdėk foto - ką reiškia traukiasi pumpuras? Džiūna? Gelsta?

Gal nelaistai? Nes amariliai tokie nelepūs, kad neįsivaizduoju, ką reikėtų jiems padaryti, kad kažkaip ožiuotis sugebėtų smile.gif Gal čia Tau tik iš baimės taip atrodo, kad pumpuras nyksta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 25, 17:18)
o mano tai va-kelia problemas...traukiasi pumpuras žalias... nu prakeikta aš kažkokia...gal net nepamatysiu žiedo unsure.gif žliumbsiu tikrai jei taip bus unsure.gif

imk 4u.gif ir nezliumk...viskas bus ok.gif , jei sitas neisgyvens (aisku bus lab. gaila),uzsiprasyk gimtadieniui kokiu 3-ju iskart, ir jau su ziedu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 25, 17:38)
Įdėk foto - ką reiškia traukiasi pumpuras? Džiūna? Gelsta?

Gal nelaistai? Nes amariliai tokie nelepūs, kad neįsivaizduoju, ką reikėtų jiems padaryti, kad kažkaip ožiuotis sugebėtų smile.gif Gal čia Tau tik iš baimės taip atrodo, kad pumpuras nyksta? smile.gif

gal pabandysiu įdėt foto... nu žinok laistau, manau kad net per dažnai čia buvo, dabar apstojau-džiovinu jau truputuką blush2.gif
QUOTE(Livai @ 2009 02 25, 17:38)
imk  4u.gif ir nezliumk...viskas bus ok.gif , jei sitas neisgyvens (aisku bus lab. gaila),uzsiprasyk gimtadieniui kokiu 3-ju iskart, ir jau su ziedu mirksiukas.gif

jamu jamu, ir dar nežliumbiu. Gal tikrai aš čia tik iš baimės taip šneku unsure.gif
Atsakyti
Na štai. Kai pirkau, jis buvo toks rubuilis, o dabar jis viršuje man atrodo, kad nori susitraukti, raukšlėjasi....

user posted image

visas tai atrodo taip. Jau man vaidenasi, kad jo pumpuras pagal dydį turėtų "pūstis" ar kažkas tokio, o vat rodos man, kad atvirkščiai viskas...

user posted image

labai myliu savo amarilį, ant saulytės nešioju, kai šviečia, kad jis pasimėgautų, paskui atnešu atgal kur saulės nelabai būna... nu rūpinuos juo kaip vaikeliu, o jis man ožiuojasi toks vaizdelis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *elfė*: 25 vasario 2009 - 20:48
Viskas čia su juo gerai. Matosi, kad žiedo apvalkalas jau plyšta ir džiut po truputį pradeda. Žiedai tuoj lyst lauk pradės, bus gražu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 25, 20:45)

bigsmile.gif bigsmile.gif bet kokio dydzio...jau tuoj turetu isskleist ir pasirodyd visu groziu wub.gif wub.gif
nu lyg ir atrodo kazkos padziuves g.gif bet as nezinau....gal taip turi but, kaip, Daivike sake g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2009 02 25, 20:59)
Viskas čia su juo gerai. Matosi, kad žiedo apvalkalas jau plyšta ir džiut po truputį pradeda. Žiedai tuoj lyst lauk pradės, bus gražu... wub.gif
sakai... man tai keista, kad viršus taip raukšlėjasi... nu žinoma, kaip viskas turi atrodyti aš nežinau, tačiau maniau, kad pumpuras turi pūstis pūstis ir galų gale prasiveržti žiedas. Na, kaip bebūtų lauksiu kas bus su spurdančia širdimi. Rytoj duosiu jam atsigerti vandeniuko su trąšom. Tikiuos jam patiks biggrin.gif

ačiū merginos už komentarus. Nes tikrai dėl jo pergyvenu. blush2.gif
Atsakyti
Kai tas apvalkalas praplyšta tai ne žiedai, o pumpurai prasiveržia ir tie pumpurai sparčiai didėja, didėja ir pradeda po truputį skleistis.
Pas mane dabar du pumpurai išlindę, į šonus nusvirę, didėja ir jau vienas skleistis pradeda. Nufotkinsiu kai pilnai išsiskleis.
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2009 02 25, 21:23)
Kai tas apvalkalas praplyšta tai ne žiedai, o pumpurai prasiveržia ir tie pumpurai sparčiai didėja, didėja ir pradeda po truputį skleistis.
Pas mane dabar du pumpurai išlindę, į šonus nusvirę, didėja ir jau vienas skleistis pradeda. Nufotkinsiu kai pilnai išsiskleis.
aaa, tai matot kaip... aš niekada nemačiusi. Na ir įdomu wub.gif
ačiū labai. Ramiau miegosiu 4u.gif
Atsakyti
va, kaip mano skleidžiasi:

user posted image
user posted image

pasiskaičiau, kad jam patinka netiesioginė saulė, tai ant šiaurinės palangės laikau. bet žiūriu, kad labai kreivas pasidarė (šiaip vis pasukinėdavau, bet kelias dienas namie nebuvau). ir kotas trumpokas - gal kaip ir kliviją reikia dažniau drungnu vandenuku lieti? unsure.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image

pasiskaičiau, kad jam patinka netiesioginė saulė, tai ant šiaurinės palangės laikau. bet žiūriu, kad labai kreivas pasidarė (šiaip vis pasukinėdavau, bet kelias dienas namie nebuvau). ir kotas trumpokas - gal kaip ir kliviją reikia dažniau drungnu vandenuku lieti? unsure.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image

Atsakyti