Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Aciu visom uz patarimus, 4u.gif

Seip visada ir laisciau i lekstute, bet vien karta galvoju gal i vazona paliesiu ir se tau kad nori doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2009 02 25, 09:25)
Aciu visom uz patarimus, 4u.gif

Seip visada ir laisciau i lekstute, bet vien karta galvoju gal i vazona paliesiu ir se tau kad nori doh.gif

vat vat ir aš vieną kartą pamaniau paliesiu į vazoną ir va kas gavosi unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
O as tai visada liejau i vazona, bet prisiskaiciau kad atsiranda musiukiu ir po keliu dienu pas save pamaciau, tai nuo tada visas geles lieju tik i lekstute (iskyrus orches ir bambuka)
Atsakyti
O man atrodo kad visai neprie ko tos musytes ar tu lieji i vazona ar i lekstute g.gif
Man atrodo musytes parsivezam su naujai isigytom gelytem ax.gif
Nes pas mane namuose augancias gelytes niekada nera atsirade jokiu musyciu tik va naujos siu dovaneliu turi sociai 4u.gif
Atsakyti
Tai su margancovke reiks visas ir istrucinti bash.gif

Nieko pries as gyvunus neturiu, bet kai gelyte su tais gyventojais stovi ant stalo.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sofi 05 @ 2009 02 25, 12:23)
Tai su margancovke reiks visas ir istrucinti bash.gif

Nieko pries as gyvunus neturiu, bet kai gelyte su tais gyventojais stovi ant stalo.... schmoll.gif
ne ne ne, tie gyvūnai tai mano požiūriu yra parazitai-su pelėm ar tarakonais juk negyvenam. Aš net sapnavau, kad kirmėlė lenda iš žemių... nu muselės dingo jau pas mane, bet vistiek kažkaip augalai nelabai pas mane auga sad.gif kol kas vistiek entuziazmas nugali, nenoriu pasiduot, raminu save... nu gal išmoksiu
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 02 25, 10:22)
O man atrodo kad visai neprie ko tos musytes ar tu lieji i vazona ar i lekstute  g.gif

Vat ir prie ko tongue.gif - museles is niekur neatsiranda. Jos atsiranda is puvinio. O jei lieji i vazona, nevisada nepataikai ant svoguno, jis pradeda puti, va tau ir museliu "draugija" mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš visada lieju savo amarilį tiesiai į vazoną ir nebuvo niekada jokių muselių g.gif Čia tikrai ne šimtaprocentinė taisyklė - paliejai į vazoną - lauk muselių. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 25, 15:00)
Aš visada lieju savo amarilį tiesiai į vazoną ir nebuvo niekada jokių muselių  g.gif  Čia tikrai ne šimtaprocentinė taisyklė - paliejai į vazoną - lauk muselių.  smile.gif

Tikrai ne- sutinku, bet jei svogunas silpnesnis, tai lengvai isimeta puvinukas- as net su veinu taip atsisveikinau- visai supuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Amariliai nežus nelaistomi.O perlaistyti g.gif blush2.gif Vasara aš juos palieku gamtos globai,lauk išnešus.Tiesa pas mane beveik visi kaimiški balti su raudonais dryželiais.Nu bet prisiveise schmoll.gif Vasara lysve prisodinsiu blink.gif Susiorganizuokit,siuntinuka įdečiau ax.gif Aš žemaitijoj.Visdelto,jie gražus,o kai šalia dar raudonas stovi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 02 25, 17:18)
Tikrai ne- sutinku, bet jei svogunas silpnesnis, tai lengvai isimeta puvinukas- as net su veinu taip atsisveikinau- visai supuvo mirksiukas.gif

Aš tik forume info pasiskaičiusi pradėjau galvoti, kad tie amariliai gali kažkokias problemas kelti doh.gif biggrin.gif Iki šiol maniškis (tfu tfu tfu) jokių kvailysčių nekrėsdavo smile.gif Kada nori ilsisi, kada nori lapus augina, kada nori žiedus biggrin.gif ir visą laiką ant tos pačios palangės.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 25, 17:11)
Aš tik forume info pasiskaičiusi pradėjau galvoti, kad tie amariliai gali kažkokias problemas kelti  doh.gif  biggrin.gif Iki šiol maniškis (tfu tfu tfu) jokių kvailysčių nekrėsdavo smile.gif Kada nori ilsisi, kada nori lapus augina, kada nori žiedus  biggrin.gif ir visą laiką ant tos pačios palangės.

o mano tai va-kelia problemas...traukiasi pumpuras žalias... nu prakeikta aš kažkokia...gal net nepamatysiu žiedo unsure.gif žliumbsiu tikrai jei taip bus unsure.gif
Atsakyti