Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(cipciukas @ 2009 01 07, 20:04)
Mergaitės , buvau gėlių bazėje ( vilijampolėje) , yra amarinių tik raudonų po 9 litus , bėkite kas dar tokio neturite ( tiesa , sakė rytoj nauja siunta gėlių gauna  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif ).

O kurioj vietoj ta geliu baze bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 12 sausio 2009 - 00:37
QUOTE(Lietuva @ 2009 01 11, 19:41)
Sakykit, amrilių mylėtojos, ar jau amarilius reikia nešti iš miegojimo vietos į namus?
Ar dar per anksti?

ziurint kiek jis pas tave megojo g.gif
Atsakyti
negaliu, deja, gerai atsiliepti apie amarilius pardavinėjamus Vilniaus ermitažo oranžerijoje. Jie sergantys.. cool.gif
Štai pirkau penkis svogūnus gruodžio pradžioje, skirtingų spalvų..Auginimo patirties irgi turiu..Bet svogūnai buvo aiškiai per mažuose indeliuose, visiškai užkasti žemėmis bei kraunatys namažai žiedkočių - net po tris..palaikius kelias dienas ėme skraidyt apie juos musytės. štai tada susigriebiau, kad jie gali būt ligoti - atkapčiau svogūnus, nuėmiau apipuvusią žievelę, laisčiau silpnu kalio pergamenato tirpalu.Pavyko užaugint nuostabius žiedus, bet svogūnų neišgelbėjau - raudonligė,visiems penkiems..Žodžiu, neverta mokėt tiek nemažai už ligotas gėles..o jau buvau įsisvajojusi, kaip gerai turėt tokias originalias veisles..kaip jas pasidauginsiu..ech.. cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 12 sausio 2009 - 15:07
nu bet kas cia po galais bash.gif yra, taip iseina, kad jos vienkartines: nusiperki...perzydi... ir meti lauk g.gif
kiek pasiklausai-tais serga serga serga doh.gif
Atsakyti
kiek pirkau Lietuvoj, man irgi visi neišsilaikė-buvo sergantys.Kiek pirkau Amsterdamo turgeliuose visi čiki, gyvena ir dauginasi
Atsakyti
Ar kas nors bandė pirkti amarilius Schetelitg prie Hiper Rimi Žirmuose?

Mačiau jie pardavinėjami ne vazonuose, o tiesiog svogūnas visas maišelyje. Kaži, gal jie sveiki ir nesergantys. Aš seniais laikais savo amarilį nusipirkau raudoną ir iki šiol jis jau kokius 6 metus man sveikutis auga ir žydi. Noriu kokio nors sveiko svogūno jam i kompaniją. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 01 11, 01:04)
Na kad kaip ir neturetu buti minkstas  g.gif
Aisku jei turejo daug ziedu tai gal nusilpes bet itariu kad gali buti pradejes puti  atidziai apziurekit ir nustokit laistyti 4u.gif

Mano amarilis išleido du žiedkočius. Vienas žiedkotis turi keturis žiedus visi, jau žydi, o kitas dar neišskleidė žiedų. Tai gal ir nusilpęs tas gumbas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(emilija13 @ 2009 01 12, 16:56)

Mačiau jie pardavinėjami ne vazonuose, o tiesiog svogūnas visas maišelyje. Kaži, gal jie sveiki ir nesergantys. Aš seniais laikais savo amarilį nusipirkau raudoną ir iki šiol jis jau kokius 6 metus man sveikutis auga ir žydi. Noriu kokio nors sveiko svogūno jam i kompaniją. smile.gif

As pirkau tenai rudeni du svogunus. Vienas isaugino du zietstiebius, kitas viena (kitas truputi islindes nudziuvo verysad.gif ) prazydejo. Vienas svogunas suminkstejo (atrodo reiks ismesti), kitas bando leisti lapa
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 01 12, 15:05)
...Žodžiu, neverta mokėt tiek nemažai už ligotas gėles..o jau buvau įsisvajojusi, kaip gerai turėt tokias originalias veisles..kaip jas pasidauginsiu..ech.. cray.gif

as irgi is ten pirkau, nu raudonas beveik visas svoguna doh.gif

QUOTE(emilija13 @ 2009 01 12, 16:56)

na kiek as ziurinejau, tai tikrai grazus svogunai g.gif gailiuosi, kad is ten nenusipirkau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 01 12, 15:25)
Kiek pirkau Amsterdamo turgeliuose visi čiki, gyvena ir dauginasi

O tu tiesiai i turgelius vaziuoji ar siuntiesi??
as irgi nusprendziau is LT nebepirkti amariliu, nes uzkniso visus renimuoti blink.gif Sakiau mokesiu brangiau, bet dziaugsmo turesiu ir akims ir sielai rolleyes.gif
Pamenat mano ta supuvusi Obels zieda, kuri reanimavau cinamonu, angliukais bigsmile.gif Tai va, dabar jis sau vis dar stovi angliukuose ir net nezada pasiduoti- styro trys lapukai, tokie silpnuciai, bet nelinksta. Kazi ka daryti g.gif Saknu visai nera, nes nupjoviau. Kur ir kaip man ji dabar laikyti g.gif
Atsakyti
Aš vasarą, kai gydžiau savuosius, tai irgi buvau šaknis apkarpius, o lapų pagailėjau, tai jie virto, niekaip neįsitvirtino. Paskui netekus kantrybės nupjoviau ir lapus, tada greit prigijo ir naujus pradėjo leisti.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 01 13, 09:21)
O tu tiesiai i turgelius vaziuoji ar siuntiesi??
as irgi nusprendziau is LT nebepirkti amariliu, nes uzkniso visus renimuoti blink.gif  Sakiau mokesiu brangiau, bet dziaugsmo turesiu ir akims ir sielai rolleyes.gif
Pamenat mano ta supuvusi Obels zieda, kuri reanimavau cinamonu, angliukais bigsmile.gif Tai va, dabar jis sau vis dar stovi angliukuose ir net nezada pasiduoti- styro trys lapukai, tokie silpnuciai, bet nelinksta. Kazi ka daryti g.gif Saknu visai nera, nes nupjoviau. Kur ir kaip man ji dabar laikyti g.gif

man atrodo, turi kiminu? dek ant dregnu kiminu taip, kad jie siektu tik ta vieta, kur saknys turi isaugti smile.gif
Atsakyti