Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

va, kaip mano skleidžiasi:

user posted image
user posted image

pasiskaičiau, kad jam patinka netiesioginė saulė, tai ant šiaurinės palangės laikau. bet žiūriu, kad labai kreivas pasidarė (šiaip vis pasukinėdavau, bet kelias dienas namie nebuvau). ir kotas trumpokas - gal kaip ir kliviją reikia dažniau drungnu vandenuku lieti? unsure.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image

pasiskaičiau, kad jam patinka netiesioginė saulė, tai ant šiaurinės palangės laikau. bet žiūriu, kad labai kreivas pasidarė (šiaip vis pasukinėdavau, bet kelias dienas namie nebuvau). ir kotas trumpokas - gal kaip ir kliviją reikia dažniau drungnu vandenuku lieti? unsure.gif
Atsakyti

user posted image
user posted image

Atsakyti
mano amarilis sprogsta:
user posted image
user posted image

bet laikau jį ant šiaurinio lango, šalia klivijos, tai vis į saulę sukasi. kelias dienas nebuvau namie, tai va, kaip susisiko doh.gif
o jį irgi drungnu vandeniu laistyti, kaip ir kliviją, kad kotas aukštesnis augtų? unsure.gif
Atsakyti
mano amarilis sprogsta:
user posted image
user posted image

bet laikau jį ant šiaurinio lango, šalia klivijos, tai vis į saulę sukasi. kelias dienas nebuvau namie, tai va, kaip susisiko doh.gif
o jį irgi drungnu vandeniu laistyti, kaip ir kliviją, kad kotas aukštesnis augtų? unsure.gif
Atsakyti
mano amarilis sprogsta:
user posted image
user posted image

Atsakyti
Muminukas kaip dėjo, tai du puslapius savo foto užpildė lotuliukas.gif čia jaučiu kažkas forume streikuoja, ar taip pasigirti savo pumpurais nori? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 26, 07:53)
Muminukas kaip dėjo, tai du puslapius savo foto užpildė  lotuliukas.gif  čia jaučiu kažkas forume streikuoja, ar taip pasigirti savo pumpurais nori? biggrin.gif

blink.gif
forumas streikavo... aš net kompą perkroviau, kol galiausiai žinutę išsaugojo doh.gif
na, bent jau neliks nepastebėta biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 26, 09:01)
blink.gif
forumas streikavo... aš net kompą perkroviau, kol galiausiai žinutę išsaugojo  doh.gif
na, bent jau neliks nepastebėta  biggrin.gif  doh.gif

Garantuotai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 26, 08:01)
blink.gif
forumas streikavo... aš net kompą perkroviau, kol galiausiai žinutę išsaugojo  doh.gif
na, bent jau neliks nepastebėta  biggrin.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras čia biggrin.gif

bet užtai aš dabar supratau kaip amarilis skleidžiasi.

Muminuk, o tavo tai linksta į saulę, tai tu jį nusuk ir jis dar išsities. Labai gražutis, spalva faina wub.gif bet tai trys žiedkočiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nereailaii faina wub.gif wub.gif
Atsakyti
bet grynai sm streikavo - man tik vieną įdėtą žinutę iš pradžių rodė doh.gif
gaila, kad neparašyta, kokia čia veislė. o pirkau Karmelitoj už 8 litus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 02 26, 08:56)
bet grynai sm streikavo - man tik vieną įdėtą žinutę iš pradžių rodė  doh.gif
gaila, kad neparašyta, kokia čia veislė. o pirkau Karmelitoj už 8 litus  ax.gif

jo jo, jau vakar dieną SM man streikavo. Matės, kad kažką ten kažkas daro-tvarko, taiso.

aš pirkau savo amarilį tai veislė neparašyta irgi. Tik parašytą White ir viskas
Atsakyti